دانلود و خرید کتاب لذت کمتر داشتن فرانسین جی ترجمه هدیه جامعی
تصویر جلد کتاب لذت کمتر داشتن

کتاب لذت کمتر داشتن

نویسنده:فرانسین جی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۸از ۳۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب لذت کمتر داشتن

کتاب لذت کمتر داشتن نوشته فرانسیس جی است که با ترجمه هدیه جامعی منتشر شده است. این کتاب راهنمای داشتن یک زندگی مینیمال است و به شما یاد می‌دهد  چطور زندگی‌تان را مرتب، سازمان‌دهی و ساده کنید.

درباره کتاب لذت کمتر داشتن

ابه‌حال شده به گوشه‌وکنار منزلتان، به تمام وسایلی که خریده‌اید، به ارث برده‌اید یا هدیه گرفته‌اید، نگاه کنید و به‌جای لذت بردن احساس سردرگمی کنید؟ آیا نگران بدهی‌هایتان هستید و یادتان نمی‌آید که برای خرید چه وسیله‌ای بدهکار شدید؟ آیا آرزو می‌کنید کاش طوفانی به پا شود و تمام بی‌نظمی‌ها و به‌هم‌ریختگی‌های منزلتان را با خودش ببرد و به شما امکان یک شروع تازه را ببخشد؟ اگر این‌طور است بنابراین داشتن یک زندگی ساده و مینیمال راه نجات شما است.

این کتاب به شما کمک می‌کند زندگی‌تان را تغییر دهید. اطرافتان را خلوت کنید. این کار باعث می‌شود روی وسایلمان کنترل داشته باشید. با این کار فضای خانه را بهینه می‌کنید و فقط وسایلی که کارایی دارند و به‌دردبخور هستند را نگه می‌دارید. خانه‌هایتان را طوری بازسازی می‌کنید که گنجایش و فضای خالی برای زندگی کردن داشته باشند. با این کتاب خودمان را از زیر سلطهٔ بی‌نظمی و شلوغی رها می‌کنیم و به آزادی می‌رسیم. 

برخلاف سایر کتاب‌های مربوط به نظم‌دهی زندگی، این کتاب به شما نمی‌گوید ظرف‌های شیک یا محفظه‌هایی مخصوص جا دادن سایر وسایلتان و انبار کردنشان بخرید؛ این کتاب به شما می‌گوید از میزان وسایلی که دارید بکاهید. علاوه‌براین، شما قرار نیست به سؤالات مختلف جواب دهید، لیست تهیه کنید یا جدول پر کنید -چه کسی وقت این کارها را دارد؟ و قرار هم نیست دربارهٔ تجربیات سایر افراد بخوانید؛ در این کتاب فقط قرار است روی خودتان و زندگی‌تان تمرکز کنید.

خواندن کتاب لذت کمتر داشتن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال تغییر در زندگی‌شان هستند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب لذت کمتر داشتن

تصور کنید ژنرال‌هایی هستیم که به میدان جنگ می‌رویم یا ورزشکارانی هستیم که در آستانهٔ یک مسابقهٔ بزرگ قرار داریم: برای اینکه تمام تلاشمان را بکنیم و بهترین باشیم باید خودمان را ازلحاظ فکری و روانی برای چالش پیشِ‌رو آماده کنیم. در صفحات بعدی راز موفقیتمان را ارتقا می‌بخشیم: نگرش ساده‌زیستی.

این بخش به نگرش اختصاص دارد. پیش از آنکه وسایلمان را تحت‌کنترل بگیریم باید رابطه‌مان را با آنها تغییر دهیم. هر وسیله را برای خودمان معنا می‌کنیم، ضرورت و فایدهٔ بودنش را مشخص می‌کنیم و تأثیرش بر زندگی‌مان را می‌سنجیم. اصولی که یاد می‌گیریم کار دور ریختن وسایل را برایمان آسان‌تر می‌کند و مانع ورود وسایل جدید به خانه می‌شود. مهم‌تر از همه اینکه متوجه می‌شویم وسایلمان قرار است به ما خدمت کنند نه برعکس. 

