کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران
معرفی کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران
کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران اثری از اریک فرژر کتابی جذاب است که راه و روش درست استدلال کردن را به ما یاد میدهد.
درباره کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران
ما در طول زندگی با آدمهای زیادی صحبت میکنیم، برایشان استدلال میکنیم و تلاش میکنیم آنها را مجاب کنیم. اما بعضی وقتها هرچقدر هم کوشش میکنیم موفق نمیشویم. در حقیقت ما گاهی اوقات از یاد میبریم میکنیم که مخاطبان کیست، با او چگونه باید حرف بزنیم، چه جایگاه و ارزشی دارد و.... اگر به شناخت درستی از افراد برسیم به راحتی قادریم به شیوهای صحیح استدلال کنیم و دیگران را هم مجاب کنیم.
اریک فرژر در کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران از روشهایی سخن میگوید که به کمک آنها میتوانیم استدلال دقیقتر، جامعتر و بهتری داشته باشیم و دیگران را بهراحتی مجاب کنیم. در حقیقت او راهکارهایی ساده بیان میکند که در خیلی از گفتگوها به کمکتان میآید و شما به همراستا کردن دیگران با خود، توانا میسازد.
کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر میخواهید گفتگوهای موثرتری داشته باشید، کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران کتاب خوبی برای شماست.
بخشی از کتاب راز و رمز استدلال و مجاب کردن دیگران
کلیدهای تغییر
قفل، در اینجا، مهارتِ تشخیصِ انگیزههای مخاطبانِ همیشگیتان است. و کلید آن تطبیق زبانتان با انگیزههای آنهاست.
روش انجام دادن آن به این صورت است: زندگی ما بر هشت سؤال اصلی استوار است: چه چیز؟ چقدر؟ چه وقت؟ چگونه؟ چه کسی؟ با چه کسی؟ کجا؟ چرا؟ هر یک از این سؤالات بیانگر یکی از مشغولیتهای ذهنی ماست و این مشغولیتهای ذهنی برای همهٔ ما یکسان نیست! وقتی داستانی برای ما تعریف میکنند، برخیمان جذب قصه میشویم و برخی دیگر جذب شخصیتهای داستان و دیگران جذب درس اخلاقی آن میشوند.
بنابراین، از طریق این هشت سؤال، چهار خانوادهٔ رفتاری را از همدیگر متمایز میکنیم:
۱. افرادی که توجهشان معطوف به سؤالات چه چیز/چقدر (وقایع و ارقام) است. این اشخاص طبعاً منطقی و سختگیرند.
۲. افرادی که بیشتر توجهشان به چه وقت/چگونه (سازماندهی و تجسم) است. آنها بیشتر برنامهریز و «کنترلگر» هستند.
۳. افرادی که به چه کسی/برای چه کسی توجه دارند (حساس و معاشرتی). آنها به دنبال احساسات و سهیم شدن در آنها هستند.
۴. افرادی که به کجا/چرا گرایش دارند (ماجراجو و خیالپرداز). این اشخاص تمایل به خلاقیت و خطر کردن دارند.
اکنون ویژگیهای شخصیتی هر یک از این افراد را بررسی میکنیم. این به عهدهٔ شماست که تشخیص دهید الگوی شخصیتیتان تا چه اندازه با هر یک از این چهار الگوی شخصیتی منطبق است.
متوجه خواهید شد که هرچه به یک خانوادهٔ شخصیتی شبیهتر باشید، متقاعد کردن (اعضای) آن (خانواده) برای شما راحتتر است.
برعکس، شاید با ویژگیهای شخصیتیای مواجه شوید که آشکارا با شما متفاوت است. آن الگوهای شخصیتی جلوِ شما قد علم میکنند و استدلالهایتان در برابر آنها مانند برخورد آب دریا به صخره است. خوشبختانه، ما هیچ تشخیصی را بدون درمان رها نمیکنیم.
افرادی که به چه چیز/چقدر توجه دارند
برای آنها یک دلیل منطقی بیاورید!
به کتاب در هر فصل افراد رو به چند گروه تقسیم میکنه و بعد برای نحوه برخورد و تعامل با هر گروه راه حل میده. فصل سوم برای من خیلی جالب بود. کتاب نسبتا خوبیه. فقط کاش مثال های بیش