دانلود کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا) با صدای بهروز رضوی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)

دانلود و خرید کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)

معرفی کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)

کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا) را توفیق هـ سبحانی گردآوری کرده است و با صدای بهروز رضوی در انتشارات گنج حکمت منتشر شده است. 

درباره کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)

کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا) از متون «مجالس سبعه»، «فیه ما فیه» و «مکتوبات» مولانا جلال‌الدین محمد گردآوری شده است.

وجه مشترک متن‌های برگزیده در این مجموعه این است که خواننده گاه تلنگری بر وجدان خود احساس می‌کند و گاه سوزش تازیانه‌ای را بر جان خود می‌چشد. گاه از مهربانی کلامی که می‌خواند به لرزه می‌افتد و گاهی از لطافتِ سخنْ اشک می‌ریزد. شیرینی و تلخی در کنار همدیگر است و متون انتخاب شده شنونده را به فکر فرو می‌برد.

بیشتر متون انتخاب شده در این کتاب «حکایت» است زیرا صوفیه حکایت را یکی از بهترین ابزار پند و اندرز می‌دانستند و با نقل حکایت منظور خود را به‌راحتی به شنونده می‌آموختند.

شنیدن کتاب خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به متون کهن پیشنهاد می‌کنیم. 

درباره مولوی

مولانا جلال‌الدین در تاریخ پانزدهم مهر ۵۸۶ هجری شمسی در بلخ متولد شد. مولوی بیشتر زمان عمر خود را در قونیه گذراند و در همان شهر از دنیا رفت؛ اما در طول زندگی همواره از وطن اصلی خود در خراسان یاد می‌کرد. مولوی شاعری فارسی‌‌زبان است؛ محل زندگی مولوی در طول عمرش، امروزه شامل بخش‌هایی از کشورهای ایران، افغانستان، تاجیکستان و ترکیه می‌شود که بسیاری از آن‌ها در گذشته بخشی از خاک ایران بودند. به همین دلیل آثار مولوی در این کشورها نیز ترجمه شده‌اند و طرفداران زیادی دارند.

مولوی در طی سال‌های زندگیش سفرهای زیادی رفته و بعد از غیبت شمس تبریزی، با بزرگان دیگری نیز مانند «برهان صلاح الدین» و «حسام الدین چلبی» معاشرت می‌کرد. هم‌نشینی مولوی با صلاح الدین دلیل خلق مثنوی معنوی شد که از بزرگ‌ترین گنجینه‌های ادبیات عرفانی ایران و جهان به‌شمار می‌رود.

مولوی در تاریخ ، مصادف با چهارم دی ماه سال ۶۵۲ هجری شمسی، به‌دلیل تب سوزان و بیماری در ۶۶ سالگی از دنیا رفت. بعد از مرگ او، مردم قونیه از مسلمانان تا مسیحی و یهودی تا چهل روز در غم از دست دادن مولانا، عزاداری کردند.

دیدار مولوی با شمس تبریزی در سال ۶۴۲ هجری در سن ۳۸ سالگی مولانا، تاثیری عمیق در زندگی او داشت. تا قبل از آن مولانا تلاش‌های زیادی در جهت آموزش خود و شاگردانش در زمینه علوم عرفان می‌کرد؛ اما شمس دریچه‌ای را برای مولوی گشود. از اولین دیدار شمس و مولوی داستان‌های زیادی وجود دارد؛ اما چیزی که در همه آن‌ها مشترک است،‌ تاثیر کلام شمس تبریزی بر روح و جان مولوی است. شمس تبریزی، مولوی را به تحقیق و جستجو در خودش مجبورکرد و مولوی فهمید که هرچه هست، در خود او است.

در کشور ترکیه، مولوی جایگاهی بالاتر از یک شاعر دارد و پیروان زیادی دارد که به ستایش او مشغول هستند. سلطان ولد فرزند بزرگ مولوی و اولو عارف چلبی نوه مولوی هر یک طریقتی متفاوت از اندیشه‌های مولوی پایه‌گذاری کردند و آن‌ را طریقت مولویه نامیدند.

آرامگاه مولوی در شهر قونیه و در میان استان‌های آنکارا و آنتالیا واقع شده است. قونیه بزرگ‌ترین استان ترکیه به شمار می‌رود. سالانه مردم زیادی برای دیدن آرامگاه مولانا به ترکیه سفر می‌کنند.