: «فایدهٔ واقعی وسایلتان را مشخص کنید»

نگاهی به اطرافتان بیندازید؛ حداقل بیست یا سی وسیله در نزدیکی و در دیدرس شما قرار دارد. این وسایل چه هستند؟ چطور سر از آنجا درآورده‌اند؟ هدف و فایدهٔ داشتنشان چیست؟

وقت آن رسیده تا فایدهٔ واقعی وسایلمان را مشخص کنیم. باید آنها را نام‌گذاری و تعریف کرده و تکلیفشان را روشن کنیم. این وسایلی که زمان و انرژی بسیاری را صرف خرید و نگهداری از آنها کرده‌ایم چه هستند؟ چطور تعدادشان زیاد شد؟ (نکند وقتی خواب بودیم تعدادشان چند برابر شده؟)

به‌طور کلی، وسایلمان را می‌توانیم در سه دسته طبقه‌بندی کنیم: وسایل به‌دردبخور، وسایل زیبا و وسایل احساسی.

مهلا
۱۴۰۰/۰۸/۰۷

واقعا عالی بود بشریت نیاز به این دارد که بداند محیط زیست در خطر است و فقط با اسراف نکردن می‌توان به انسان های محروم و کره زمین کمک کرد لطفا کتاب خداحافظ وسایل اضافه نوشته ی آقای فومی ساساکی روهم

- بیشتر
🌱ehsan
۱۴۰۱/۰۶/۲۷

کتاب موفق العاده کاربردی برای کشورهایِ مصرفگرایی هم‌چون ما...کاش همچین کتاب‌هایی در مدارس ما تدریس میشد...البته دست معلم های پرورشی و سواد رسانه برای بیان اینجور مسائل در کلاس‌ها باز است ولی متاسفانه اکثر معلم ها رغبتی و سوادی ندارند...

sama.mirheydari
۱۴۰۲/۰۳/۳۰

اگر خونه و زندگیتون همیشه شلوغ، نامرتب و درهم برهمه، اگه به سبک زندگی مینیمال علاقه‌مندید، اگر فضای اینستاگرام و سوشال مدیا روی خرید کردن و مصرف‌گراییتون تاثیر گذاشته، اگر دغدغه محیط زیست دارید و اگر میخوایید تبدیل به ورژن

- بیشتر
زراعتکار
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

روان بودن قلم نویسنده و مترجم باعث می شود در طول خواندن کتاب خسته نشوید... مثال ها ساده و کاربردی البته از آنجایی که تقریبا یک سوم کتاب دچار زیاده گویی و تکرار شده بود باعث کسالت می شد اما اگر تند

- بیشتر
منم من
۱۴۰۲/۰۱/۰۶

جزء محدود کتابهایی هست که مطلب روی جلد با محتوای کتاب برابری میکنه. این کتاب فوق العاده اس و منو تبدیل به یه معتاد مینیمالیسم کرده! وقتی به این فکر میکنم که مدت محدودی زنده ام و تو این فرصت میتونم

- بیشتر
کاربر ۳۶۹۱۷۴۶
۱۴۰۱/۰۷/۱۵

عالی بود بخصوص در زندگی امروزی ما که چشم و هم چشمی خیلی زیاد شده و در مصرف کردن و مصرف گرایی از هم سبقت میگیریم و خانه های ما شبیه موزه،نمایشگاه یا فروشگاههای لوازم لوکس شده است. خواندن این

- بیشتر
کاربر ۳۷۴۶۲۶۱
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

سلام روش مینیمال و ساده زیستی رو خیلی روان برامون توضیح داد و این کتاب به درد کسایی میخوره که از شلوغی و سردر گمی تو زندگی خسته شدن و میخای یه نظم و ترتیبی بهش بدن..!

