تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب روی مدار پیوستگی
معرفی کتاب روی مدار پیوستگی
کتاب الکترونیکی «روی مدار پیوستگی» (پنج اصل برای حرکت پیوسته در مسیر موفقیت به همراه تمرینهای کاربردی) نوشتهٔ آزاده خدادادی و با ویراستاری علیرضا بخشی ره خلیل، اثری در حوزهٔ خودسازی است که توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این کتاب با تمرکز بر اصول بنیادین موفقیت و ارائهٔ تمرینهای عملی، تلاش میکند مخاطب را با مفاهیم کلیدی رشد فردی و روانشناسی موفقیت آشنا کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب روی مدار پیوستگی
«روی مدار پیوستگی» اثری است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و به بررسی پنج اصل اساسی برای حرکت مستمر در مسیر موفقیت میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از تجربیات شخصی و مطالعات روانشناسی، تلاش کرده است تا مفاهیم بنیادین موفقیت را به زبانی قابل لمس و با مثالهای روزمره بیان کند. کتاب با تمرینهای متنوع و کاربردی همراه است که مخاطب را به مشارکت فعال در فرآیند تغییر و رشد فردی دعوت میکند. در این اثر، علاوه بر پرداختن به مفاهیم نظری، راهکارهایی برای مقابله با موانع ذهنی، افزایش اعتمادبهنفس، مدیریت احساسات و ایجاد عادتهای مثبت ارائه شده است. نویسنده با اشاره به اهمیت استمرار و پیوستگی در انجام کارهای کوچک و روزمره، نشان میدهد که موفقیت حاصل تلاشهای تدریجی و مداوم است. این کتاب برای کسانی نوشته شده که به دنبال ایجاد تغییرات پایدار در زندگی خود هستند و میخواهند با شناخت قوانین جهان هستی و ذهن خود، مسیر موفقیت را هموارتر کنند.
خلاصه کتاب روی مدار پیوستگی
کتاب «روی مدار پیوستگی» با طرح این پرسش آغاز میشود که چرا برخی افراد در مسیر موفقیت ثابتقدم میمانند و برخی دیگر در میانهٔ راه دچار دلسردی میشوند. نویسنده در ابتدا به اصل پیوستگی اشاره میکند و توضیح میدهد که موفقیت نتیجهٔ انجام کارهای کوچک و درست به صورت مستمر است؛ نه حاصل یک اقدام بزرگ و ناگهانی. با مثالهایی از زندگی روزمره، مانند مسواکزدن یا ورزش، اهمیت تکرار و استمرار در شکلگیری عادتهای مثبت و رسیدن به اهداف برجسته میشود. در ادامه، کتاب به قوانین جهان هستی میپردازد و تأکید میکند که زندگی بر اساس نظم و قانون پیش میرود و اتفاقات تصادفی نیستند. نویسنده به نقش احساسات و افکار در شکلگیری تجربههای زندگی اشاره میکند و نشان میدهد که حس خوب، اتفاقات خوب را جذب میکند و حس بد، زمینهساز مشکلات است. تمرینهایی برای شناسایی و تغییر افکار منفی، مدیریت احساسات و جایگزینی آنها با نگرش مثبت ارائه میشود. در فصلهای بعدی، موضوع اعتمادبهنفس و خوددوستی مطرح میشود. نویسنده تفاوت میان اعتمادبهنفس واقعی و کاذب را شرح میدهد و راهکارهایی برای تقویت خودباوری، پذیرش شکستهای کوچک و تبدیل آنها به فرصت یادگیری ارائه میکند. همچنین به اهمیت گروه مرجع، ارتباط با اطرافیان و مهارت «نه» گفتن پرداخته میشود. کتاب با تمرینهای عملی، مخاطب را به اقدام و تجربهٔ مستقیم دعوت میکند و بر این نکته تأکید دارد که تغییرات بزرگ، نتیجهٔ گامهای کوچک و پیوسته است.
چرا باید کتاب روی مدار پیوستگی را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر پنج اصل کلیدی موفقیت، به مخاطب کمک میکند تا با شناخت عمیقتر از خود و محیط پیرامون، مسیر رشد فردی را با اطمینان بیشتری طی کند. تمرینهای عملی و مثالهای ملموس، امکان بهکارگیری مفاهیم کتاب را در زندگی روزمره فراهم میسازد. همچنین، نویسنده با پرداختن به موانع ذهنی و راهکارهای عبور از آنها، به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان با استمرار و پیوستگی، تغییرات مثبت و پایدار ایجاد کرد. این کتاب برای کسانی که به دنبال ایجاد عادتهای سازنده و غلبه بر احساسات منفی هستند، منبعی کاربردی و قابل اتکا به شمار میآید.
