دانلود و خرید کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی سولماز اسدی
تصویر جلد کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی

کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی

معرفی کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی

کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی نوشته سولماز اسدی است. کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی به شما یاد می‌دهد از محیط امن کامل‌گرایی خارج شوید و برای ساختن چیزهایی که آرزویش را دارید تلاش کنید.

درباره کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی

نویسنده توضیح می‌دهد زمانی که در دریا در حال غرق شدن بود متوجه یک موضوع مهم شد. کمال‌گرایی اجازه نمی‌دهد یک حرکت کوچک انجام بدهد و همیشه در رؤیاهایش به سر می‌برد و توهم و فکر کامل‌بودن و برتر بودن اجازه نمی‌دهد که حتی به شروع‌کردن، فکر بکند و خیلی هم از این حسی که داشته است خوشحال بوده و یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتش در زندگی این بوده که همیشه با خود می‌گفته: تا همه چیز روبه‌راه و مهیا نباشد نمی‌شود شروع کرد!

اما زمانی که در دریا و در حال غرق شدن بوده می‌فهمد این درست نیست و زندگی چیز دیگری است. این کتاب به شما می‌گوید هیچ یک روزی وجود ندارد. فقط امروز وجود دارد. وقتی که فردا از راه برسد آن هم؛ خوب که دقت کنید متوجه می‌شوید که هیچ چیزی جزِء امروز وجود ندارد در حقیقت این کتاب به شما می‌گوید امروز فردایی است که دیروز در انتظارش بودید پس از همین الان شروع کنید.

خواندن کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که در جست‌و‌جوی خوشبختی هستند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب غرق شدن در دریای کامل گرایی

قریبا به نیمه سال تحصیلی رسیده بودیم و واقعا نمی‌دانستم که چطور می‌توانم وادارش کنم که کارش را شروع بکند. تمام وجودش پر از ترس بود، حتی اگر بهش می‌گفتم یک قلم‌موی تمیز را روی بوم نقاشی‌اش بکشد، باز با ترس من را نگاه می‌کرد.

این داستان هر جلسه من در یکی از کلاس‌های کارگاهی با یک دختر بااستعداد بود.

دختری پر از تلاش و استعداد اما با جمله همیشگی:

«من نمی‌توانم این نقاشی را شروع کنم».

برای هر یک نقطه و رنگی که می‌خواست روی بوم نقاشی‌اش بگذارد باید من را صدا می‌کرد. دقیقا من را می‌برد به سال‌های قبل خودم که از ترس خراب‌شدن کارهایم و موفق‌نشدن و حالا هزار تا دلیل دیگر حتی حاضر نبودم به انجام کاری فکر کنم دیگر چه برسد به شروع‌کردن کار.

شما چند بار از اطرافیان یا نزدیکان خودتان این جمله یا جملات آشنای شبیه به این جمله را:

«من امروز ورزش نمی‌کنم چون لباس مناسب برای ورزش‌کردن را ندارم»؛

«اول باید بینی‌ام را عمل کنم»؛

«مدل گوشی‌ام باید بالاتر باشد تا بتونم فایل ویدئویی ضبط کنم» شنیده‌اید؟

یا نه اجازه بدهید از خود شما بپرسم شما خودتان چقدر از این جملات استفاده کرده‌اید؟ و چه دلیلی برای انجام ندادن و شروع نکردن تعدادی از کارهای خود دارید.

بگذارید من به شما بگوییم جواب تمام این آدم‌ها وقتی که علت شروع‌نکردن و انجام‌ندادن کارهایشان را می‌پرسیم چیست تنها یک جمله: 

«می‌دانید من تا تمام شرایطم کاملا عالی نباشد نمی‌توانم شروع کنم».

این جواب از کجا می‌آید و این انسان‌ها به چه مشکلی دچار هستند؟

تنبلی؛

ترس؛

بی‌خیالی؛

نداشتن اعتمادبه‌نفس.

