معرفی و دانلود کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی pdf + خلاصه رایگان

کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی

۴.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
فرناز نجار مجرب

معرفی کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی

کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی نوشتهٔ فرناز نجار مجرب (عضو گروه علمی - آموزشی آکادمی تخصصی معماری) است. انتشارات سروش دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی

کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی که زیر نظر «سعید سعیدی‌پور» نوشته شده، به‌صورت نکات کوتاهی نوشته شده که می‌تواند یک فرایند مطالعهٔ راحت و سریع را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد؛ به‌عنوان نمونه یکی از نکته‌هایی که این کتاب آن را بازگو کرده، اشاره به وجود ۵ عرصه در خانه‌های مسکونی است: «عرصهٔ زندگی خانوادگی»، «عرصهٔ زندگی خصوصی و فردی»، «عرصهٔ پذیرایی و مراسم»، «عرصهٔ خدمات» و «عرصهٔ فضای باز و حیاط». تصاویری طراحی‌شده، نکته‌های این کتاب را همراهی کرده است.

خواندن کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران طراحی معماری فضاهای مسکونی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۱۰۱ نکته در طراحی معماری فضاهای مسکونی
فرمت کتابPDF

Rey_zad
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۶

سلام ممنونم از طاقچه بابت معرفی وانتشار این کتاب بسیار مفید و ارزشمند هست. به بچه های معماری حتما توصیه ش میکنم چراکه بسیار بسیار اطالاعات کافی و مفیدی رو خدمتتون ارائه میده.ممنون از نویسنده این اثر