معرفی و دانلود کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی

کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی

چاپ دوم

۱.۵(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی

چاپ دوم کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی نوشتهٔ جعفر بوالهری و مهدی نصراصفهانی و میرفرهاد قلعه بندی و ارسیا تقوا و غلامرضا میرسپاسی و مهرداد کاظم زاده عطوفی است. انتشارات ارجمند این کتاب آموزشی در حوزهٔ روان‌پزشکی را منتشر کرده است.

درباره کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی

گفته شده است که آزمون OSCE اولین‌بار در دههٔ ۱۹۷۰ میلادی توسط «هاردن» معرفی شد. پس از سال‌ها پژوهش دربارهٔ روایی و پایایی این آزمون، در حال حاضر OSCE به یکی از ابزارهای کارامد در آموزش دستیاران روان‌پزشکی در بسیاری از دانشگاه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. این آزمون در ایران نیز پس از سال‌ها کار و پژوهش، به‌عنوان یک آزمون دقیق شناخته شده است. این آزمون به‌همت گروه روان‌پزشکی انستیتو روان‌پزشکی تهران، ترجمه و اعتباریابی شده است. پیوست‌های کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی (چاپ دوم) که از صفحه ۵۵ تا ۹۸ را تشکیل داده، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار علاقمندان به مصاحبهٔ بالینی قرار داده است.

خواندن کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان پزشکی که باید درمورد مصاحبه و راهنمای عملیِ روان‌‏پزشکی مطالعه کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راهنمای آموزشی OSCE در روانپزشکی آزمون ساختار‌یافته عینی بالینی
عنوان دیگر:چاپ دوم
موضوع:روان‌شناسی عمومی
نویسنده:جعفر بوالهری، مهدی نصراصفهانی، میرفرهاد قلعه بندی، ارسیا تقوا، غلامرضا میرسپاسی، مهرداد کاظم زاده عطوفی
انتشارات:انتشارات ارجمند
قیمت کتاب:۱۳۸۱۶۰ تومان

alefmimre
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۰

اولین باره که نسخه اسکن شده یک کتاب رو دارم از یک فروشنده رسمی معتبر می‌خرم... کاش لاقل کیفیت اسکنش خوب بود!