کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI
معرفی کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI
کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI نوشتۀ ایمان اشکاوندراد است. انتشارات ابزار اندیشه این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این اثر، به زبان ساده و همراه با تصاویر، میکوشد شما را با نرمافزار هوش تجاری و طراحی داشبوردها آشنا کند تا بتوانید آن را در شرکت و سازمان خود به کار ببرید و باعث تجزیه و تحلیل بهتر، سریعتر و کاملتر سازمان یا شرکت خود شوید. شاید با این کتاب بتوانید جایگاه شغلی یا سطح درآمد خود را افزایش دهید.
درباره کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI
کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI شما را با این نرمافزار آشنا میکند تا بتوانید عملاً از آن سود بجویید.
یکی از دغدغهها و نیازهای هر سازمان یا شرکت بزرگ که دارای حجم زیادی از دادهها به شکلهای مختلف است، نیاز به تجزیه و تحلیل دادههای کلان آن سازمان و شرکت است. مدیران و صاحبان کسبوکارها تمایل دارند با تجزیه و تحلیل این دادهها به اطلاعات مفیدی دست پیدا کنند، بتوانند نتایج را پیشبینی کنند، بروز خطرات و مشکلات در کسبوکار خود را کاهش دهند و نیز با بینش بهدستآمده منجر به افزایش فروش و بازدهی و درآمد سازمان و شرکت خود شوند.
هوش تجاری یا Business Inteligence که به اختصار BI نیز گفته میشود، دانشی فراگیر و جامع از همۀ عواملی است که بر سازمان تأثیر دارد و فرآیندی تکنولوژیمحور برای تحلیل داده است. ابزارهای BI تجزیه و تحلیل دادهها را به شکلهای مختلفی از جمله نمودار، نقشه، گزارش، داشبورد و... نمایش میدهند.
یکی از معروفترین و پرکاربردترین نرمافزارهای هوش تجاری، نرمافزار پاوربیآی (Power BI) است.
به خواندن این کتاب، با موارد زیر آشنا میشود:
- مدلسازی داده و زبان DAX
- نحوۀ فرمولنویسی در محیط پاوربیآی
- نحوۀ انتشار داشبوردها و گزارشهای خود
- ترفندها و نکات مهمی در کار با این نرمافزار
- نحوۀ انتشار گزارشها در بسترهای مختلف و نصب و راهاندازی Power BI Report Server برای سرور سازمانی
خواندن کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علوم کامپیوتر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آموزش نرم افزار هوش تجاری Power BI
«بر خالف ویژوال Map که با حباب مقادیر را نمایش میدهد در این ویژوال نقشه شما بر اساس شکل منطقهها در نقشه نمایش داده میشود یا به عبارت دیگر منطقه نقشه مورد نظر شما با شدت رنگ مختلف نمایش داده میشود. برای استفاده از این ویژوال باید فیلد مکان خود به طور مثال Country را به کادر Location اضافه کنید تا بتوانید از این نقشه استفاده کنید. برای نمایش جزییات بیشتر فیلدهایی را در Tooltip قرار دهید.
همچنین این ویژوال این امکان را دارد که بر اساس یک مقدار فرمول شرطی بنویسیم و مقادیر رنگی بر اساس شرط نمایش داده شود. برای این منظور از بخش فرمت بر روی گزینه Color Data کلیک نمایید.... .»
چرا اجازه دانلود فایل به بنده داده نشد ۴۹۰۰۰ هزار تومان پرداخت کردم ولی اجازه دانلود را ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بنده تمایل دارم فایل دانلود رو داشته باشم