دانلود و خرید کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران علی کلباسی
تصویر جلد کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران

کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران

معرفی کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران

کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران نوشتهٔ علی کلباسی و فاطمه زین الدینی در انتشارات سیمای فلق به چاپ رسیده است. آموزش سواد رسانه‌ای به عنوان مهم‌ترین عامل در مدیریت بحران در جلوگیری از اضمحلال فرهنگ، سبک زندگی، آداب، رسوم، سنت‌ها، اعتقادات دینی و مذهبی و بالاخره بحران‌ها و کودتاهای رنگی بسیار مهم است و در این سال‌ها توجه ویژه‌ای به این مبحث شده است. این کتاب به جنبه‌های مختلف سواد رسانه‌ای و نقش پراهمیت آن در زندگی امروز می‌پردازد.

درباره کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران

در سپهر رسانه‌ای امروز که رسانه‌ها با تحولات شگرف روبرو هستند و کاربرد چندلایه و پیچیده آن‌ها در تغییرات جهانی شگفت‌انگیز است، جنگ رسانه‌ای یا جنگ نرم در مقابل جنگ سخت مفهوم تازه‌ای پیداکرده و استفاده دولت‌های گوناگون از آن بسیار متفاوت است؛ اما در قرن بیست‌ویکم که صاحب‌نظران آن را قرن بحران می‌نامند، فجایع زیست‌محیطی، آشوب‌های سیاسی - اجتماعی و همچنین جنگ‌ها وارد حیات جمعی بشر شده است. به تناسب بحران‌های ذکر شده راهکارها، فناوری‌ها و سیستم‌های متنوعی برای کنترل اوضاع ابداع شده است. در این راستا کتاب حاضر به موضوع مهم سواد رسانه ای و مدیریت بحران های ناشی از آن پرداخته و راهکارهایی جهت این امر ارائه نموده است.

کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به همهٔ افرادی که در محاصرهٔ رسانه‌ها هستند، یعنی همهٔ ما، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران

از دیدگاه این چشم‌انداز جدید دلایل ضرورت بحث درباره سواد رسانه‌ای و ارائه مدلی راهبردی در این راستا به صورت خلاصه‌وار عبارت‌اند از:

۱. اثرگذاری بر جریان‌های سیاسی اصلی در سطح جامعه و بین‌الملل.

۲. توانمندسازی افراد جامعه در کنترل بیشتر بر برداشت‌های خود از پیام‌های رسانه‌ای.

۳. آموزش انواع مهارت‌ها به افراد جامعه به منظور آمادگی برای برخورد با رسانه‌های مختلف.

۴. ایجاد جامعه‌ای با شهروندان فهیم.

۵. در نهایت ارائه مدلی راهبردی به منظور هدایت و کنترل بحران‌های مختلف برای رسیدن به فرجامی مناسب.

در جامعه ایران، هجمه‌های رسانه‌ای بیگانگان، بیش از دیگر قشرها، جوانان را هدف قرار می‌دهند. دشمنان و بدخواهان این مرزوبوم با توسل به رسانه‌های مختلف از فیلم‌های سینمایی گرفته تا شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی و انواع حربه‌های رسانه‌ای، می‌کوشند فرهنگ موردنظر خود را در میان جوانان ما رواج دهند. در واقع، آنچه به عنوان جنگ نرم رسانه‌ای در جامعه ما مطرح می‌شود، بیش از پیش رنگ واقعیت به خود گرفته است. رسانه‌ها ابزار اصلی برای رسیدن به اهداف سودجویانه جنگ نرم هستند. در کشور ما هر سال بحث‌ها و همایش‌های متعددی دربارهٔ راهکارهای مقابله با جنگ نرم برگزار می‌شود. به اعتقاد نگارنده، توجه به سواد رسانه‌ای و گسترش آن در سطح جامعه به‌ویژه در میان جوانان، باید به عنوان اصلی‌ترین راهبرد در این مسیر پذیرفته شود.

البته مقوله سواد رسانه‌ای به بحث‌های کارشناسانه عمیق و مفصل نیاز دارد، ولی هدف این تحقیق، برجسته‌سازی مفهوم سواد رسانه‌ای به عنوان راهبردی جهت طراحی مدلی به منظور مدیریت بحران می‌باشد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۶۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۳۵ صفحه

حجم

۲۶۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۳۵ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان