کتاب اختلالات یادگیری
معرفی کتاب اختلالات یادگیری
کتاب اختلالات یادگیری نوشتۀ عزتالله نادری و مریم سیف نراقی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب اختلالات یادگیری
در سالهای اخیر پژوهش دربارۀ کودکانی آغاز شده است که حالات و کردار آنها برای بسیاری از والدین و معلمان و مددکاران غیرطبیعی است؛ زیرا اغلب بهرغم داشتن هوش طبیعی، بدون بهرهگیری از آموزشهای ویژه قادر به ادامۀ تحصیل نیستند یا برخی ممکن است یک روز مطالب را خوب فراگیرند و روز دیگر تمام آن را فراموش کنند یا در برخی کارها از همسالان خود پیشی بگیرند و در برخی دیگر مانند کودکان کوچکتر از خود عمل کنند. این سردرگمی و ناآشنایی باعث میشود که گاه این کودکان به اشتباه به مدارس کودکان عقبماندۀ ذهنی فرستاده شوند یا تحت اجبار در مدارس عادی نگه داشته شوند. در صورت اول، به دلیل برتری در هوش نسبت به دانشآموزان عقبماندۀ ذهنی دچار مشکلات سازشی و تطبیقی میشوند و در صورت دوم، به علت نارساییهایی که دارند با شکستهای پیدرپی مواجه میشوند و از درس و مدرسه بیزار میشوند و شاید به رفتارهای ضد اجتماعی گرایش پیدا کنند.
کتاب اختلالات یادگیری با هدف ارائۀ نتایج مطالعات چند سالۀ نویسندگان در این زمینه تألیف شده و تاریخچه، تعریف، گروهبندی، مراحل تشخیص، روشهای آموزش و نمونههای بالینی در این اختلال را ارائه کرده است.
کتاب اختلالات یادگیری در ۴ فصل تدوین شده است که عبارتاند از:
فصل ۱: تاریخچه و تعریف اختلالات یادگیری
فصل ۲: گروهبندی و مراحل تشخیص کودکان با اختلالات یادگیری
فصل ۳: روشهای ترمیمی و آموزشی کودکان با اختلالات یادگیری
فصل ۴: نمونههایی از مطالعات بالینی در زمینۀ اختلالات یادگیری
خواندن کتاب اختلالات یادگیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای روانشناسی کودک و نوجوان، پزشکی اطفال و نظریههای آموزش و پرورش پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اختلالات یادگیری
«متخصصان آموزشی با بسیاری از کودکان روبهرو میشوند که دچار اختلالات یادگیری هستند ولی علم پزشکی هیچگونه علامتی از نابهنجاریهای عصبی یا ضایعات مغزی در آنها نمییابد؛ درحالیکه کودکان دیگری هستند که دچار ضایعات مشخص شدۀ مغزیاند. ولی هیچگونه اشکالی در یادگیری ندارند. بنابراین به تدریج اصطلاحات ذکر شده در بالا اعتبار خود را از دست داده است؛ اکنون لقب نارساییها ویژه یادگیری را برای اینگونه کودکان که با وجود هوش بهنجار در یک یا چند زمینه مانند: خواندن، نوشتن، سخن گفتن، فهم ریاضی و غیره دچار ناتوانی یا اشکالات یادگیری هستند به کار میبرند.»
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه