با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

کتاب قسمت دوم
۴٫۳
(۴)
خواندن نظراتمعرفی کتاب قسمت دوم
«قسمت دوم» رمانی نوشته سیدهاشم حسینی( -۱۳۵۰) نویسنده ایرانی است. داستان این کتاب در فضای روزهای انقلاب اسلامی شکل میگیرد و رویکردی طنزآلود به تاریخ این دوره دارد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«صدایش مثل همۀ اندامش کت و کلفت بود. مرد هیکلی سیهچرده انگار درخت پربار را بتکاند، از یقۀ پارۀ جمال چسبید و تکانتکانش داد و با حرص روی صندلی دیگر نشاند. اسمش صمد بود. فک پایینش تورفته، چشمهایش گشاد و خونی، صورتش گرد گوشتی بود. کمی سبیل هم داشت؛ از نوع پراکنده و بیحالتش. مرد چاق و طاس را «نازی» صدا کرده بودند. صورتش مثل سرش لخت و لب بالایش کلفت و ابروهایش نازک بود. دماغ کوفتهای هم داشت، با منخزین گشاد رو به بالا.
اتاق دم کرده، بوی خون و عرق و ماندگی میداد؛ تندی مرغدانی یا سهلۀ کفتر. مبارزۀ دوبهدو متوقف شد. صمد و نازی نفسزنان نگاه کینتوزانهشان را به جمال و سعید دوختند. در فضای نیمهتاریک و هولانگیز اتاق، پیشِ روی دو جوان ایستاده بودند و آستین پیراهنشان را بالا میزدند. پس از جدالی پیروزمندانه تجدید قوا میکردند تا دوباره به خصم حملهور شوند. داغ کرده بودند و عرق بر رخسار ملتهبشان دیده میشد. پلک صمد تندتند میپرید؛ مثل شکم قلمبۀ نازی که به لرز افتاده بود.
جمال و سعید هم خسته بودند، از کتک خوردن زیاد. نشستن روی صندلی لحظات خوششان بود. دست هر دو از پشت بسته بود. جمال نرم و با احتیاط سرش را به سمت راست مایل کرد تا از حال و روز رفیقش مطلع شود. سعید هم سر چرخانده بود. با چشمهای نیمهباز و پفدار به هم رو کردند.»
چگونه تحقیق کنیم؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لورن بلکستر
وروجک تازه واردکاترینا نانستاد
باورها و ویژگی های فروشندگان حرفه ایمحمدرضا طائی
آیین زندگی (خلاصه کتاب)دیل کارنگی
سفر پر ماجرای چواکیاهان لیو یانگزائو
مدرنیته بازاندیشانهاولریش بک
انسان تک ساحتیهربرت مارکوزه
روایت دوگانه گلدونه خانمرضا فیاضی
مدیریت الکترونیک منابع انسانیمرجان فیاضی
راه دور...سیدعلی صالحی
سریال صوتی دایرةالمعارف عاشقی، مجلس دوازدهمحامد حجتی
شجاعت گمشدهایپریل استات
طنز و تراژدیبهاءالدین خرمشاهی
کلاه صورتیسارا قهرمانی
برنامه نویسی ++C مقدماتیشهرام رمضانی
تجزیه و تحلیل سیستمها و کاربرد آن در مدیریت آموزشی (کارشناسی ارشد علوم تربیتی)فرج اله رهنورد آهن
خاطرات روزانه افغانستانج. ان. دیکسیت
بازارهای رادیکالاریک پوزنر
جنگ خیابانی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سیدنظام مولاهویزه
تپه های لاله سرخغلامرضا نباتی
پرواز شماره ۲۲عصام عبدالوهاب الزبیدی
والعصر بخوانالهام طاوسی
میرزا صادق مجتهد تبریزیجعفر مرادحاصلی
فرهنگ عبدالقادر مراغیطغرل طهماسبی مراغی
فخرالدین حجازیسیدمحمدجواد قربی
هناسهراضیه بهرامی راد
داستان های کارگاهی؛ سه شنبه های عزیزراضیه تجار
دعوت به کرکوکحسن شیردل
حجم
۲۰۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۵۰ صفحه
حجم
۲۰۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۵۰ صفحه
قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
این رمان حال و هوای تاریخی دوران انقلاب را با زبانی طنز بیان کرده است وداستان این رمان با محوریت یک کارمند ساواک به نام هرمز شکل میگیرد که دو دانشجوی انقلابی را در زندان اوین مورد بازجویی قرار میدهد.