کتاب لذت کمتر داشتن
معرفی کتاب لذت کمتر داشتن
کتاب لذت کمتر داشتن نوشته فرانسیس جی است که با ترجمه هدیه جامعی منتشر شده است. این کتاب راهنمای داشتن یک زندگی مینیمال است و به شما یاد میدهد چطور زندگیتان را مرتب، سازماندهی و ساده کنید.
درباره کتاب لذت کمتر داشتن
ابهحال شده به گوشهوکنار منزلتان، به تمام وسایلی که خریدهاید، به ارث بردهاید یا هدیه گرفتهاید، نگاه کنید و بهجای لذت بردن احساس سردرگمی کنید؟ آیا نگران بدهیهایتان هستید و یادتان نمیآید که برای خرید چه وسیلهای بدهکار شدید؟ آیا آرزو میکنید کاش طوفانی به پا شود و تمام بینظمیها و بههمریختگیهای منزلتان را با خودش ببرد و به شما امکان یک شروع تازه را ببخشد؟ اگر اینطور است بنابراین داشتن یک زندگی ساده و مینیمال راه نجات شما است.
این کتاب به شما کمک میکند زندگیتان را تغییر دهید. اطرافتان را خلوت کنید. این کار باعث میشود روی وسایلمان کنترل داشته باشید. با این کار فضای خانه را بهینه میکنید و فقط وسایلی که کارایی دارند و بهدردبخور هستند را نگه میدارید. خانههایتان را طوری بازسازی میکنید که گنجایش و فضای خالی برای زندگی کردن داشته باشند. با این کتاب خودمان را از زیر سلطهٔ بینظمی و شلوغی رها میکنیم و به آزادی میرسیم.
برخلاف سایر کتابهای مربوط به نظمدهی زندگی، این کتاب به شما نمیگوید ظرفهای شیک یا محفظههایی مخصوص جا دادن سایر وسایلتان و انبار کردنشان بخرید؛ این کتاب به شما میگوید از میزان وسایلی که دارید بکاهید. علاوهبراین، شما قرار نیست به سؤالات مختلف جواب دهید، لیست تهیه کنید یا جدول پر کنید -چه کسی وقت این کارها را دارد؟ و قرار هم نیست دربارهٔ تجربیات سایر افراد بخوانید؛ در این کتاب فقط قرار است روی خودتان و زندگیتان تمرکز کنید.
خواندن کتاب لذت کمتر داشتن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال تغییر در زندگیشان هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب لذت کمتر داشتن
تصور کنید ژنرالهایی هستیم که به میدان جنگ میرویم یا ورزشکارانی هستیم که در آستانهٔ یک مسابقهٔ بزرگ قرار داریم: برای اینکه تمام تلاشمان را بکنیم و بهترین باشیم باید خودمان را ازلحاظ فکری و روانی برای چالش پیشِرو آماده کنیم. در صفحات بعدی راز موفقیتمان را ارتقا میبخشیم: نگرش سادهزیستی.
این بخش به نگرش اختصاص دارد. پیش از آنکه وسایلمان را تحتکنترل بگیریم باید رابطهمان را با آنها تغییر دهیم. هر وسیله را برای خودمان معنا میکنیم، ضرورت و فایدهٔ بودنش را مشخص میکنیم و تأثیرش بر زندگیمان را میسنجیم. اصولی که یاد میگیریم کار دور ریختن وسایل را برایمان آسانتر میکند و مانع ورود وسایل جدید به خانه میشود. مهمتر از همه اینکه متوجه میشویم وسایلمان قرار است به ما خدمت کنند نه برعکس.
: «فایدهٔ واقعی وسایلتان را مشخص کنید»
نگاهی به اطرافتان بیندازید؛ حداقل بیست یا سی وسیله در نزدیکی و در دیدرس شما قرار دارد. این وسایل چه هستند؟ چطور سر از آنجا درآوردهاند؟ هدف و فایدهٔ داشتنشان چیست؟
وقت آن رسیده تا فایدهٔ واقعی وسایلمان را مشخص کنیم. باید آنها را نامگذاری و تعریف کرده و تکلیفشان را روشن کنیم. این وسایلی که زمان و انرژی بسیاری را صرف خرید و نگهداری از آنها کردهایم چه هستند؟ چطور تعدادشان زیاد شد؟ (نکند وقتی خواب بودیم تعدادشان چند برابر شده؟)
بهطور کلی، وسایلمان را میتوانیم در سه دسته طبقهبندی کنیم: وسایل بهدردبخور، وسایل زیبا و وسایل احساسی.
واقعا عالی بود بشریت نیاز به این دارد که بداند محیط زیست در خطر است و فقط با اسراف نکردن میتوان به انسان های محروم و کره زمین کمک کرد لطفا کتاب خداحافظ وسایل اضافه نوشته ی آقای فومی ساساکی روهم
کتاب موفق العاده کاربردی برای کشورهایِ مصرفگرایی همچون ما...کاش همچین کتابهایی در مدارس ما تدریس میشد...البته دست معلم های پرورشی و سواد رسانه برای بیان اینجور مسائل در کلاسها باز است ولی متاسفانه اکثر معلم ها رغبتی و سوادی ندارند...
اگر خونه و زندگیتون همیشه شلوغ، نامرتب و درهم برهمه، اگه به سبک زندگی مینیمال علاقهمندید، اگر فضای اینستاگرام و سوشال مدیا روی خرید کردن و مصرفگراییتون تاثیر گذاشته، اگر دغدغه محیط زیست دارید و اگر میخوایید تبدیل به ورژن
روان بودن قلم نویسنده و مترجم باعث می شود در طول خواندن کتاب خسته نشوید... مثال ها ساده و کاربردی البته از آنجایی که تقریبا یک سوم کتاب دچار زیاده گویی و تکرار شده بود باعث کسالت می شد اما اگر تند
جزء محدود کتابهایی هست که مطلب روی جلد با محتوای کتاب برابری میکنه. این کتاب فوق العاده اس و منو تبدیل به یه معتاد مینیمالیسم کرده! وقتی به این فکر میکنم که مدت محدودی زنده ام و تو این فرصت میتونم
عالی بود بخصوص در زندگی امروزی ما که چشم و هم چشمی خیلی زیاد شده و در مصرف کردن و مصرف گرایی از هم سبقت میگیریم و خانه های ما شبیه موزه،نمایشگاه یا فروشگاههای لوازم لوکس شده است. خواندن این
سلام روش مینیمال و ساده زیستی رو خیلی روان برامون توضیح داد و این کتاب به درد کسایی میخوره که از شلوغی و سردر گمی تو زندگی خسته شدن و میخای یه نظم و ترتیبی بهش بدن..!
مطالب پیش پاافتاده و ابتدایی مطالب تکراااااری کتاب فرسایشی هست من تقریبا همه کتابای مینیمالیستی رو خوندم ،در صدر جدول کتاب در باب زندگی مینیمالیستی فومیو ساساکی معرفی میکنم،مخصوصا نسخه صوتی اش که طاقچه داره بخرید بخونید و لذت ببرید عااالیه اون برعکس
یک کتاب فوق العاده کاربردی با تمرین های خوب برای تجربه احساس ارامش در زندگی . این کتاب رو باید هر شب مرور کرد .
برای من که جواب داد😊 امیدوارم به شما هم جواب بده