گندم
۱۴۰۳/۰۱/۱۵

مطالب پیش پاافتاده و ابتدایی مطالب تکراااااری کتاب فرسایشی هست من تقریبا همه کتابای مینیمالیستی رو خوندم ،در صدر جدول کتاب در باب زندگی مینیمالیستی فومیو ساساکی معرفی میکنم،مخصوصا نسخه صوتی اش که طاقچه داره بخرید بخونید و لذت ببرید عااالیه اون برعکس

- بیشتر
za.am
۱۴۰۱/۰۹/۲۹

یک کتاب فوق العاده کاربردی با تمرین های خوب برای تجربه احساس ارامش در زندگی . این کتاب رو باید هر شب مرور کرد .

سمانه انصاف جو
۱۴۰۱/۰۷/۰۹

برای من که جواب داد😊 امیدوارم به شما هم جواب بده

قبل از خریدن وسیله‌ای دست نگه‌داریم و بپرسیم «چرا؟».
ستاره
درواقع، این بزرگ‌ترین نکته درمورد داشتن فضای خالی است: باعث می‌شود مواردی (و افرادی) که واقعاً برایمان مهم هستند در مرکز توجه قرار بگیرند. اگر یک تابلوی نقاشی زیبا داشته باشید اطرافش را با وسایل دکوری دیگر شلوغ نمی‌کنید، بلکه اطرافش را خالی می‌گذارید تا خوب به چشم بیاید. اگر گلدانی شیک داشته باشید، هرچه دستتان برسد را داخلش قرار نمی‌دهید، بلکه آن را روی پایه‌ای مخصوص قرار می‌دهید. باید با هر چیزی که برایمان مهم است همین‌طور با احترام رفتار کنیم و این به آن معناست که باید تمام وسایلی که برایمان مهم نیستند را دور بریزیم. با ایجاد فضای خالی در خانه‌هایمان، توجهمان را به جایی که باید باشد برمی‌گردانیم: روی کارهایی که انجام می‌دهیم نه وسایلی که داریم. زندگی آن‌قدر کوتاه است که حیف است آن را صرفِ وسایل کنیم. وقتی پیر شویم و موهایمان خاکستری شود، از وسایلی که داشتیم باافتخار صحبت نمی‌کنیم بلکه از اقداماتی که در فضای خالی‌مان انجام دادیم صحبت می‌کنیم.
Khaterh Jamshidi
گاندی: «ساده زندگی کنید تا شاید دیگران هم بتوانند به‌سادگی زندگی کنن
مهلا
وقتی پول به کارتتان واریز می‌شود اختیارتان را از دست ندهید. درواقع، هیچ وسیله‌ای را بدون سؤال کردن تا جلوی صندوق نبرید. از هر وسیله‌ای که می‌خواهید بخرید بپرسید (البته در ذهنتان!): «آیا تو لیاقت بودن در خانه‌ام را داری؟» «تو چه ارزشی را به خانه‌ام اضافه می‌کنی؟» «آیا قرار است زندگی‌ام را آسان‌تر کنی؟ یا اینکه دردسرهایت بیشتر از فوایدت است؟»«آیا جایی برای نگهداری از تو دارم؟» «آیا در خانه وسیله‌ای ندارم که بتواند همان کاری را برایم انجام دهد که تو قرار است انجام دهی؟» «آیا می‌خواهم تو را برای همیشه یا حداقل برای مدت‌زمانی طولانی نگه‌دارم؟ اگرنه، دور انداختنت چقدر برایم سخت خواهد بود؟
Khaterh Jamshidi
پخت و مزهٔ خوب غذا به خلاقیت ما بستگی دارد نه به ظروف داخل کابینت‌هایمان. غذاهای لذیذ از بشقاب‌ها و لوازم آشپزی شیک به وجود نمی‌آیند بلکه از دست‌ها و قلب برمی‌آیند
مهلا
