کتاب این بازی کی تمام میشود
معرفی کتاب این بازی کی تمام میشود
کتاب این بازی کی تمام میشود نوشته آیت دولتشاه است. این کتاب را نشر چشمه منتشر کرده است و رمانی در فضای اجتماعی است.
کتاب این بازی کی تمام میشود داستان دختر و پسر جوانی است که در فضای تئاتری دهه هشتاد دانشگاه با هم آشنا میشوند و کمکم داستانشان پیش میرود و به هم علاقهمند میشوند. پسر درگیر کارهای مختلفی است و پروژههای تبلیغاتی هم انجام میدهد و دختر جدیتر از پسر بازیگری شغل اصلیاش است.
رمان فضایی اجتماعی دارد و نسل دهه جوان دهه هشتاد را نشان میدهد که با چه چیزهایی درگیر هستند. داستان نثر روانی دارد و خواننده را با خودش همراه میکند.
خواندن کتاب این بازی کی تمام میشود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان ادبیات داستانی فارسی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب این بازی کی تمام میشود
سه چهار نفر از بچههای دفتر قلهک به ما اضافه شدهاند و دارند همزمان با ما پروژه را پیش میبرند. مهدی آبدارخانه را تبدیل به آتلیهٔ عکاسی کرده. به دیوارها کاغذ سفید چسبانده و یک صندلی سفید و پرچم بزرگ تویش گذاشته و شبیهش کرده به دفتر نماینده که توی عکسها دیده. رئیسی که روزهای عادی بیشتر از یکی دو ساعت توی اداره نمیماند، حالا از صبح میآید و پشت میزش مینشیند و چهارچشمی ما را میپاید.
تأکید دارد برای این پروژه سنگتمام بگذاریم که بتواند حداقل یکی دو نمایندهٔ دیگر را اینجا بکشاند. از قبل با او هماهنگ کردهام که ساعت سه بروم سر تمرین و اگر کاری ماند آخر هفته انجامش بدهم. یک هفتهای میشود که بهجز تمرینهای حسین یاوری هیچ خبری از افسانه نمیشود و هر چه با او قرار میگذارم به بهانهای میپیچاند. شبها هم که با یکی دوتا اساماس شببهخیر سروته قضیه را هم میآورد و تمام. یکی دو روز گذشته تا حدودی از بقیه جلو افتادهام و زیاد نگران کارها نیستم.
نزدیکهای رفتن یک خروجی از طرحها میگیرم و به مهدی نشان میدهم. دم رفتن رئیسی میپرسد برای کلیپ چهکار کردهام؟ میگویم پیگیرم و با یکی دوتا فیلمبردار حرف زدهام و فقط لنگ کامل شدن فیلمنامهام. رئیسی میگوید زیاد وقت نداریم و باید هر چه زودتر کار را شروع کنیم.
خوب بود