کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان
معرفی کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان
کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان نوشته امیرحسین محمد داوودی و دیگران است. کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان سعی دارد به مولفههای آموزش به بزرگسالان بپردازد.
درباره کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان
با ورود به هزاره سوم، موج چهارم قدرت یعنی حاکمیت علم و فناوری تمامی عرصههای زندگی بشر در بر گرفت. این موج چالشهای بزرگی را به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته بوجود آورد که در پی آن دولتها را به تنظیم سیاستها و اهداف جدید وا داشت. این سیاستها حول محور علم و دانش و بالا بردن سطح کیفی و کمی آن در بین اقشار مردم با این فرض که رفاه، بهداشت، اشتغال، و... همه در گرو سطح علمی و کیفیت تولید قرار دارد، شکل گرفت. آموزش و پرورش رسمی به عنوان ابزاری برای تربیت نسل آینده بسیار ضروری و موثر است ولی آنچه که دارای اهمیت است تربیت در گستره وسیع آن و ارتقای کیفی سطح فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نسل حاضر است که امروزه تحت عنوان آموزش غیر رسمی در جوامع مطرح است. درحقیقت اگر آموزش رسمی را به کارگیری علم و هنر تدریس به کودکان و نوجوانان بدانیم؛آموزش بزرگسالان را باید به صورت به کارگیری علم و هنر خاص برای آموزش بزرگسالان که نقطه مقابل آموزش کودکان و نوجوانان است، تعریف کنیم.
آموزش بزرگسالان مفهومی وسیع و گسترده دارد و شامل کلیه فعالیتهای آموزشی و یادگیری بزرگسالان به صورت رسمی، غیررسمی و اتفاقی درزمینههای مختلف شغلی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، تربیتی، مذهبی، صنعتی، کشاورزی و سواد آموزی میگردد.
قلمرو آموزش بزرگسالان به وسعت قلمرو خود زندگی است. آموزش بزرگسالان فعالیتی است سازمان یافته به منظور ایجاد جامعه درحال یادگیری از طریق انتقال دانش و مهارت روز آمد به بزرگسالان تا بتوانند درجهت تکامل و تعالی حرکت کنند و در سرنوشت جامعه خود از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مشارکت فعالانه داشته باشند.
این کتاب به اصول و اهداف آموزش بزرگسالان میپردازد، این اصول شامل رویکردهای یاددهی - یادگیری درآموزش بزرگسالان، روشهای آموزش بزرگسالان، برنامهریزی آموزشی و درسی آموزش بزرگسالان، محتوای آموزش بزرگسالان، مدیریت دورههای آموزش بزرگسالان، مهارتهای مربیان آموزش بزرگسالان و ... است.
خواندن کتاب نگاهی دیگر به آموزش بزرگسالان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۸۱ صفحه
حجم
۲٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۸۱ صفحه