وقتی پول به کارتتان واریز می‌شود اختیارتان را از دست ندهید. درواقع، هیچ وسیله‌ای را بدون سؤال کردن تا جلوی صندوق نبرید. از هر وسیله‌ای که می‌خواهید بخرید بپرسید (البته در ذهنتان!): «آیا تو لیاقت بودن در خانه‌ام را داری؟» «تو چه ارزشی را به خانه‌ام اضافه می‌کنی؟» «آیا قرار است زندگی‌ام را آسان‌تر کنی؟ یا اینکه دردسرهایت بیشتر از فوایدت است؟»«آیا جایی برای نگهداری از تو دارم؟» «آیا در خانه وسیله‌ای ندارم که بتواند همان کاری را برایم انجام دهد که تو قرار است انجام دهی؟» «آیا می‌خواهم تو را برای همیشه یا حداقل برای مدت‌زمانی طولانی نگه‌دارم؟ اگرنه، دور انداختنت چقدر برایم سخت خواهد بود؟»
ستاره
برخلاف آنچه تولیدکنندگان و فروشندگان می‌خواهند باور کنید، شخصیت شما با وسایلی که دارید تعریف نمی‌شود. برخلاف آنچه تبلیغات تمام‌صفحهٔ مجلات و آگهی‌های بازرگانی پُرزرق‌وبرق نشان می‌دهند، شما، شما هستید و وسایل، وسایل؛ هیچ چیزی قادر نیست این مرزها را جابه‌جا کند.
azar
وسیله‌ای که بدون استفاده در خانه‌تان مانده و اصلاً به آن توجهی ندارید ممکن است برای شخصی دیگر شادی‌آور یا حتی ضروری باشد.
مهلا
بیایید این نکته را هم در نظر بگیریم: ما دنیا را با بیش از شش بیلیون نفر دیگر سهیم هستیم. فضا و منابعمان محدود و پایان‌پذیر هستند. چطور می‌توان تضمین کرد که برای ادامهٔ زندگی غذا، آب، زمین و انرژی کافی خواهیم داشت؟ با مصرف کردن به‌اندازهٔ نیاز. برای هر ذرهٔ اضافه‌ای که مصرف می‌کنیم، یک نفر دیگر را (در زمان حال یا آینده) از داشتنش محروم می‌کنیم. آن یک ذرهٔ اضافه شاید در زندگی ما به چشم نیاید اما برای یک نفر دیگر ممکن است حکم مرگ و زندگی را داشته باشد.
مهلا
اگر واقعاً نیازی به یک گرم‌کن یا یک جفت کفش جدید نداریم، بیایید اصلاً آنها را نخریم و نگوییم که مُد است. بیایید به منابعی فکر کنیم که صرفِ تولید آنها شده‌اند، کارخانه‌هایی که آنها را تولید کرده‌اند، هزینه‌ای که صرفِ انتقال آنها از آن‌سوی دنیا شده است و تأثیری که از بین بردنشان روی کرهٔ زمین خواهد گذاشت. بیایید خریدهایمان را براساس نیازهایمان و چرخهٔ کلیِ تولیدشان انجام دهیم نه براساس اینکه رنگشان را دوست داریم یا مثلاً آنها را در تبلیغات دیده‌ایم.
azar
می‌دانم که می‌دانید وقتی می‌گویم «دور بریزید» منظورم این است که اگر وسیله‌ای قابل‌بازیافت است آن را در زباله‌های قابل‌بازیافت بیندازید. بااینکه ریختنشان در سطل زباله راحت‌تر است اما باید به فکر محیط‌زیستمان هم باشیم. فکر نمی‌کنم هیچ‌کدام دلمان بخواهد مسئول زباله‌ای باشیم که بعد از صد سال همچنان روی زمین باقی مانده است. بنابراین باتوجه‌به کارمایی که در این جهان وجود دارد هر چیزی که قابل‌بازیافت است را جدا بگذارید:
مهلا
