کتاب مبانی برنامه ریزی و طراحی مجموعه های معماری
معرفی کتاب مبانی برنامه ریزی و طراحی مجموعه های معماری
کتاب مبانی برنامه ریزی و طراحی مجموعه های معماری نوشته علی علائی و درسا جدی یگانه یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب مبانی برنامه ریزی و طراحی مجموعه های معماری
طراحی مجموعههای معماری حوزهای کلان در مقیاس معماری است که به نوعی حوزه میانمقیاسی در طراحی فضای مصنوع مابین طراحی تکبناها و طراحی شهری به شمار میرود. در این حوزه غیر از اصول حاکم در حیطه معماری به بسیاری از مباحث کلانتر توجه میشود که در حوزه برنامهریزی و طراحی شهری کاربرد دارند.
کتاب حاضر با موضوع برنامهریزی و طراحی مجموعههای معماری است که سه نوع از انواع این مجموعهها را معرفی می کند. مجموعههای مسکونی، مجموعههای دانشگاهی و مجموعههای تجاری.
خواندن کتاب مبانی برنامه ریزی و طراحی مجموعه های معماری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان و پژوهشگران در رشته معماری مخاطبان این کتاباند.
حجم
۱۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۹۸ صفحه
حجم
۱۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۹۸ صفحه