کتاب اشتراک جهانی منابع
معرفی کتاب اشتراک جهانی منابع
کتاب اشتراک جهانی منابع نوشته لیندا فردریکسن، مارگارت بین و هیدی نانس یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب اشتراک جهانی منابع
کتاب حاضر که در سال ۲۰۱۲ تدوین شده، در برگیرندۀ ۷فصل است که موضوعهای امانت بینکتابخانهای و اشتراک منابع را در سطح جهانی مورد بحث قرار داده است. به نظر میرسد پس از بحثهای نظری در این زمینه، ارزش افزودۀ کتاب در ارتباط با تجارب کشورهای گوناگون جهان در اشتراک جهانی منابع است که به اختصار به هر یک اشارهای شده است.
خواندن کتاب اشتراک جهانی منابع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب حاضر میتواند مورد استفادۀ کتابداران بخش مجموعهسازی، دانشجویان مقاطع گوناگون رشتۀ علم اطلاعات و دانششناسی و نیز پژوهشگران و اساتید این حوزه قرار گیرد.
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه