کتاب چرا هیتلر یهودیان را می کشت؟
معرفی کتاب چرا هیتلر یهودیان را می کشت؟
کتاب الکترونیکی «چرا هیتلر یهودیان را می کشت؟» نوشتهٔ بابک مصطفوی در انتشارات امید سخن به چاپ رسیده است. در کتاب چرا هیتلر یهودیان را می کشت، به صورت تاریخی و کارشناسی دلیل دشمنی و تنفر هیتلر از یهودیان بررسی شده است. این کتاب به صورت سوال و جواب به بسیاری از سوالات شما پاسخی عملی و تاریخی می دهد.
درباره کتاب چرا هیتلر یهودیان را می کشت؟
شایعات فراوانی برای پاسخ به سؤال چرا هیتلر یهودیان را میکشت وجود دارد. از جمله: پزشکی که حاضر نشد بر بالین مادر هیتلر حاضر شود و او کینه یهودیان را به دل گرفت، و یا یک یهودی در کودکی او را به شدت مورد ضرب و جرح قرار داده بود و همین عامل سبب شد او بعد از به قدرت رسیدن تصمیم به انتقام بگیرد، و یا پدربزرگ هیتلر یک یهودی بود و پدرش حاصل تجاوز آن فرد یهودی به مادربزرگش، که به عنوان خدمه در عمارت او کار میکرد! و یا هنگامی که هیتلر کوچک بود، برای دریافت دارو به بیمارستانی که کارکنانش یهودی بودند مراجعه کرد، اما با خنده و تمسخر آنان مواجه شد و نتوانست دارو تهیه کند و در اثر این اتفاق مادرش را از دست داد و دهها داستان و شایعۀ کودکانه و عوامپسند که هیچ یک صحت تاریخی ندارد.
دشمنی هیتلر با یهودیان دارای ریشههای عمیق اجتماعی، اقتصادی، مذهبی و فرهنگی است که بدون دانستن آنها نمیتوان توضیح روشن و دقیقی به این پرسش داد که: «چرا هیتلر با یهودیان دشمن بود»، در کتاب پیش رو نویسنده تلاش کرده است به این سؤال با دلایل تاریخی پاسخ دهد. این اثر را میتوان چکیده و خلاصهای از کتاب اسرائیل: فرزندی ناخوانده دانست.
کتاب چرا هیتلر یهودیان را میکشت؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به مطالعه دربارهٔ هولوکاست، حزب نازی، سرگذشت یهودیان و مباحث دیگری در این موضوع علاقهمند هستید، این کتاب را بخوانید.
بخشی از کتاب چرا هیتلر یهودیان را می کشت؟
بسیاری بر این باورند که تمامی اروپاییان از مدافعان و دوستداران سرسخت یهودیان بودهاند و هستند و فقط هیتلر به خاطر کدورتهای شخصی اقدام به قتلعام یهودیان کرده و این عمل او موجب غم و اندوه در میان سایر کشورهای اروپایی شده است. اما این باور بهغایت اشتباه بوده و باید گفت که نهتنها هیتلر، بلکه تمامی کشورهای اروپایی و به عبارت صحیحتر، تمامی مسیحیان جهان با یهودیان رابطه خوبی ندارند و آنها را دشمنان قسمخورده خود میپندارند که مستحق مرگاند و در مقابل، یهودیان نیز آنان را کافریانی جنایتکار میدانند که مستحق سرزنش و تکفیر و مرگ هستند.
پس این کینه و دشمنی میان مردم آلمان با یهودیان ریشهای بس طولانیتر از هیتلر دارد، اما دلایل متعدد دیگری موجب شد که هیتلر و به دنبال آن حزب نازی آلمان، بیش از سایر کشورهای اروپایی اقدام به قتلعام یهودیان کنند.
بهطور مثال در اسپانیا، مسیحیان میان سالهای ۱۴۸۰ تا ۱۸۰۸، تعداد ۳۱۹۱۲ تن یهودی را سوزاندند و ۲۹۱۴۵۰ تن را محکوم به مجازاتهای سنگین دیگر کردند! و یا میتوان به کشتار و تبعید یهودیان در روسیه و فرانسه و ..... اشاره کرد که جنایات هولناکی را برعلیه یهودیان مرتکب شدند.
کتاب ۴۹۸ از کتابخانه همگانی (بینهایت)، کتابی مختصر در رابطه با تاریخ یهودیان (قبل از میلاد مسیح، بعد از پیامبری حضرت عیسی، جنگ جهانی اول، جنگ جهانی دوم و هولوکاست) اکثر مطالب کتاب تالیفی هستند و از کتب دیگر جمع آوری شده
کتاب فوق العاده خوب روان و جامعی بود پس از مطالعه ی کتاب خواندنش را به همه توصیه کردم
بخشی از متن کتاب : این کتاب خلاصه و چکیده ای است از کتاب «اسرائیل فرزندی ناخوانده» که نوشته خود ایشونه. حتما کتاب خود هیتلر «نبرد من»رو برای شناختش مطالعه کنید که البته در این کتاب هم بخش هایی از اون
کتاب واقعا واقعا فوق العاده بود بسیار روان بود متن و ممنونم از طاقچه ک این کتاب رو گذاشت رو بی نهایت لذت بردم از خوندنش
از همه جوانب موضوع بررسی شده و حتی ریشه ی یهود رو هم توضیح دادن.
در زمان سفر احمدی نژاد به اروپا دولت آلمان دعوت نامه ای برای اون میفرسته برای بازدید از مرکزی از اسناد هولوکاست که شامل نزدیک به دو میلیون سند شامل عکس ، دستور ، خاطرات ، فیلم ، اعترافات و
کتابی مختصر و به نظرم بسیار مفید برای به دست اوردن کلیاتی از اتفاقات جنگ جهانی اول و وقایع پیرامون آن و چرایی دسمنی هیتلر با یهودیان👌🏼 انقدر مطالب کتاب مفید بود که نمیدونستم کجاش رو هایلایت نکنم!😅
خلاصه اطلاعات شسته رفتهای بود دربارهی ریشه اختلافات با یهودیت. هرچند اگه قصدتون از خوندن کتاب صرف کسب اطلاعات دربارهی جزئیات یهودکشی نازیهاست بهتره به منبع دیگهای مراجعه کنید.
قسمت زیادی از کتاب فقط رونوشت فصل یهودیان کتاب نبرد من هیتلره
کتاب مختصر و مفید خوبیه اطلاعات خوبی میده .