کتاب عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان
معرفی کتاب عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان
کتاب الکترونیکی عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان نوشته شیوا علیزاده پاسدار است. این کتاب را انتشارات بشری منتشر کرده است.
درباره کتاب عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان
عفونتهای دستگاه ادراری _تناسلی از جمله شایعترین علل مراجعه زنان به ماما و پزشک است. با آگاهی از پاتوفیزیولوژی این بیماریها و تشخیص صحیح و درمان میتوانند از عوارض دراز مدت این بیماریها بکاهند بیشتر عفونتهای قارچی واژن بوسیله ارگانیسم کاندیدا آلبیکنس ایجاد میشود عفونتهای قارچی بسیار شایع هستند و ۷۵% زنان در طول زندگیشان به آن دچار میشوند بسیاری از زنان حداقل دوبار آنرا تجربه میکنند و تعداد معدودی از زنان دچار عفونتهای راجعه مزمن میشوند.
یکی از مسائلی که زنان در طول زندگی خود تجربه میکنند و بسیار آزاردهنده است، عفونت دستگاه تناسلی است. اختصاصاً قارچ دستگاه تناسلی بسیار شایع است. این مسئله هم از جهت شیوع بالا و هم از جهت مشکلاتی که برای شریک جنسی فراهم میآورد حائز اهمیت است.
این کتاب برای کسانی که در درمان عفونت قارچی دخیل هستند، یعنی ماماها و متخصصین زنان بسیار کمک کننده است. البته برای افرادی که سررشتهای از علوم مامایی و زنان دارند و خود از این بیماری رنج میبرند نیز مفید است.
خواندن کتاب عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به حوزه بیماریهای زنان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان
کاندیدا مخمرهای کوچکی هستند که حاوی کلروفیل نیستند و دیواره نازک دارند و از طریق جوانه زدن تکثیر پیدا میکنند کاندیدا از نظر گرم، مثبت می باشد و در محیطهای اسیدی رشد میکند مخمرها کلنی خامهای دارند و از طریق جوانه زدن تولید بلاستو کونیدی میکنند که از پهلوی هم قرار گرفتن بلاستوکونیدی یا طویل شدن آنها در صورت کاهش اکسیژن محیط، کاهش قند و یا در حضور پروتئینها به فرم رشتهای مبدل میشوند که به آن هایف کاذب میگویند مثل کاندیدیا.
کاندیدا به دو شکل بلاستوسپور و میسیلوم دیده میشود. بلاستوسپور که مسئول انتقال و کلونیزاسیون بدون علامت ارگانیسم است و میسیلیوم که از ژرمیناسیون بلاستوسپور حاصل میشود و سبب تشدید کلونیزاسیون و تسهیل تهاجم بافتی میگردد و تعداد این میکروارگانیسمها دربیماران مبتلا به بیماری علامتدار (بیش از ۱۰۴ عدد در میلی لیتر) و معمولا بیشتر از تعداد آنها در بیماران بدون علامت (کمتر از ۱۰۴ عدد در میلیلیتر) است. فرم مخمری تک سلولی است و جوانه زنی دارند و به سلول جوانه، بلاستوسپور میگویند. به عبارتی میکروارگانیسم کاندیدایا به دو شکل فیلامنتوز (هایف و سودوهایف) و تخم مرغی شکل (کونیدی، جوانه و اسپور) وجود دارد.
میزان شیوع در جهان و ایران:
مطالعات اپیدمیولوژی، افزایش ثابتی از شیوع ولوواژنیت کاندیدیایی را نشان میدهند. این بیماری اولین علت شایع واژنیتها در اروپا و ایران و دومین علت شایع واژنیتها در آمریکا است تقریبا ۱۰ تا ۲۰ درصد زنان درسنین باروری، ۶ تا ۷ درصد در سنین منوپوز و ۳ تا ۶ درصد در سنین قبل بلوغ که به کاندیدا مبتلا هستند، بدون علامت میباشند. ۷۰ تا ۷۵ درصد زنان در طول زندگی خود حداقل یکبار دچار کاندیدیازولوواژینال میشوند و تقریبا ۴۵ درصد زنان ۲ بار یا بیشتر دچار این عفونت میشوند. و در ۵ تا ۱۰ درصد افراد نیز عفونت بصورت عود شونده مشاهده میشود.
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۱ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۱ صفحه