آیا با دانستن اینکه عده‌ای در دنیا از بی‌آبی و تشنگی رنج می‌برند باز هم هنگام مسواک زدن شیر آب را باز می‌گذارید؟ آیا با دانستن اینکه کمبود نفت باعث فقر و هرج‌ومرج در دنیا می‌شود باز هم خودروهای از رده خارج را استفاده می‌کنید؟ آیا با دانستن اینکه جنگل‌زدایی چه تأثیرات مخربی دارد باز هم خانه‌های بسیار بزرگ می‌سازید؟ اگر می‌دانستیم که سبک زندگی‌مان چقدر روی زندگی دیگران تأثیر می‌گذارد شاید کمی ساده‌تر زندگی می‌کردیم.
مهلا
اینکه به خودتان اجازه بدهید تا از شرِ بعضی وسایل خلاص شوید فوق‌العاده است.
azar
انواع و اقسامِ کامواها، کتاب‌های آشپزی و جعبه‌های تجهیزات نقاشی خودبه‌خود ما را تبدیل به بهترین بافندگان، سرآشپزها و نقاشان خلاق نمی‌کنند. کار کردن در آن زمینه -نه‌فقط داشتن وسایل موردنیاز آن- چیزی است که برای لذت بردن و پیشرفت کردن ضروری است.
azar
رای اینکه یک نگهبان خوب باشید، باید به خانه‌تان به‌عنوان یک مکان مقدس فکر کنید نه یک انباری. مجبور نیستید برای هر وسیلهٔ سرگردانی که سرِ راهتان قرار می‌گیرد جایی در خانه‌تان پیدا کنید. هروقت وسیله‌ای تلاش کرد با جذابیت یا زرنگی راهش را به خانه‌تان باز کند، یادتان باشد که شما قدرت این را دارید که مانع ورودش شوید. برای هر وسیله‌ای که ارزش و اعتباری، چه ازلحاظ کاربرد یا زیبایی، برای زندگی‌تان ندارد یک تابلوی «متأسفم، فضای خالی ندارم» روی در نصب کنید. یک امتناعِ ساده در آغاز راه شما را از یک به‌هم‌ریختگی پیچیده در انتهای راه نجات می‌دهد.
Khaterh Jamshidi
قانون پارِتو (که با نام قانون ۸۰-۲۰ نیز شناخته می‌شود) را رعایت کنیم. در مبحث ما، این قانون می‌گوید که در ۸۰ درصد اوقات فقط از ۲۰ درصدِ وسایلی که داریم استفاده می‌کنیم.
زراعتکار
چه دوست داشته باشیم چه نه وسایلی که از خود به‌جا می‌گذاریم میراث ما خواهند شد. می‌دانم که هیچ‌کدام دوست نداریم از ما به‌عنوان آشغال‌جمع‌کن یاد شود. ترجیح نمی‌دهید از شما به‌عنوان کسی که ساده و شکرگزار زندگی می‌کرد و فقط یک‌سری وسایل خاص و ضروری داشت یاد شود؟
فاطمه
اصولی که یاد می‌گیریم کار دور ریختن وسایل را برایمان آسان‌تر می‌کند و مانع ورود وسایل جدید به خانه می‌شود. مهم‌تر از همه اینکه متوجه می‌شویم وسایلمان قرار است به ما خدمت کنند نه برعکس.
فاطمه
متأسفانه نمی‌توانیم در یک زمان همه‌کار انجام دهیم، همه را خشنود کنیم و همه‌جا باشیم. البته که این موضوع باعث نمی‌شود دیگران از خواسته‌ها و انتظاراتشان از ما دست بردارند. اما ما فقط چند ساعت درطول روز و چند روز درطول هفته زمان داریم و برای حل این مشکل تا زمانی که قدرت‌های فرابشری به دست بیاوریم و بتوانیم قوانین فیزیک را درمورد زمان تغییر دهیم فقط می‌توانیم بگوییم «نه».
Alireza Bagheri
باید بدانیم که در خلأ زندگی نمی‌کنیم و هر عملی که از ما سر می‌زند پیامدهایی در کل دنیا دارد.
mghf

حجم

۲۱۱٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۲۱۱٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۳۹,۵۰۰
۲۷,۶۵۰
۳۰%
تومان