دانلود و خرید کتاب ابزارها و سلاح ها برد اسمیت ترجمه محمد رهبان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ابزارها و سلاح ها

کتاب ابزارها و سلاح ها

معرفی کتاب ابزارها و سلاح ها

کتاب ابزارها و سلاح ها نوشته برد اسمیت و کارول براون است که با ترجمه محمد رهبان منتشر شده است. کتاب ابزارها و سلاح ها درباره بیم‌ها و امیدهای عصر دیجیتال و درس‌های مایکروسافت برای مدیران است.

درباره کتاب ابزارها و سلاح ها

نظارت الکترونیکی، فناوری و امنیت عمومی، حریم خصوصی، امنیت سایبری، حفاظت از دموکراسی، رسانه‌های اجتماعی، دیپلماسی دیجیتال، حریم خصوصی مصرف‌کننده، اینترنت پرسرعت روستایی، سرمایه انسانی، هوش مصنوعی و ابعاد گوناگون تأثیرگذاری‌اش بر جامعه، نقش مهم چین و تقابلش با آمریکا، از جمله موضوعات دنیای جدید است. اقتصاددانان و سیاست‌مداران ممکن است از زوایای محدود این موضوعات را بررسی کنند و راه‌حل‌هایی هم برای آنها داشته باشند؛ اما زاویه دید کسب‌وکارها متفاوت است. مدیران کسب‌وکارها باید از زاویه‌ای متفاوت نسبت به سیاست‌مداران این مسائل را ببینند؛ به گونه‌ای که هم خیر و صلاح جامعه را رعایت کرده و هم منافع کسب‌وکارهایشان را دنبال کنند.

این کتاب از منظر بررسی متفاوت مسائل کلان حاکم بر کسب‌وکارها اهمیت ویژه‌ای دارد. معمولاً در چنین کتاب‌هایی دیدگاه‌هایی سرد و بی‌روح ارائه می‌شود؛ یا معمولاً با محتواهای انگیزشی و چگونگی مدیریت روبه‌رو می‌شویم. کمتر کسی به مسائل کلان حاکم بر کسب‌وکارها از زاویه‌ای چنین پرداخته است. اهمیت این کتاب در این است که توسط حقوقدانانی نوشته شده که کسب‌وکارهای فناوری را درک می‌کنند و سال‌ها کنار یکی از مهم‌ترین کسب‌وکارهای فناوری جهان یعنی مایکروسافت بوده‌اند. بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت، در مقدمه به نقش مهم نویسندگان کتاب بر سرنوشت مایکروسافت تأکید کرده‌اند. زبان حقوق فناوری اهمیت زیادی در آینده کسب‌وکاری فناوری دارد و بدون درک و تبیین این زبان نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که رشد سالم کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد نوآوری را شاهد باشیم.

خواندن کتاب ابزارها و سلاح ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به صاحبان کسب و کارهای نوپا پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ابزارها و سلاح ها

برد به استراتژی حقوقی مان در آن پرونده شکل داد و بعد کاری کرد که دستکم به همان اندازه مهم بود؛ باعث و بانی تغییر فرهنگی و استراتژیک بزرگی در شرکت شد. آن تغییر محور مباحث این کتاب است. در اوایل کار مایکروسافت افتخار میکردم که زمان خیلی کمی را به گفت وگو با مسئولان دولت فدرال سپری میکنیم. به افراد میگفتم «عالی نیست که بدون داشتن حتی یک دفتر کار در واشنگتن دیسی میتوانیم موفق باشیم؟» بعداً به بهایی گزاف؛ یعنی پرونده ضدانحصار فهمیدم که این دیدگاه هوشمندانه نبوده است. بعد از توافق در مورد آن پرونده، برد؛ من و بسیاری از افراد دیگر در مایکروسافت را متقاعد کرد که باید رویکرد متفاوتی را اتخاذ کنیم. سپس به ما نشان داد که چطور این رویکرد را عملی کنیم. برد وکیل است، نه توسعه دهنده نرم افزار و هرچند تسلط بسیار خوبی بر فناوری دارد، اما خیلی شبیه بقیه ما فکر نمیکند (این حرفم در واقع تعریف و تمجید است). متوجه شده بود که باید وقت و انرژی بیشتری را به برقراری ارتباط با ذینفعان گوناگون مثل دولت، شریکها و حتی گاهی اوقات رقبایمان اختصاص دهیم. برد میتوانست دیپلمات بسیار خوبی باشد. توانایی اش در این زمینه با توجه به علاقه اش به روابط بین الملل در جوانی منطقی به نظر میرسد. اینکه تفکر برد به منافع مایکروسافت محدود نبود، نشانه گویایی از شخصیت اوست. اهمیت زیاد فناوری و سیاست های تأثیرگذار بر آن را درک کرده و به این نتیجه رسیده بود که بیرون گود ایستادن نه فقط برای شرکت ما؛ بلکه برای کل صنعت اشتباه است. هرچند موقعیت هایی وجود دارد که باید هر شرکتی راه خودش را برود، اما موقعیت های زیاد دیگری هم وجود دارد که همه میتوانیم از طریق همکاری منافع بیشتری کسب کنیم (برای مثال در مواردی که پای هوش مصنوعی، تشخیص چهره و امنیت سایبری در میان است).