امروزه در محل آرامگاه مولوی، موزه‌ای نیز تاسیس شده است که در آن از آثار ارزشمندی مانند دست‌نوشته‌ها و قرآن خطی، دیوان حافظ، آلات موسیقی دوران رومی و آثار هنری دوره سلجوقیان نگهداری می‌شود. بخشی از این موزه را نیز به نگهداری از لباس، کلاه، تسبیح، جانماز و دیگر وسایل باقی مانده از دوران مولانا جلال الدین، اختصاص داده‌اند.

نفوذ مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغان‌ها، تاجیک‌ها، ترک‌ها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای مرکزی و مسلمانان آسیای جنوب شرقی در طی هفت قرن گذشته به شدت از میراث معنوی رومی تأثیر گرفته‌اند. ترجمه سروده‌های مولوی با نام رومی در غرب شناخته می‌شوند. مولانا به عنوان محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شاعر در ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود.

پوریزدان
۱۳۹۶/۰۹/۱۴

درود.چرا کتاب هایی از این دست گرانتر از بقیه کتاب های صوتی ارائه می شوند؟

ویرا
۱۳۹۶/۰۹/۱۳

پندهای بسیار زیبا و ارزشمندی داره امیدوارم گوش کنید و بهش توجه کنید و در زندگی استفاده کنید... امکان هدیه این اثر به شما عزیزان را نیز دارم تلگرام: @Phrensy

Salim yazdi
۱۳۹۶/۰۹/۱۱

انتخاب بسیار زیبا و پسندیده ای بود متشکریم از شما که کتب خوب و پرمایه و با کیفیت میگذاریید حتا اگر گران باشد ارزش کیفیت خوب آن را دارد

babak1374
۱۳۹۹/۰۲/۰۷

فوق العاده دلچسب بود هم محتوا و هم صدا به شدت توصیه میکنم

shahab
۱۳۹۷/۰۴/۳۱

سلام چقدر طول میکشه بعد از خرید بشه گوش کرد؟ من کماکان منتظرم.

ائمه
۱۳۹۶/۰۹/۱۴

استاد رضوی😍😍😍

Ramin
۱۳۹۶/۰۹/۱۱

عالیه ممنون از تخفیفتون برای این کتاب نفیس با گویندگان خوش صدا و حرفه ایی

مسلم عباسپور
۱۴۰۲/۰۶/۲۷

خیلی خوب و شنیدنی بود. آثار نثر مولانا جذابیت و نابی خودش رو داره خصوصا فیه ما فیه چه بهتر که صدای ناب جناب رضوی هم اون رو ادا کنه. خیلی زیباست سپاس

سعید
۱۴۰۱/۰۲/۲۲

زمان کم، بیشتر بیزینسی به نظر میرسد

mj
۱۴۰۲/۰۹/۱۴

بسیار زیبا و روان

در جستجوی آینه (مقالات شمس تبریزی)
محمد بن علی شمس تبریزی
گنج روز نیاز
خواجه عبدالله انصاری
بوی دل‌خوشی؛ گزیده‌ی اسرارالتوحید فی مقامات الشیخ ابی سعید
پرویز بهرام
از کوچه‌ی رندان
آرمان سلطان‌زاده
کمند بر کوه
اسماعیل جنتی
از گلستان بی‌خزان شیخ شیراز (گزیده‌ی گلستان سعدی)
شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی
ایوان جان (گزیده‌ی آثار پارسی احمد غزالی)
نصرالله پورجوادی
منتخب اشعار مثنوی
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
منطق الطیر
فریدالدین محمد عطار نیشابوری
پرنیان هفت رنگ (چهارمقاله‌ی نظامی عروضی سمرقندی)
احمد بن عمر نظامی
از غم به شادمانی (گزیده فرج بعد از شدت)
اسماعیل حاکمی
حدیث خوش سعدی
عبدالحسین زرین‌کوب
مثنوی معنوی (دفتر سوم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
پیاده‌روی در اتوبوس
ساعد باقری
اکسیر خوشبختی (گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی)
بهاء‌الدین خرمشاهی
طبقات صوفیه
خواجه عبدالله انصاری
گلستان سعدی
شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی
مثنوی معنوی (دفتر دوم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
سعدی
امین فقیری
از هر دری حکایتی (گزیده‌ی جوامع‌الحکایات و لوامع‌الروایات)
سدیدالدین محمد عوفی

زمان

۱ ساعت و ۹ دقیقه

حجم

۶۳٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۱ ساعت و ۹ دقیقه

حجم

۶۳٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان