دانلود و خرید کتاب جمهوری کیب ورد احمد علامه فلسفی
تصویر جلد کتاب جمهوری کیب ورد

کتاب جمهوری کیب ورد

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جمهوری کیب ورد

 کتاب جمهوری کیب ورد نوشتهٔ احمد علامه فلسفی در انتشارات فراروان‌شناسی به چاپ رسیده است. دماغه سبز یا جمهوری کب و ورد (Cabo Verde) یک کشور جزیره‌ای متشکل از ۱۰ جزیره آتشفشانی در اقیانوس اطلس مرکزی است. این جزیره‌ها در فاصله ۵۷۰ کیلومتری از منطقه آفریقای غربی قرار دارد و وسعتی کمی بیشتر از ۴۰۰۰ کیلومتر مربع دارد.

جمهوری کاپ ورد مجمع الجزایری است واقع در غرب آفریقا، اقیانوس اطلس شمالی و غرب سنگال. پایتخت کیپ ورد، شهر پرایا با ۱۲۴٬۶۶۱ نفر جمعیت می‌باشد. مساحت کیپ ورد ۴٬۰۳۳ کیلومتر مربع و جمعیت آن6 میلیون نفر است. از مهمترین شهرهای کاپ ورد می‌توان به میندلو در جزیره سائو ویسنته و سائو فیلیپه در جزیره فوگو اشاره کرد. از دیدگاه اقلیمی، کاپ ورد دارای آب و هوایی در کل نسبتاً معتدل، گرم، تابستان‌هایی خشک، و بارش‌هایی ناچیز و بسیار نامنظم می‌باشد، همچنین کاپ ورد کشوری شیب‌دار، ناهموار، کوهستانی و آتشفشانی است، بلندترین نقطه کاپ ورد، کوه مونت فوگو با ۲۸۲۹ متر ارتفاع در جزیره فوگو واقع شده‌است.

کتاب جمهوری کیب ورد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به علوم جغرافیا و مطالعه دربارهٔ کشورها توصیه می‌شود.

درباره جمهوری کیب ورد

کیپ ورد تا پیش از قرن پانزدهم میلادی خالی از سکنه بود و توسط کاوشگران پرتغالی کشف و مستعمره پرتغال گردید و اولین سکونت‌گاه‌های اروپایی را در آن تأسیس شدند. این منطقه به طور ویژه به عنوان منطقه تجارت برده در اقیانوس اطلس بنا گذاشته شد.

در قرن شانزدهم و هفدهم میلادی رشد کرد و تاجران، کشتی‌ها و دزدان دریایی را به این منطقه جذب کرد.

با پایان رژیم برده‌داری در قرن نوزدهم میلادی رونق اقتصادی تجارت برده در این منطقه از بین رفت و مهاجرت به آن نیز پایان یافت.

به علت موقعیت کاپ ورد که بر سر راه اروپا، آفریقا و بَرّ جدید (منطقه کارائیب) قرار داشت، تجارت برده از مهمترین فعالیت‌های اقتصادی کاپ ورد به‌شمار می‌رفت، تجارت برده تا زمان الغای بردگی در سال ۱۸۷۶ ادامه یافت.

بخشی از کتاب جمهوری کیب ورد

این جزیره در سال ۱۴۹۵ به عنوان قسمتی از امپراتوری پرتغال درآمد. بیشتر ساکنان کنونی کاپ ورد را تلفیقی از پرتغالی‌ها و آفریقایی‌تباران تشکیل می‌دهند.

کیپ ورد به تدریج دوباره وضعیت تجاری خود را به عنوان توقف‌گاه میانی، در مسیرهای تجاری کشتی‌ها بازیافت. مجمع الجزایر کیپ ورد از سال ۱۹۵۱ خواستار استقلال از پرتغال شد.در قرن بیستم صنعت کشتیرانی در کاپ ورد رونق یافت.

در سال ۱۹۵۱ وضعیت کاپ ورد از مستعمره پرتغال به یکی از استان‌های فرادریای (ماوراء بحار) آن کشور تغییر کرد.

جنبش‌های استقلال طلبانه به رهبری حزب آفریقایی برای استقلال گینه بیسائو (دیگر مستعمره سابق پرتغال) و کاپ ورد که به‌اختصار PAIGC نام داشت در سال ۱۹۵۶ شکل گرفتند.

در سال ۱۹۶۱ از طرف پرتغال به کلیه ساکنان کاپ ورد تابعیت پرتغالی داده شد.

طی کودتایی در سال ۱۹۷۴ در پرتغال و پس از رها شدن کاپ ورد از جرگه مستعمرات پرتغال، این کشور در ۵ ژوئیه ۱۹۷۵ از پرتغال اعلام استقلال کرد. در سال ۱۹۷۵ به طور صلح آمیز مستقل شد

نظام حکومتی متشکل از (قوای مستقل سه گانه کشور) می باشد :

قوه مجریه -رئیس جمهور (رئیس حکومت) نخست وزیر (رئیس دولت) هیئت وزیران

قوه قانون گذاری - مجلس ملی (56 نماینده دارد.)

قوه قضائیه -دیوانعالی کشور، محکمه هی کوچکتر

جورج کارلوس فونسکا Jorge Carlos Fonseca رییس جمهور کیپ ورد از زمان انتخابات ریاست جمهوری نهم سپتامبر سال 2011 تا کنون .

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۲۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۷ صفحه

حجم

۶۲۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۷ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان