کتاب بزرگترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار
معرفی کتاب بزرگترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار
«بزرگ ترین کشف قرن؛ اسرار شادی و آرامش پایدار» کتابی در زمینه موفقیت و خودیاری نوشته فرهاد مدرس است.
این اثر درباره نکاتی است که با فراگیری و به کاربستن آنها میتوانید شادی و آرامش بیشتری به خود و اطرافیانتان هدیه دهید.
فرهاد مدرس در این کتاب درباره اصول شاد زیستن مانند آگاهی، هوشیاری، عشق و دوستی، شجاعت، مسئولیتپذیری و نگرشهایی که با رسیدن به آنها میتوانید همواره شاد و آرام زندگی کنید سخن میگوید:
«همهٔ ما دارای واقعیتهایی برای خودمان هستیم و براساس آنها زندگی میکنیم. به عنوان مثال باورها و نگرشهای خاصی راجع به خودمان داریم. این باورها به ما میگویند چه کارهایی را میتوانیم انجام دهیم و چه کارهایی را نمیتوانیم انجام دهیم. باورها و نگرشهای خاصی نسبتبه زندگی زناشویی و رفتار زن و شوهر با هم داریم. این نگرشها به ما میگویند چه رفتاری با طرف مقابل داشته باشیم و انتظاراتی خاص را نیز از طرف مقابل برای ما ایجاد مینمایند.
باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چگونه فرزند خود را تربیت کنیم و او را تشویق به انجام چه کارهایی بنماییم و از چه کارهایی بر حذر داریم.
باورها و نگرشهای مشخصی داریم که به ما میگویند چگونه کسبوکار خود را اداره کنیم و با کارمندان، مدیران و مراجعین چه رفتاری پیش بگیریم.
باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چه کسانی را بهعنوان دوستانمان انتخاب کنیم و از چه کسانی دوری کنیم.
باورها و نگرشهایی داریم که به ما میگویند در چه شرایطی آرامش را تجربه کنیم. باورها و نگرشهایی داریم که تعیین میکنند چه زمانی خشمگین شویم، چه زمانی استرس داشته باشیم، در چه شرایطی خوشحال باشیم یا غمگین شویم و...»
بازآفرینی فلسفه دین، درآمدی جزمی![]()
گراهام آپی
مسیر مشایهفاطمه پهلوان