خواندن کتاب روی مدار پیوستگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به خودسازی، رشد فردی و روانشناسی موفقیت مناسب است. افرادی که با چالشهایی مانند بیانگیزگی، کمبود اعتمادبهنفس، اهمالکاری یا ناتوانی در ایجاد عادتهای مثبت روبهرو هستند، میتوانند از آموزههای این اثر بهرهمند شوند. همچنین، دانشآموزان، دانشجویان و کسانی که به دنبال راهکارهایی برای مدیریت احساسات و بهبود روابط فردی هستند، مخاطبان اصلی این کتاب به شمار میآیند.
فهرست کتاب روی مدار پیوستگی
فصل اول: راز بزرگ قانون پیوستگی در این فصل، مفهوم پیوستگی و اثر مرکب در موفقیت توضیح داده میشود. نویسنده با مثالهای ساده نشان میدهد که انجام کارهای کوچک و تکراری چگونه میتواند به نتایج بزرگ منجر شود و تمرینهایی برای ایجاد عادتهای مثبت ارائه میکند. فصل دوم: قوانین جهان هستی این فصل به بررسی قوانین بنیادین زندگی، نقش افکار و احساسات در تجربهٔ روزمره و اهمیت شکرگزاری میپردازد. تمرینهایی برای شناسایی و تغییر افکار منفی و تقویت حس خوب ارائه شده است. فصل سوم: عزیز دل خودت شو در این بخش، موضوع اعتمادبهنفس، خوددوستی و پذیرش خود مطرح میشود. نویسنده تفاوت اعتمادبهنفس واقعی و کاذب را شرح میدهد و تمرینهایی برای تقویت خودباوری و مقابله با ترسها ارائه میکند. فصل چهارم: من < دوستانم + من این فصل به اهمیت گروه مرجع، ارزیابی ارتباط با اطرافیان و راهکارهای افزایش توانمندسازی فردی میپردازد. همچنین، روشهایی برای رهایی از افکار منفی و بهبود روابط اجتماعی مطرح میشود. فصل پنجم: «نه» گفتن + خجالتزدگی در این فصل، مهارت «نه» گفتن، بیان مؤدبانه خواستهها و مقابله با خجالتزدگی آموزش داده میشود. تمرینهایی برای افزایش جرئتمندی و آزمون رهاکردن وابستگیها ارائه شده است.
بخشی از کتاب روی مدار پیوستگی
«هیچ موفقیتی با یک روز کار درست انجامدادن بهوجود نمیآید و هیچ شکستی هم با یک بار اشتباهکردن پدیدار نمیشود. موفقیت، نتیجهٔ انجام کارهای درست و کوچک هرروزه است و این یعنی اثر مرکب. در ۳۷ سالگی برای اولین بار با مفهوم اثر مرکب آشنا شدم و برای فراگیری آن، در یک کلاس آموزشی شرکت کرده و هزینه زیادی پرداخت کردم. هرچند از زمانی که آموختم تا هنگامی که درک و اجرایش کردم هم زمانی سپری شد. جالب اینجاست که در همان برههٔ زمانی یادگیری و شرکت در دوره، بازهم با خود میگفتم: «خدایا! چقدر دیر باید بفهمم که قدمهای کوچیک روزانه، من رو به اهداف خیلی بزرگ میرسونه»؛ و هیچ معجزهای یکشبه اتفاق نمیافتد... یک تمرین ساده! لطفاً همین الآن یک تکه کاغذ بردارید و با نوک خودکار روی آن نقطه بگذارید. بازهم نقطه بگذارید و این کار را به مدت یک ربع ادامه دهید. میبینید که آرامآرام کل صفحه از نقطه پر میشود و دیگر سفیدی کاغذ به چشم نمیآید. آن نقطههای کوچک کل صفحه کاغذ را سیاه کردهاند. این کار بهسادگی و فقط با تکرار یک عمل ساده، یعنی گذاشتن نقطه و تکرار و تکرار و تکرار آن به انجام رسیده است. حال تصور کنید که این نقطهها یک کار ساده است که شما هر روز انجام میدهید. یک کار سادهٔ مثبت، مثل مسواکزدن را در نظر بگیرید. اگر شما هر روز سه وعده و همچنین بعد از خوردن شیرینیجات مسواک بزنید و نخ دندان بکشید، شما دندانهای سالمی خواهید داشت؛ آنگاه زمانی که دیگران درد دندان را تحمل میکنند و درگیر رفتن به دندانپزشکی و پرداخت هزینههای هنگفت آن هستند، شما حتی از صدکیلومتری دندانپزشکی هم رد نمیشوید!»