معرفی و دانلود کتاب صوتی بلبل حلبی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی بلبل حلبی

کتاب صوتی بلبل حلبی

نوع کتاب
۴.۶(از ۵ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
محمد کشاورز
انتشارات: 
آوانامه
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی بلبل حلبی

مجموعه داستان «بلبل حلبی» نوشته محمد کشاورز، ده داستان کوتاه دارد. این اثر برنده هفتمین دوره جایزه منتقدان و نویسندگان مطبوعات سال ۱۳۸۴ و برنده‌ی جایزه‌ی اول بهترین مجموعه داستان سال ازطرف جایزه‌ی ادبی اصفهان شده است. داستان‌ها فضای واقعی دارند و در جهانی واقعی شکل گرفته‌اند اما آدم‌های قصه پُرند از آرزوهای دور و دراز و ناکامی‌های عمیق و رویاهای ناتمام که آنها را تا مرز دیوانگی می‌برد. «مرد و بچه‌ها به‌هم نگاه کردند. زن رفت سمت درِ هال. نگاه کرد به در و دستگیره. آرام دستگیره را چرخاند و رفت تو. ایستاد و خوب نگاه کرد. مبل‌ها ردیف و تمیز سر جای‌شان بودند. میز وسط مبل‌ها درست پایه‌هایش همان جایی قرار داشت که باید می‌بود. عسلی‌های مابین مبل‌ها برق می‌زدند. پرده‌ها ظریف و تمیز آویخته بودند. سرامیک‌های کف با رنگ قهوه‌ای روشن می‌درخشیدند. روی صفحه و بدنهٔ تلویزیون هیچ لکه‌ای دیده نمی‌شد. قالیچه‌ها و گلیم‌های کوچک، تمیز و جاروخورده، کف هال، جابه‌جا به‌دقت پهن شده بودند. آرام‌آرام قدم برمی‌داشت تا هیچ‌چیز و هیچ وسیله‌ای از زیر نگاهش نگریزد. هیچ صدایی نبود به‌جز صدای نرم دمپایی‌های راحتی، وقتی شمرده شمرده بر سرامیک‌های کف می‌نشستند و بلند می‌شدند؛ و صدای نفس‌های آرام مرد و بچه‌ها که سایه به سایهٔ زن به این گوشه و آن گوشه کشیده می‌شدند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی بلبل حلبی و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:بلبل حلبی
موضوع:داستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسنده:محمد کشاورز
گوینده:آرمان سلطان‌زاده
انتشارات:آوانامه
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۲۹۷.۶۸ مگابایت
مدت‌زمان:۳ ساعت و ۲۵ دقیقه
قیمت کتاب:۱۴۱۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر ۱۵۲۱۲۶۶
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۶/۱۴

کتاب خوبیه

۰
کاربر 6413304
۱۴۰۲/۰۹/۲۹

مجموعه داستان‌هایی که برخی از آنها واقعا از ساختار روایی زیبایی برخوردار اند و بک طنز لطیفی در آن ها مشهود است مانند داستان اول و یا داستان بنفشه افریقایی. ولی این موضوع در رابطه با همه داستان‌ها صادق نیست...بیشتر

۰
شکوه حسین زاده
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۷

جالبه

۰