کتاب معمای اتاق شطرنج
معرفی کتاب معمای اتاق شطرنج
درباره کتاب معمای اتاق شطرنج
دوازده عضو یک باشگاه بسیار بسته شطرنج برای رقابتی غیرمعمول گرد هم می آیند: هر شرکت کننده باید با موسس باشگاه، ایگور زاخاروویچ پودورویف، فروشنده الماس روسی و میلیاردر عجیب و غریب، که قصد دارد بزرگترینها را به ارث ببرد، رقابت کند. بازیکن در اتاقی محبوس می شود و فقط از طریق تلفن با حریف خود ارتباط برقرار میکند.
معمای منطقه تاریک یکی از آثار کلیدی پیر سینیاک است. سینیاک با حفظ سبک شورانگیز خود، با پرترههای فراوانی که به ما ارائه میدهد، با شدت هولناک دسیسه هایش خواننده را میخکوب میکند.
درباره پیر سینیاک
پیر سینیاک نویسندهی فرانسوی، در سال ۱۹۸۱ جایزه بزرگ ادبیات سیاسی را برای سه اثر خود از جمله Aime le Maudit دریافت کرد. تحت عنوان Ferdinaud Céline، The Collaborators در سال ۱۹۹۷ به زبان فرانسه منتشر شد که با استقبال زیادی روبرو بود.داستانی درباره خط 8 مترو پاریس الهام گرفته از رمان Le Crime du dernier metro است که در سال ۲۰۰۱ منتشر شد.
کتاب معمای اتاق شطرنج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به داستانهای پلیسی و معمایی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب معمای اتاق شطرنج
نگاهش را در آن لحظات بهطور کامل به مارت دوخته بود. تمام حواسش متوجه او بود. چند زن بین آن دو بودند. همین هم باعث میشد کارش آسانتر شود. اینطور که مشخص بود مارت هیچ توجهی به زنِ بلوند با مانتوی سیاه نشان نمیداد. شاید هم متوجه شده بود، ولی به روی خودش نمیآورد. مارت دو کنسرو نخودفرنگی پخته و یک کنسرو گوجۀ رندهشده را هم به سبد خرید خود اضافه کرد. خدا را شکر! اینطور که مشخص بود عادات غذایی مالک عمارت بههیچعنوان تغییر نکرده بود. او هرازگاهی بههمراه خوراک خرگوش یا گوشت خود، قارچ هم میخورد.
همیشه هم قارچی که میخریدند متعلق به کارخانۀ بوکال بود. مارت قارچ را هم از قفسه برداشته و به سبد خریدش اضافه کرد. هرمین دستش را در جیبش کرده و قارچهایی را که در پاریس با نهایت دقت حاضر کرده بود لمس کرد. تنها کافی بود قارچی مشابه را خریداری کند. همین و بس. همۀ خریدهای مربوط به برنامهاش را هم با دستکش لاتکس انجام داده بود. برای اجرای دقیق نقشهاش لازم بود قوطیای که میخرد، دقیقاً مشابه همان قوطیای باشد که مارت از روی قفسه برمیدارد. محصول همان شرکت و دقیقاً با همان اتیکت. سپس باید قوطی را خالی میکرد و بهجای قارچهای قرمز و روسول، قارچهایی را جایگزین میکرد که خودش از جنگلهای لیون چیده بود، سپس آنها را بهدقت قطعهقطعه و تمیز کرده و ترکیبی کاملاً گولزننده بهدست آورده بود: درون قوطی پر شده بود با آمانیت بهاری، کِلاوِر، آنتولوم قرمز و کلیتوسیبهایی که از لب جاده چیده بود. ترکیبی درعینحال بهشتی و کُشنده که ممکن بود با سومین لقمه، شما را راهی آن دنیا کند.
البته هرمین برای حاضر کردن معجونش کمی بولۀ زرد و لِپیوت رسیده هم استفاده کرده بود اما ایرادی نداشت. مطمئن بود که معجونش اثر سمی خود را حفظ خواهد کرد. حواسش بود که زودتر از مارت پشت صندوق برسد تا بتواند در راهرو منتظرش باشد.
شما مطمئن هستید ، کسی که میشناسید، قصد کشتن شما را دارد،تصورش هم وحشتناک هست،نه؟ هرمین همسر سابق فرانسوا دِزِسارت قصد کشتن او را دارد، اما هر دفعه موفق به عملی کردن آن نمیشود و در آخر دستش پیش همسر
۱۱* پایانش قابل حدس نبود اما جذابم نبود برام.
❇️{ قافیه چو تنگ آید شاعر به جفنگ آید } ❇️کتابی که دوسال پیش، قبل از اینکه تمام نظراتم پاک بشن هم اصلا تمایلی به نظر گذاشتن برای این کتاب نداشتم چرا؟ چون حس میکردم به شعورم توهین شده، یک
وای چقدر مزخرف بود.چه قتل چرتی.مگه مجبورن کتاب معمایی بنویسند ؟؟؟!!!دقیقا یاد یه سریال هندی افتادم که اسمش یادم نیست چون فقط یه قسمتش دیدم.ماسک گرون قیمتی که قیافه رو عوض میکنه و کسی که توی یه اتاق پراز آدم
بخش اول به نام تهدید ،کم کشش و کسالت بار بخش دوم به نام معما،خوب،تعلیقی،برانگیزاننده،ذهنتو پر از سوال میکنه که میخوای بفهمی تهش چی میشه بخش سوم دو سه صفحه رازگشایی که سقوط آزاد به قعر جهنم بی منطقی است هیچ کتاب معمایی جنایی ندیدم که
بخش پایانی داستان که همه چیز رو توضیح میده واقعا غیر قابل قبول و مسخره ست
بی مزه ترین و مزخرف ترین داستانی بود که تا الان خونده بودم. بی سر و ته و مسخره. اصلا وقت نذارید برای خوندن این کتاب.
چرت ترین و بی محتوا ترین و غیر واقعی ترین کتابی بود که خواندم حیف وقت و چشم که برای مطالعه این کتاب گذاشته شود
واقعا نمیدونم چطور اریانوری این کتاب رو ترجمه کرده داستان پردازی ضعیف بود داستان خیلی پراکنده و گنگ و مبهم نوشته شده هیچی از داستان سردرنمیاری اصلا قدم به قدم پیش نمیره
این کتاب مشکل داره و نمیتونید با زمینه مشکی مطالعه اش کنید چون رنگ نوشته ها عوض نمیشه وکل صفحه براتون سیاه میشه،کسانیکه مثل من نمیتونند با زمینه روشن مطالعه کنن نخرند