کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL
معرفی کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL
کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL نوشتهٔ ایمان اشکاوندراد در انتشارات طلوع مجد چاپ شده است. قدم به قدم با این کتاب آموزشی پیش بروید و با استفاده از نکات ذکر شده، مثالها را در نرمافزار اکسل تمرین نمایید. خواهید دید که در پایان مطالعه این کتاب و تمرین مثالها، به راحتی به توابع نرمافزار اکسل مسلط خواهید شد.
درباره کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL
نویسنده در مقدمهٔ کتاب میگوید:
یکی از معروفترین و پرکاربردترین نرمافزارهای صفحهگسترده، نرمافزار مایکروسافت Excel میباشد. یک از مباحث بسیار مهم در یادگیری نرمافزار اکسل که جز نقاط قوت این نرمافزار محسوب میشود، فرمولنویسی و توابع است. در این کتاب به آموزش توابع کاربردی و پیشرفته اکسل پرداخته شده است. اگر شما تازه کار با اکسل را شروع کرده اید و آشنایی زیادی با این نرمافزار ندارید قبل از مطالعه این کتاب توصیه میکنم کتاب آموزش نرمافزار صفحه گسترده اکسل، تالیف اینجانب را مطالعه نمایید و سپس این کتاب را مطالعه کنید. در این کتاب سعی کردم تا حد امکان اکثر توابع پرکاربرد اکسل بر اساس دستهبندیهای مختلف آنها را در فصلهای مختلف معرفی کنم و ساختار کلی هر فرمول را با ذکر مثال خدمت شما عزیزان توضیح دهم.
فهرست مطالب کتاب به شرح زیر است:
فصل هفتم آشنایی با توابع اطلاعاتی اکسل
فصل هشتم آشنایی با توابع تاریخ و زمان در اکسل
فصل نهم آشنایی با توابع مالی در اکسل
کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند کار با نرمافزار اکسل را بهتر بیاموزند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب آموزش جامع توابع کاربردی و پیشرفته EXCEL
۳ -عملگرهای رشتهای: از این عملگر برای چسباندن دو رشته به هم استفاده میشود. استفاده از عملگر & در سلولها، برای اتصال یا الحاق دادههای متنی است. به طور مثال اگر مقدار سلول B5 "نرمافزار" باشد و سلول C5" اکسل"، میتوانیم در سلول D2 عبارت C5&B5 =را به عنوان فرمول وارد کنیم تا در این سلول عبارت "نرمافزاراکسل " درج شود.
۴ -عملگرهای آدرس: از عملگرهای آدرس برای تعیین محدوده آدرس استفاده میشود. این عملگرها عبارتند از : و ; (یا ,) که از عملگر نخست برای معرفی محدوده همجوار سلولها و از عملگر دوم برای معرفی محدوده غیرهمجوار سلولها یا جداکننده بین آرگومانهای توابع استفاده میشود. به طور مثال نتیجه عبارت A10:A1 سلولها ی A1 تا A10 است اما برای اشاره به سلولهای خاص از ; (یا ,) استفاده میشود. به طور مثال عبارت A9;A5;A3) یا A9,A5,A3 (به سه سلول غیر همجوار اشاره میکند.