دانلود و خرید کتاب نظریه شناخت محسن اراکی
تصویر جلد کتاب نظریه شناخت

کتاب نظریه شناخت

نویسنده:محسن اراکی
انتشارات:نشر معارف
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نظریه شناخت

کتاب نظریه شناخت نوشته محسن اراکی است. کتاب نظریه شناخت را انتشارات معارف منتشر کرده است و کتابی کاربردی برای دانشجویان فلسفه و کلام و طلاب است.

دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏‌ها، در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش می‌کند از دریچه اسلام ناب به بازخوانى، بررسى، نقد و تولید اندیشه در عرصه‌هاى مختلف بپردازد.

از جمله این فعالیت‏‌ها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان به چاپ بیش از ۱۱۰۰عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامى دانشگاه‌ها، اندیشه‏‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبرى، پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى، معارف قرآن و اهل‏ بیت (ع)، دین‌پژوهى، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامى و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غرب‏‌شناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسائل تربیتى، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد.

نشر معارف اخیراً نیز گام‌‏هایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه ‏اندازی ۳۰ مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری ۱۲ دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گام‏‌های مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.

آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.

درباره کتاب نظریه شناخت

یکی از اصلی‌ترین مسائل فلسفی که از گذشته در فلسفه شرق و غرب مورد بحث بوده است و پیرامون آن سخنان بسیاری گفته‌اند مسأله شناخت یا نظریه‌های مربوط به معرفت است. در باب اهمیت این موضوع همین دلیل کافی است که سرانجام ارزیابی سایر بخش‌های فلسفه به شناخت‌شناسی برمی‌گردد. 

نویسنده در این کتاب سعی کرده است بیشتر به مسائل عمده و مشکلات شناخت شناسی بپردازد و از ذکر مطالب ساده و تکراری خودداری کند. محور اصلی مسائل شناخت شناسی مطرح شده در این کتاب پیرامون دو مطلب عمده است: ۱. قلمرو شناخت، ۲. معیار شناخت. نویسنده این دو مبحث را بیشتر از نگاه «عرف عام» مورد بررسی قرار داده و در مسائل کلی و جزئی آن به عمق مطلب رفته است. نظریه بداهت، منطقِ شناخت و اعتقاد، مسأله تعریف شناخت، نظریهِ مبناگرایی معرفت و نظریه توجیه اعتقاد، «مسأله گتیه» یا «مسأله شرط چهارم تعریف شناخت» که ذهن اکثر نظریه‌پردازان معرفت شناسی را در طول دهه گذشته به خود مشغول داشته است، در این کتاب به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است.

خواندن کتاب نظریه شناخت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به فلسفه پیشنهاد می‌کنیم. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
تولید علم و علوم انسانی
ابراهیم فیاض
تاریخ تشکیلات در اسلام
محمدرضا شهیدی پاک
حوزه و بایسته‌ها
سید محمدباقر صدر
آشنایی با اصطلاحات فقها
سیدکاظم مصطفوی
برجام؛ هماوردی گفتمان های رسانه ای
پویا نعمت اللهی
در جستجوی علوم انسانی اسلامی (جلد اول)
عبدالحسین خسروپناه
نقد حال؛ دفتر اول
شهریار زرشناس
جامعه‌ی ما
سیدمنذر حکیم
در جستجوی علوم انسانی اسلامی (جلد دوم)
عبدالحسین خسروپناه
قرآن و سکولاریسم
محمدحسن قدردان قراملکی
علم و اراده الهی
محمدحسن قدردان قراملکی
تلخیص جامع اصول فقه؛ جلد اول
محمدعلی فرزی خراسانی
پژوهشی بنیادین در مناسبات دین و فرهنگ
علیرضا پیروزمند
مدرنیته، توسعه و لیبرالیسم
مهدی مشکی
مهارت های بیان تفسیر سوره های قرآن کریم
عبدالکریم بهجت پور
حوزه و روحانیت، برگرفته از بیانات حضرت آیت الله سیدعلی خامنه‌ای (مدظله العالی)
سعید صلح میرزایی
هستی‌شناسی اجتماعی: درآمدی بر یک نظریۀ نو
سیدعلی سیدی فرد
روشنفکران جهان عرب
مسعود فکری
تحلیل گفتمان سیاسی؛ امر سیاسی به‌مثابه یک برساخت گفتمانی
ارنستو لاکلائو

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
۱۵,۰۰۰
۵۰%
تومان