کتاب نقش کسب و کارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارت آپ ها
معرفی کتاب نقش کسب و کارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارت آپ ها
کتاب نقش کسب و کارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارت آپ ها نوشتهٔ ندا معمائی و علیاصغر خسروی در نشر عطران به چاپ رسیده است. با پیچیده شدن کسبوکارها، پایداری بنگاه بهعنوان یک مزیت اصلی برای آنها بهحساب میآید. کسبوکارها به طور دائم زیر فشارهای رقابتی بوده و مجبورند بهمنظور بقا دست به نوآوری کارآفرینانه بزنند؛ لذا یکی از مفاهیم کلیدی در اقتصاد و مدیریت کسبوکار، مفهوم پایداری است. پایداری دقیقاً مسیر مدیریت و تصمیمگیری عمیق و حرفهای را از مسیر روزمرگی و خرده تصمیمهای روزمره جدا میکند. چه در حوزهٔ فردی و چه سازمانی، برنامه و راهکار و تصمیمی میتواند اثربخش و کارآمد باشد که مفهوم پایداری در آن دیده شده باشد.
درباره کتاب نقش کسب و کارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارتآپ ها
استارتآپها نوعی از کسبوکارهای کارآفرینانه میباشند. کارآفرینان با ایدهها، خلاقیت، نوآوری، ارتقا، کالاها و خدمات، شناسایی فرصتها و مسائلی ازاینقبیل مواجه هستند؛ بنابراین تئوریهای کارآفرینی با مباحث مراحل ابتدایی ایجاد یک کسبوکار در ارتباط است. ازآنجاییکه کسبوکارهای نوپا (استارتآپ) مبدلان ایدههای ناب به کسبوکار هستند، میتوان گفت کارآفرینی جزء جداییناپذیر و اساسی کسبوکارهای نوپا میباشد زیرا بدون آن استارتآپ وجود نداشت (کاواموریتا کسیم،۲۰۱۵). البته تازهتأسیس بودن بهخودیخود یک کمپانی را نوپا (استارتآپ) نمیکند. این کسبوکارها عموماً دارای ایدههای نو و جدیدی هستند که به طور قابلتوجهی از استانداردهای سنتی تولید کالا و خدمت و الگوهای سنتی کسبوکار فاصله دارند. از فاکتورهای کلیدی موفقیت در کارآفرینی کسبوکارهای نوپا وجود نهادها و امکاناتی نظیر مراکز رشد و شتابدهندهها میباشد که عامل پشتیبان و سرعتدهندهٔ راهاندازی کسبوکار نوپا میباشند. ازآنجاییکه کسبوکارهای نوپا با مسائلی چون فقدان یا کمبود منابع مالی مناسب، فقدان دانش کافی در زمینه کسبوکار و تجربه کافی مدیریتی، مشکل در تأمین منابع انسانی، نبود بازار و مشتری مستعد و ... روبرو هستند.
کتاب نقش کسبوکارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارت آپها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به همهٔ کسانی که در صدد راهاندازی استارتآپ یا کسبوکار جدید هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب نقش کسب و کارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارت آپ ها
آنچه رویکرد اکوسیستم کارآفرینی با سایر مفاهیم تأسیس شده مانند مناطق صنعتی، خوشهها و سیستمهای نوآوری مرتبط است - تمرکز بر محیط کسبوکار خارجی است: اینکه نیروهایی فراتر از مرزهای یک سازمان وجود دارند اما درون آن منطقهای هستند که بتوانند به رقابت کلی یک شرکت کمک کنند. رویکرد منطقه صنعتی بر تقسیم محلی کار یک صنعت (مارشال، ۱۹۲۰) و تعامل بین جامعه مردم و جمعیت بنگاهها در یک نهاد اجتماعی تأکید دارد (بکاتی، ۱۹۹۰) تا بتواند در بازارهای بینالمللی موفق باشد. رویکرد خوشه بر غلظت جغرافیایی شرکتهای بههمپیوسته، تأمینکنندگان تخصصی، ارائهدهندگان خدمات، بنگاههای صنایع مرتبط و مؤسسات مرتبط (...) در زمینههای خاص متمرکز است. سیستمهای نوآوری منطقهای (RIS) به شبکهها و مؤسسات مرتبط با مراکز تولید دانش مانند دانشگاهها و آزمایشگاههای تحقیقاتی عمومی در یک منطقه و شرکتهای نوآورانه ارتباط دارند. این پیوندها باعث میشوند دانش بین سازمانهای مختلف سرایت کند و نوآوری کلی منطقه را افزایش دهد (استم، ۲۰۱۶. رویکرد اکوسیستم کارآفرینی با رویکردهای منطقه صنعتی، خوشهای و سیستم نوآوری متفاوت است با این واقعیت که کارآفرین بهجای بنگاه، کانون تجزیهوتحلیل است. رویکرد اکوسیستم کارآفرینی ازاینرو با فرد کارآفرین بهجای شرکت آغاز میشود اما بر نقش بستر اجتماعی و اقتصادی پیرامون فرایند کارآفرینی نیز تأکید میشود. بیشتر مطالعات خوشهای روی بنگاهها و صنایع تمرکز دارند، از جمله پویایی آنها (فرنکن، همکاران ۲۰۱۵). برخلاف ادبیات خوشهها، مناطق و سیستمهای نوآوری، تمرکز تحقیقات اکوسیستمها بهجای شرکتهای بزرگتر، تأسیسشدهتر و یا بنگاههای کوچک درحالرشد، استوار بر کارآفرین و استارتاپ قرار گرفته است. استارتآپها با رشد بالا که اساس اکوسیستمهای کارآفرینی را تشکیل میدهند، لازم نیست در کلیه مدلهای خوشهای و مناطق صنعتی موجود باشد (مارکوسن، ۱۹۹۶).
حجم
۳٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۵۱ صفحه
حجم
۳٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۵۱ صفحه