معرفی و دانلود کتاب تجاری‌سازی گرافیک pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تجاری‌سازی گرافیک

کتاب تجاری‌سازی گرافیک نوشته سمیه خدابخشی است. این کتاب کمک می‌کند کسانی که در رشته گرافیک درس خوانده اند بتوانند از گرافیک برای کسب درآمد استفاده کنند.

درباره کتاب تجاری‌سازی گرافیک

تجاری سازی تعاریف گوناگونی دارد که در فصل اول کتاب تجاری‌سازی گرافیک به آن پرداخته می‌شود. از آن‌جایی که تا کنون به مراحل کار یک اثر گرافیک تحت عنوان تجاری سازی پرداخته نشده و یکی از معضلات فارغ التحصیلان گرافیک چگونگی ورود به بازار و مراحل یک تجارت در زمینه گرافیک است،نویسنده تصمیم گرفت تا زیرساخت، اساس و مراحل ایجاد یک اثر در جهت ارائه نمونه اثر تجاری گرافیک را شرح دهد.

خواندن کتاب تجاری‌سازی گرافیک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام فعالان حوزه گرافیک پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تجاری‌سازی گرافیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تجاری‌سازی گرافیک
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰ تومان

MoonShadow
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۴/۱۶

برای کسی که ریز مراحل طراحی گرافیک برای یه سازمانو میخواد بدونه خوبه چون تمام کتاب با مثال یک سازمان نوشته شده و روند کاری نویسنده در طراحی برای سازمان دقیق بیان شده. حتی هماهنگی ها با ادارات فقط من در...بیشتر