یا نه یک مشکل به ظاهر ساده و اتفاقا کاملا شیک و افتخارآفرین که از نظر خیلی از آدم‌ها بسیار هم زیباست.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
راه‌حل این است که راه افکار منفی را باز بگذاریم و اجازه بدهیم که بیایند و بروند، بدون آنکه درگیر آنها شویم. من بشخصه تا سال‌ها، ساعات زیادی از روز را درگیر افکار منفی بودم. میزان ساعات فکرکردن به افکار منفی به‌قدری زیاد بود که فکر می‌کردم که دچار مشکل خاصی هستم تا اینکه با مطالعاتی که در این زمینه انجام دادم، متوجه شدم که این مسئله کاملا طبیعی است؛ زیرا من یک انسانم.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
در کتابی خواندم که افراد افسرده بسیار بیشتر از بقیه به پاک‌کردن افکار منفی از ذهنشان می‌پردازند. روزی برادر لئو تولستوی، رمان‌نویس معروف، به او گفت تا زمانی که فکر خرس سفید را از ذهنش بیرون نیاورده است، در گوشه‌ای بنشیند. مدت‌ها پس از آن روز تولستوی در گوشه‌ای ماند و ذهنش بر همان خرس سفیدی که قصد داشت از ذهنش پاک کند، بیشتر متمرکز ماند. این آزمایش در مطالعات دیگری نیز تکرار شده و نتیجه همیشه یکسان بوده است.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
از یک آدم کامل‌گرا که می‌ترسید کاری را شروع کند یا اینکه تا انتها انجام دهد، تبدیل شدم به انسانی که شروع می‌کند، عملکرد خود را بررسی می‌کند اصلاح، رفع نقص و بهینه‌سازی می‌کند و مهم‌تر از همه اینکه این روند را ادامه می‌دهد و این یک چرخه رسیدن به پیروزی، موفقیت و کامیابی است. البته من هم مثل هر انسان دیگری ممکن است گاهی ناامید شوم، مأیوس شوم، اما با دانش و آگاهی به روند و چرخه پیروزی هرگز انصراف نمی‌دهم و با خودم یک جمله را دائما تکرار می‌کنم: بترس، بلرز، ولی انجام بده.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
کم‌کم از یک انسان خجالتی به کسی که در موقعیت‌های اجتماعی راحت و با اعتمادبه‌نفس است ظاهر می‌شوم
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
درست مثل همان ضرب‌المثل معروف که می‌گوید: زمانی که می‌خواهید یک فیل را بخورید، باید آن را لقمه‌لقمه بکنید. پس برای انجام کارها باید آنها را تا آنجا که ممکن است خرد، کوچک و آسان کرده و سپس شروع کنیم یا به عبارت خلاصه‌تر و در یک جمله راه‌حل این است که امروز یک قدم کوچک بردارید و فردا یک کار کوچک دیگر در راستای همین هدفمان انجام بدهیم یادمان باشد با هر آنچه داریم شروع بکنیم، وگرنه زمان می‌گذرد و فرسوده و ناامید و در نتیجه دلسرد می‌شویم و آنجاست که رؤیایمان را از دست می‌دهیم. پس منتظر روزی برای شروع نباش؛ آن روز همین امروز است.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
آگاهی درباره هر چیز اولین قدم برای کسب و به‌دست‌آوردن هر مهارتی است؛ چون هر مهارتی اول با کسب دانش به دست می‌آید و به مرور با تمرین و ممارست و تکرار تبدیل به مهارت می‌شود
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
اگر شما خصوصیاتی از انسان‌های کامل‌گرا را در خود مشاهده می‌کنید و خود را انسانی کامل‌گرا می‌دانید جزء کدام دسته از کامل‌گرایان هستید؟ با سرعت بنز در حال حرکت هستید و ناراضی؟ یا در دایره امن خود در حال تماشایی تلویزیون مخفی شده‌اید؟
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
وقتی که شما از زندگی خود راضی نیستید و زندگی خود را دوست ندارید، به‌شدت به سمت کامل‌گرایی می‌روید
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
بعضی از افراد فکر می‌کنند خارج‌شدن از منطقه امن ذهنی یعنی اینکه آنها بتوانند یک اتفاق فوق‌العاده بزرگ که مانند یک بمب سروصدا کند رقم بزنند، اما این تصویر کاملا اشتباه است. برای خروج از منطقه امن ذهنی خود، در ابتدا باید تغییرات بسیار کوچکی را رقم بزنید؛ در غیر این صورت مانند شناگری هستید که هنوز جرئت واردشدن به آب را ندارد و ناگهان در عمق بسیار زیاد شیرجه می‌زند.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
به تأخیر انداختن کارها ناشی از تنبلی نیست، بلکه از ترس و اهداف دست‌نیافتنی نشأت می‌گیرد که از ذهن کامل‌گرا تراوش می‌شوند.
کاربر ۲۰۲۵۹۰۱
رضایت از زندگی لازمه غلبه بر نشخوار فکری و نارسایی هیجانی
محمد اکبری
هویت یابی نوجوانان
شهربانو چتری
چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟
‌‫ه‍رول‍د. اچ. ب‍ل‍وم‌ ف‍ی‍ل‍د
رهایی از افکار وسواسی
کریستین پوردون
توقف بیش اندیشی، تسلط بر هیجانات و شروع به اقدام عملی
تفکر درخشان
من وسواس دارم؛ حالا چی؟
کارلا مونی
دستنامه افسردگی
ادوارد. اس. فریدمن
هنر صلح
موریهه اوئه‌شیبا
راهنمای آکسفورد برای تمرین‌ های رفتاری در شناخت درمانی
جیمز بنت لوی
می خواهم دوباره رشد کنم
سامیت گوئل
تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
پل گیلبرت
مقدمه ای بر روان شناسی دین
مرتضی ترخان
وسواس و صد پرسش
بهزاد رحمتی
ذهن آگاهی به زبان ساده
اولیویا تلفورد
اقدام
سیدمحمد وفایی
کتاب کار توجه آگاهی و پذیرش برای درمان اضطراب اجتماعی و کمرویی
ژان فلمینگ
۶۰ راهکار فوری، ساده و قطعی برای مثبت اندیش شدن و رفع عادات منفی بینی و کمال گرایی (در ۳۰ روز)
بهنام محقق
خود را از وسواس فکری عمل رها کنید
جونا لاکین
تمرین‌هایی برای پرورش ذهن‌آگاهی
تامس رابرتز
انگیزش و راهبردهای یادگیری برای موفقیت در دانشگاه
مایرون دمبو

حجم

۱۵۱٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۴۹ صفحه

حجم

۱۵۱٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۴۹ صفحه

قیمت:
۵۳,۳۰۰
تومان