کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی
معرفی کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی
کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی نوشته سولماز اسدی است. کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی به شما یاد میدهد از محیط امن کاملگرایی خارج شوید و برای ساختن چیزهایی که آرزویش را دارید تلاش کنید.
درباره کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی
نویسنده توضیح میدهد زمانی که در دریا در حال غرق شدن بود متوجه یک موضوع مهم شد. کمالگرایی اجازه نمیدهد یک حرکت کوچک انجام بدهد و همیشه در رؤیاهایش به سر میبرد و توهم و فکر کاملبودن و برتر بودن اجازه نمیدهد که حتی به شروعکردن، فکر بکند و خیلی هم از این حسی که داشته است خوشحال بوده و یکی از بزرگترین اشتباهاتش در زندگی این بوده که همیشه با خود میگفته: تا همه چیز روبهراه و مهیا نباشد نمیشود شروع کرد!
اما زمانی که در دریا و در حال غرق شدن بوده میفهمد این درست نیست و زندگی چیز دیگری است. این کتاب به شما میگوید هیچ یک روزی وجود ندارد. فقط امروز وجود دارد. وقتی که فردا از راه برسد آن هم؛ خوب که دقت کنید متوجه میشوید که هیچ چیزی جزِء امروز وجود ندارد در حقیقت این کتاب به شما میگوید امروز فردایی است که دیروز در انتظارش بودید پس از همین الان شروع کنید.
خواندن کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که در جستوجوی خوشبختی هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی
قریبا به نیمه سال تحصیلی رسیده بودیم و واقعا نمیدانستم که چطور میتوانم وادارش کنم که کارش را شروع بکند. تمام وجودش پر از ترس بود، حتی اگر بهش میگفتم یک قلمموی تمیز را روی بوم نقاشیاش بکشد، باز با ترس من را نگاه میکرد.
این داستان هر جلسه من در یکی از کلاسهای کارگاهی با یک دختر بااستعداد بود.
دختری پر از تلاش و استعداد اما با جمله همیشگی:
«من نمیتوانم این نقاشی را شروع کنم».
برای هر یک نقطه و رنگی که میخواست روی بوم نقاشیاش بگذارد باید من را صدا میکرد. دقیقا من را میبرد به سالهای قبل خودم که از ترس خرابشدن کارهایم و موفقنشدن و حالا هزار تا دلیل دیگر حتی حاضر نبودم به انجام کاری فکر کنم دیگر چه برسد به شروعکردن کار.
شما چند بار از اطرافیان یا نزدیکان خودتان این جمله یا جملات آشنای شبیه به این جمله را:
«من امروز ورزش نمیکنم چون لباس مناسب برای ورزشکردن را ندارم»؛
«اول باید بینیام را عمل کنم»؛
«مدل گوشیام باید بالاتر باشد تا بتونم فایل ویدئویی ضبط کنم» شنیدهاید؟
یا نه اجازه بدهید از خود شما بپرسم شما خودتان چقدر از این جملات استفاده کردهاید؟ و چه دلیلی برای انجام ندادن و شروع نکردن تعدادی از کارهای خود دارید.
بگذارید من به شما بگوییم جواب تمام این آدمها وقتی که علت شروعنکردن و انجامندادن کارهایشان را میپرسیم چیست تنها یک جمله:
«میدانید من تا تمام شرایطم کاملا عالی نباشد نمیتوانم شروع کنم».
این جواب از کجا میآید و این انسانها به چه مشکلی دچار هستند؟
تنبلی؛
ترس؛
بیخیالی؛
نداشتن اعتمادبهنفس.
یا نه یک مشکل به ظاهر ساده و اتفاقا کاملا شیک و افتخارآفرین که از نظر خیلی از آدمها بسیار هم زیباست.