همانطور که برد در این کتاب استدلال میکند، موقعیت های هم وجود دارد که مداخله دولت از طریق رگولیشن بیشتر به نفع همه است (برد آنقدر آگاهی دارد که متوجه شود چقدر عجیب است که یک رهبر کسبوکار به جای قوانین دولتی کمتر، بهدنبال قوانین بیشتر باشد). در همین راستا میدانست که مایکروسافت و سایر شرکتهای فناوری باید با رهبران ایالات متحده، اروپا و دیگر نقاط جهان تعامل بیشتری داشته باشند. روزهای فخرفروشی به نداشتن دفتر کار در واشنگتن دیسی به سر آمده بود.

nazanin nasiri
۱۴۰۳/۰۹/۱۱

این کتاب به مثابه گنجی برای فعالان حوزه فناوری و فین تک به خصوص کارشناسان حقوقی و وکیلان هست. درسهایی که از تجربه نویسندگان این کتاب میشه گرفت به اندازه چندین کارگاه و کلاس ارزشمندت و دید خیلی خوبی بهتون

- بیشتر
واحد تحقیقات آسیای مایکروسافت در مواردی از پژوهش‌های بنیادین عبور می‌کند تا محصولات جدیدی را توسعه دهد و آزمایش کند که به‌طور ویژه برای بازار چین طراحی شده‌اند. این محصولات گاهی اوقات برای آمریکایی‌ها تعجب‌آور هستند. یکی از این محصولات «شیائوآیس» (XiaoIce) نام دارد و چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی مؤنثی است که به نحوی طراحی شده که با نوجوانان و افراد در اوایل دهه سوم زندگی‌شان گفت‌وگو کند. به نظر می‌رسد این چت‌بات نیازی اجتماعی را در چین برطرف کرده است. کاربران معمولاً هر روز ۱۵ تا ۲۰ دقیقه را به گفت‌وگو با شیائوآیس در مورد روزشان، مشکلات، امیدها و رؤیاهایشان صرف می‌کنند. این محصول شاید نیازی را در جامعه‌ای برطرف می‌کند که کودکان خواهر یا برادر ندارند.
f.r
تمدن همواره بر قدرت داده اتکا داشته است.
f.r
در سال ۱۹۴۲ کمی بعد از بمباران «پرل هاربر»، رئیس‌جمهور «فرانکلین روزولت» تحت تأثیر ارتش و نظر مردم فرمانی اجرایی را امضا کرد که ۱۲۰ هزار نفر از آمریکایی‌های ژاپنی‌تبار را روانه اردوگاه‌های دورافتاده‌ای می‌کرد که در حصار سیم خاردار و نگهبانان مسلح بودند. دوسوم از افراد زندانی در ایالات متحده به دنیا آمده بودند. وقتی سه سال بعد این فرمان لغو شد، بیشتر آنها خانه، مزرعه، کسب‌وکار و جامعه‌شان را از دست داده بودند.
f.r
با گذشت چند سال افراد همچنان در مورد قهرمان یا خائن‌بودن ادوارد اسنودن بحث می‌کنند. از دیدگاه برخی افراد هم قهرمان بود، هم خائن. در هر صورت تا اوایل سال ۲۰۱۴ دو مسئله مشهود بود؛ اسنودن جهان را تغییر داده بود و در بخش فناوری هم ما را تغییر داده بود.
f.r
حفظ امنیت جامعه به مجریان قانون وابسته است. در عین حال برای دستگیری مجرمان یا تروریست‌ها ابتدا باید آنها را پیدا کرد و این کار نیز مستلزم دسترسی مؤثر به اطلاعات است. در قرن بیست‌ویکم این اطلاعات اغلب در مراکز داده بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان نگهداری می‌شوند.
f.r
اگر شهری شبکه برق، تلفن، گاز، آب و اینترنتش را از دست بدهد، می‌تواند به دورانی شبیه عصر حجر برگردد. اگر زمستان باشد، افراد ممکن است از سرما منجمد شوند، اگر تابستان باشد، افراد ممکن است گرمازده شوند. افرادی که برای زنده‌ماندن به دستگاه‌های پزشکی وابسته هستند، ممکن است جان‌شان را از دست بدهند. حمله‌ای سایبری را در آینده‌ای با خودروهای خودران تصور کنید که وقتی خودروها به‌سرعت در حال رانندگی در بزرگراه هستند، به سیستم‌های کنترل‌شان نفوذ می‌کند. همه این احتمالات به ما یادآوری می‌کنند و هشدار می‌دهند که در چه دنیایی زندگی می‌کنیم.
f.r
منظور از جعل عمیق «ابزارهای پیشرفته تلفیق صدا و تصویری است که می‌توانند فایل‌های صوتی یا ویدئویی جعلی تولید کنند و به دروغ نشان دهند که فردی سخنی می‌گوید یا کاری انجام می‌دهد».
f.r
یکی از ویژگی‌های مهم رویکرد دوم تأکید آن بر پرداختن به مسئله دروغ‌پراکنی، نه با ارزیابی درست یا غلط بودن محتوا؛ بلکه با ارائه اطلاعات درست در مورد هویت افراد به کاربران رسانه‌های اجتماعی است؛ رویکردی عقلانی که در تبلیغات سیاسی مدرن اتخاذ می‌شود. با این کار تشخیص درست یا غلط‌بودن را به مردم واگذار می‌کنیم، اما به آنها این امکان را می‌دهیم که این تصمیم را بر اساس درک درست از ناشر محتوا بگیرند. در قرن بیست‌ویکم باید به مردم اجازه بدهیم بدانند ناشر محتوا انسان است یا بات خودکار.
f.r
واشنگتن در این سخنرانی گفت: «جامعه آزاد باید همیشه هوشیار باشد؛ زیرا تاریخ و تجربه ثابت کرده که نفوذ خارجی یکی از مهلک‌ترین سم‌ها برای حکومت جمهوری است.»
f.r
با تداوم پیشرفت فناوری آیا جهان می‌تواند آینده‌ای را که می‌سازد، کنترل نیز کند؟
f.r

حجم

۳۳۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۴۲ صفحه

حجم

۳۳۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۴۲ صفحه

قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
تومان