دانلود و خرید کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان یدالله بگلو
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان

کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان

نویسنده:یدالله بگلو
انتشارات:میراث ماندگار
امتیاز:
۱.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان

کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان تحقیق و نوشتهٔ یدالله بگلو است و میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان

مسئلهٔ رزق و معیشت از جمله مسائلی است که بیشترین دغدغهٔ زندگی انسان‌ها را تشکیل داده است. و هر فردی با ورود به صحنهٔ زندگی، آنگاه که مسئولیت امرار معاش بر عهدهٔ او قرار می‌گیرد، این موضوع از مهم‌ترین مسائل زندگی او به حساب آمده و همیشه آرزو و خواسته‌اش این بوده که کسب و امرار معاش او در مسیر صحیحی از زندگی قرار گیرد. چنین خواستی، قطعا گام مثبتی است به طرف سبک زندگی دینی و الهی که در سایهٔ آن، انسان بتواند به سعادت و کمالات لایق خود برسد. برای وصول به چنین هدفی، تلاش و جدیت بسیاری را باید در برنامه و مدیریت زندگی مدّ نظر داشت. اساساً زندگی به سبک دینی آنگاه اصالت خود را باز می‌یابد که معیشت و اقتصاد آن از لحاظ حلال و حرام درست مدیریت شود.

اهتمام اسلام به مدیریت صحیح اقتصادی به سبک دینی از آن جهت قابل تأمل است که نیازهای بدن و جسم انسانی از این راه تأمین می‌شود و پاکی و ناپاکی لقمه بر فکر و اندیشه و ایمان و باورهای قلبی او تاثیر مستقیمی دارد. موضوع حلال و حرام در اسلام به‌ویژه پیرامون رزق و خوراکی‌ها، تا آنجا مورد اهتمام بوده که در آیات قرآن، حدودا ۱۳۰ بار از واژهٔ حلال و حرام با مشتقات مختلف آن و از واژهٔ رزق و مشتقات آن نیز تخمینا ۱۲۳ بار استفاده شده

این کتاب با هدف رسیدن به سبک زندگی دینی، در سایهٔ معرفی و تبیین برخی مصادیق حرام و شناخت نسبت به ضرورت آثار کسب پاک و لقمهٔ حلال و آثار حرام‌خواری، مجموعه مطالبی را، در ضمن ۱۵ گفتار ارائه می‌دهد که با مطالعهٔ آن، راه دست یافتن به سبک زندگی صحیح از ناحیهٔ امامان عصمت و طهارت برای آنان هموار گشته و در احیای سبک زندگی دینی توفیق بیشتری یابند. 

خواندن کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کسانی پیشنهاد می‌کنیم که می‌خواهند دربارهٔ مال حلال و حرام از منظر دینی بیشتر بدانند.

بخشی از کتاب ۱۵ گفتار معیشت حلال و حرام و تاثیر آن بر شخصیت و سرنوشت انسان

گرچه بعضی ها درتفسیر و توجیه آیات مذکور گفته‌اند منظور این آیات، بدی خود دنیا نیست، اینها همه آیات حکمت و قدرت پروردگارند و نمی‌توانند بد بوده باشند. آن چیزی که بد و مذموم است محبت و علاقه به این امور است. اگر دقت کنیم این مطلب با بیانات خود قرآن وفق نمی‌دهد، زیرا اولا این علاقه‌ای که بشر به دنیا دارد علاقه فطری و طبیعی و از همان جنس علاقه و محبتی است که پدران و مادران به فرزندان، و فرزندان به والدین خود دارند. انسان بطور طبیعی علاقه به ثروت و همسر و فرزند و رفیق و مقام پیدا می‌کند چون هر کدامشان بنوعی در رفع مشکلات زندگی او دخیل هستند. وقتی کسی و یا پدیده ای در زندگی، حلالّ مشکلات می‌شود، آیا می‌شود به آن علاقه نشان نداد؟ چگونه ممکن است این مذموم باشد و وظیفه انسان این باشد که این علایق را از خود دور کند؟

حکمت‌های بزرگی در چنین علائق فطری نهفته است که بدون اینها، نه نسل ادامه پیدا می‌کند و نه زندگی و تمدنّی به وجود می‌آید. بلکه اساسا بشری در روی زمین باقی نمی‌ماند.



نظری برای کتاب ثبت نشده است
رسول خدا (ص) در ضمن سخنانی، چنین پیشگویی کردند که: «برای مردم زمانی فرا می‌رسد که برای آنان تفاوتی نمی‌کند که مال را از کجا به دست آورده‌اند، آیا از حلال است یا حرام؟»
هوش کاغذی
قرآن می‌فرماید: «ثروت و فرزندان مایه رونق زندگی همین دنیاست، و اما اعمال صالحی که باقی می‌مانند، از نظر پاداش الهی و از نظر اینکه انسان آنها را هدف و ایده‌آل قرار دهد، بهترند».
هوش کاغذی
این درست است که زندگی اساسا برای قیمتّی شدن است، امّا نه اینکه بخواهیم به هر قیمتی زندگی کنیم.
هوش کاغذی
مرحوم مدرس می‌گوید: «اگر من نسبت به بسیاری از علما آزادانه عقیده ام را اظهار کرده ام و هر حرف حقی را بی پرده می‌زنم، از آن رو است که چیزی ندارم و چیزی را هم از کسی نخواسته ام. بعبارتی، اگر توانسته ام پایم را دراز کنم، چون توانسته ام دستم را جمع کنم. چنانچه شما هم توقعّات راکم و بار خود را سبک کنید، آزاد خواهید شد.»
هوش کاغذی
سعدی گوید: پادشاهی، پارسایی را دید و گفت: هیچوقت از ما یاد آیدت؟ گفت بلی؛ آنزمان که خدا را فراموش می‌کنم.
هوش کاغذی
فرمودند: «هرگز از پریشانی و سختی‌های خود برای مردم تشریح مکن، زیرا اولین اثرش این است که وانمود می‌شود تو در زندگی زمین خورده‌ای، از این جهت در نظرها حقیر و شخصیت و احترام تو از میان می‌رود.»
هوش کاغذی
ائمه معصومین ما کسانی را که با وجود توانای جسمی و روحی سربار دیگران بودند آنها را از رحمت خدا دور می‌دانستند چنانکه پیامبر (ص) فرمود: «کسی که بار زندگی خود را بر دوش دیگران بیفکند (و بخواهد از دسترنج مردم، زندگی خود را بگذراند)، رانده و مطرود درگاه باری تعالی است و نیز کسی که حقوق خانواده خود را ضایع کند ملعون است»
هوش کاغذی
بهترین چیزی را که انسانها برای فرزندانشان می‌توانند از خود به ارث بگذارند، عمل صالح ورفتارهای درست در تعامل با دیگران است.
هوش کاغذی
بعضی از مردم، اساسا به دین و اخلاق و انسانیت کاری ندارند. و به این دلخوشند که توانسته اند به زندگیشان و لو از راه حرام سر و سامانی بدهند. این در حالی است که هر ثروت و مالی تضمین خوشی و سعادت را بدنبال نداشته.
هوش کاغذی
«تو مراقب آخرتت باش، دنیا خودش ذلیلانه پیش تو خواهد آمد»
هوش کاغذی

حجم

۲۰۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۲۰۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان