دانلود و خرید کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی

کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی

معرفی کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی

کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی نوشتهٔ محمد عاشوری در انتشارات دانشگاه اصفهان چاپ شده است. کتاب حاضر به‌طور جامع کلیات ناشنوایی و کم‌شنوایی، روان‌شناسی افراد با آسیب شنوایی، آموزش افراد با آسیب شنوایی و توانبخشی این افراد را بررسی می‌کند.

درباره کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی

افراد با آسیب شنوایی یکی از گروه‌های افراد با نیازهای ویژه هستند که به آموزش و خدمات ویژه نیاز دارند. ما اعتقاد داریم که هر فرد با آسیب شنوایی در درجه اول یک فرد است و سپس فردی با نیازهای ویژه است. به این معنا که ابتدا بر جنبه‌های انسانی و سپس بر ویژگی‌های منحصر به فرد هر شخصی تأکید می‌شود. بنابراین حوزۀ کودکان و بزرگسالان با آسیب شنوایی به شناخت و مطالعۀ عمیقی نیاز دارد.

کتاب حاضر در چهار بخش و پانزده فصل تنظیم و در آن به‌‏طور جامع مباحث مرتبط با کلیات ناشنوایی و کم‌‏شنوایی (تاریخچه؛ تعریف، طبقه‌‏بندی و علل آسیب شنوایی؛ ناشنوایی، خانواده و مسائل اجتماعی)، روان‏شناسی افراد با آسیب شنوایی (رشد و تحول زبان، تعامل و دلبستگی، تحول هیجانی‌‏اجتماعی و سلامتی، ویژگی‏‌های شناختی)، آموزش افراد با آسیب شنوایی (مداخلۀ زودهنگام و برنامه‏‌های آموزشی، جایابی و خدمات حمایتی تحصیلی، زبان اشاره و مهارت‏‌های تحصیلی) و توان‏‌بخشی افراد با آسیب شنوایی (تشخیص و ارزیابی شنوایی، وسایل کمک‏‌شنوایی و فناوری کمکی، توان‏بخشی شنیداری، کاربرد مشاوره در توان‏بخشی) بررسی شده است.

کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 این کتاب منبع درسی ارزشمندی برای دانشجویان رشته‏‌های روان‏شناسی و آموزش کودکان استثنایی، علوم تربیتی، روان‏شناسی، مشاوره، توان‏بخشی، شنوایی‏‌شناسی، مددکاری و سایر رشته‌‏های وابسته در دوره‌‏های تحصیلی مختلف است. همچنین مطالعهٔ این کتاب به متخصصان، معلمان، افراد با آسیب شنوایی و خانواده‌های آن‌ها نیز توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب روان شناسی، آموزش و توان بخشی افراد با آسیب شنوایی

وزوز گوش شایع‏ترین مشکل شنوایی در افراد مسن است و در افراد با افت شنوایی حسی‏عصبی هم رخ می‏دهد. این مشکل به «زنگ‏زدن گوش» نیز معروف است. برخی افراد هم گزارش می‏کنند که صدای خش‏خش، فریاد، سوت، جیرجیر، ضربه یا تیک‏تاک می‏شنوند. گاهی افراد مبتلا به وزوز گوش احساس می‏کنند صدای تلفن یا زنگِ در می‏آید. درحقیقت وزوز گوش، اصطلاحی عمومی است که به درک صدا در یک یا هر دو گوش یا سر اشاره ‏دارد، در حالی که هیچ‏گونه صدای خارجی وجود ندارد. وزوز ممکن است متناوب یا پیوسته باشد یا با زنگ منفرد یا چندتایی همراه شود و درک آن به‏صورت جزئی و یا کلّی باشد. گاهی وزوز گوش به‏قدری شدید است که کارکردهای روزمره را مختل می‏کند و به توجه پزشکی نیاز دارد. علت وزوز گوش نامشخص است، ولی قرارگرفتن در معرض صدای بلند، ایجاد جرم در مجرای گوش، آسیب ناشی از مصرف داروها، عفونت‏ها، آسیب به سر یا تعادل‏نداشتن چانه ممکن است باعث پدیدآیی یا تشدید آن شود.

گفتنی است مننژیت باکتریایی نسبت به مننژیت ویروسی بیشتر باعث ایجاد افت شنوایی دائمی می‏شود. افت شنوایی مرتبط با مننژیت بیشتر در جمعیت اقلیت رخ می‏دهد؛ احتمالاً به این دلیل که دسترسی آنها به مراقبت‏های بهداشتی کمتر است. زمانی سرخجۀ مادرزادی (سرخک آلمانی)، یکی از اصلی‏ترین علل افت شنوایی در کودکان بود. در سرشماری سال ۱۹۶۳- ۱۹۶۵ مشخص شد که سرخجۀ مادرزادی به ناشنوایی ۳۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ نوزاد منجر شده است. با تولید واکسن سرخجه در سال ۱۹۶۹، این بیماری به‏مثابۀ یکی از علل اصلی ناشنوایی مادرزادی، کاهش یافت و در حال حاضر حدود ۲ درصد علل را تشکیل می‏دهد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۲۸ صفحه

حجم

۷٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۲۸ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان