کتاب بازیگری سینما
معرفی کتاب بازیگری سینما
«بازیگری سینما: درسهای یک بازیگر» مجموعهای از آموزشها، راهنماییها و تجربیات مایکل کین( -۱۹۳۳)، نویسنده و بازیگر سرشناس انگلیسی است. او در این کتاب، بر اساس تجربه سالهای طولانی بازیگریاش روی مهارتهای رفتاری و ارتباطی برای موفقیت در صنعت سینما به عنوان یک بازیگر تاکید دارد. در بخشی از کتاب میخوانیم: «تقریبا همه بازیگران بدون استثنا به همدیگر کمک میکنند. در صنعت سینما، تعداد کسانی که ترقی آنها ناگهان متوقف میشود و از اذهان خارج میشوند به اندازه تعداد بازیگرانی است که میکوشند کلک بزنند و یا دشمنتراشی کنند. اینگونه رفتار کردن معمولاً موفقیتآمیز نیست، چرا که حاکم، یعنی کارگردان، ناظر ماجرا است. کارگردان متوجه میشود که چه چیزی قلابی است و کدام بازیگر میکوشد تسلط بیشتری پیدا کند و درنتیجه، دستور قطع را صادر خواهد کرد. حتی اگر این کار از دید کارگردان پنهان بماند، تماشاگران آن را حس خواهند کرد. شاید متوجه نشوند که چرا یک صحنه مشکل دارد، اما به طور غریزی حس میکنند که از بازی یک بازیگر خوششان نمیآید و میگویند که حرکات فلان بازیگر نامناسب و مسخره بود. مانند تئاتر که خودنمایی از طریق استفاده از ویژگیهای صحنه صورت میگیرد، در سینما نیز خودنمایی وجود دارد. در سینما، چنین فردی ممکن است گامی به عقب بردارد تا بازیگر دیگر برای برقرار کردن ارتباط مجبور شود به دوربین پشت کند. همچنین بازیگرانی وجود دارند که نقش چندان مهمی در صحنه ندارند و با حرکت دست یا چرخش سر در یک لحظه حساس یا با افزایش مکث، سعی میکنند نظر تماشاگر را به خود جلب کنند و به اصطلاح صحنه را بربایند. این بازیگران میکوشند دوربین روی آنها مدت طولانیتری بماند. کمتر بازیگری به اینگونه کارها تن میدهد و کارگردانان نیز معمولاً این کارها را تحمل نمیکنند.»
درباره مایکل کین
مایکل کین، بازیگر و نویسنده برجسته بریتانیایی، در ۱۴ مارس ۱۹۳۳ در جنوب لندن به دنیا آمد. او که در دوران کودکی به همراه خانوادهاش به نورفولک مهاجرت کرد، پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، به کار در صنعت فیلمسازی پرداخت و علاقهاش به بازیگری باعث شد که مسیر حرفهای خود را در این عرصه دنبال کند. پس از دوران خدمت نظامی در جنگ کره، کین وارد تئاتر شد و در سال ۱۹۶۴ با بازی در فیلم «زولو» به شهرت رسید.
اولین نامزدی اسکار کین به خاطر فیلم «آلفی» (۱۹۶۶) بود که به وی فرصت حضور در سینمای هالیوود را نیز داد. در سال ۱۹۸۶، بازی او در فیلم «هانا و خواهرانش» به کارگردانی وودی آلن منجر به دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد و او در سال ۱۹۹۹ برای فیلم «قوانین خانه سایدر» دومین اسکار خود را به دست آورد. کین در طول دوران حرفهای خود در بیش از ۱۷۰ پروژه فیلم و سریال بازی کرد و با هنرنمایی در فیلمهای معروفی چون «گامبیت» و «کاراگاه»، محبوبیت خود را در سینمای بریتانیا و هالیوود تثبیت کرد.
علاوه بر بازیگری، مایکل کین در نوشتن کتابهای مختلفی درباره بازیگری نیز فعالیت کرده است. مهمترین کتابهای او شامل «بازیگری سینما» و «خیلیها اینو نمیدونن!» است. همچنین در سن ۹۰ سالگی، نخستین رمان خود به نام «بازی مرگبار» را منتشر کرد.
کین در طول زندگی حرفهایاش جوایز متعددی دریافت کرده است، از جمله دو جایزه اسکار، سه جایزه گلدن گلوب، و یک جایزه بفتا. در سال ۲۰۰۰، او به عنوان «سر مایکل کین» از سوی ملکه الیزابت دوم مورد افتخار قرار گرفت.
زندگینامه و بیوگرافی مایکل کین را در صفحه این نویسنده در طاقچه میتوانید بخوانید.
حجم
۸۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه
حجم
۸۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه
نظرات کاربران
سلام به همه ی شما عشقای بازیگری(خودمم جزوشونم😁)، اگه واقعاً این رشته رو دوست دارین، یکی از ۵ تا کتابی که باید در این مورد بخونید این کتاب هستش و آغازگران بداهه و هنر بازیگری.(فعلا همینارو خوندم) این کتاب نکات
من این کتاب رو توی این صفحه نخوندم.خودم نسخه ی چاپی همین کتاب رو با کمی تفاوت دارم.کتاب خوبیه برای کسانی که میخواهند این رشته رو بصورت حرفه ای دنبال کنند😇
میشه گفت واقعاً کتاب عالی بود و به صورت واضع و شیوا سختی کار بازیگری رو بیان کرده بود. من پیش نهاد می کنیم هر کسی که بازیگری علاقه داره حتمی این کتاب رو مطالعه کنه حتمی خیلی پیش رفت
پرویز پرستویی،در رابطه با درگذشت عزت الله انتظامی ... عزت، سینمای ایران رفت... تسلیت به سینمای ایران
خیلی خوبه👍
کتاب خیلی خوبیه مخصوصا اگر بی تجربه باشید، نکات به ظاهر ساده ای رو میگه که دونستنش واقعا ضروریه... (به جز تعداد اندکی که تو سینمای ایران صدق نمیکنه)
بهتر است از مقدمه کتاب شروع نکنید مقدمه حوصله سر بر است ولیییی در کل کتاالب مفیددددیی است🤗
vaghean az vaghte khoondamesh kheyli negaham be bazigari taghiir karde va baraye bare dovvom va ba deghat bishtar daram mikhonamesh‼‼
خیلی روون و جذاب بود.
جالب بود به خصوص تجربیاتی که از خاطرات خودش نقل می کنه