دانلود و خرید کتاب صوتی مذاکره برد برد
معرفی کتاب صوتی مذاکره برد برد
کتاب صوتی مذاکره برد برد نوشتهٔ دیوید گلدویچ و ترجمهٔ صالح سپهری فر است. محسن خدری گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و استودیو نوار آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی به تشریح فرایند عملی دستیابی طرفین به برد در مذاکره پرداخته است.
درباره کتاب صوتی مذاکره برد برد
کتاب صوتی مذاکره برد برد به تشریح فرایند علمی دستیابی طرفین به برد در مذاکره میپردازد. همهٔ ما هر روز مذاکره میکنیم و شاید اصلاً متوجه آن هم نباشیم. بههرحال تعداد کمی از مردم چگونگی مذاکرهکردن را میآموزند. در این میان بیشتر مردم شیوهٔ سنتی مذاکره را که هدف در آن نتیجهای برد - باخت است، میآموزند و عدهٔ کمی هستند که مذاکره با رویکرد برد - برد را یاد میگیرند. این شیوهٔ سنتی برد - باخت شاید فقط در مذاکراتی که یکبار روی میدهد و دیگر با آن فرد روبهرو نخواهیم شد، کاربرد داشته باشد.
در دنیای امروز، مذاکرهٔ برد - باخت کاربرد کمتری دارد و بهتدریج از گستردگی آن کاسته میشود؛ زیرا بیشتر مذاکراتمان با افرادی خاص بارها و بارها تکرار میشود. با اینکه زیاد در مورد نتایج برد - برد در مذاکره میشنویم، اما این نوع نتیجه چندان رایج نیست. دلیل اینکه بسیاری از مذاکرات به نتیجهٔ برد - برد نمیانجامند، اشتباهات و سوءبرداشتهایی است که به وجود میآید. ذهنیت برد - باخت آنقدر در میان مردم رایج است که برای بسیاری از مردم نتیجهای طبیعی تلقی میشود.
شما هم میتوانید ذهنیت یک مذاکرهکنندهٔ برد - بردمحور را بیابید و مهارتها و فنونی که برای دستیابی به توافقی برد - برد لازم است را بهخوبی فراگیرید. همین که این کتاب را برای شنیدن انتخاب کردید، نشان میدهد که علاقهٔ زیادی به تبدیلشدن به یک مذاکرهکنندهٔ بهتر یعنی مذاکرهکنندهای برد - بردمحور دارید. در طی فصول مختلف این کتاب با مزایای ذهنیت برد - برد آشنا میشوید. همچنین در خواهید یافت که ابزارهایی که برای این منظور نیاز دارید، چندان هم پیچیده نیست و فرایند مذاکره میتواند ثمربخش و درعینحال جذاب و سرگرمکننده باشد.
شنیدن کتاب صوتی مذاکره برد برد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی را به افرادی که اهل مذاکره هستند، پیشنهاد میکنیم.
فهرست مطالب کتاب صوتی مذاکره برد برد
پیشگفتار ناشر انگلیسی
پیشگفتار نویسنده
فصل اول: آمادهکردن زمینه برای مذاکره
فصل دوم: ذهنیت برد - برد
فصل سوم: تاکتیکها و ضدتاکتیکهای مذاکره
فصل چهارم: مواضع، منافع، منابع ارزشمند و گزینهها
فصل پنجم: تهیهٔ برنامهٔ جایگزین و استفاده از آن
فصل ششم: قدرت در مذاکره
فصل هفتم: ارتباط و تعامل
فصل هشتم: احساسات در مذاکره
فصل نهم: اجرای توافقات و مشکلات احتمالی پیش رو
فصل دهم: بیشتر دربارهٔ اهمیت مذاکره برد - برد بدانیم
دربارهٔ نویسنده
زمان
۶ ساعت و ۱۹ دقیقه
حجم
۲۶۵٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۶ ساعت و ۱۹ دقیقه
حجم
۲۶۵٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
درود بر کتاب خوانان عزیز با احترام گوینده عزیز کتاب را با لحن یکنواخت و ملایم میخواند و بعد از مدتی حوصله سربر میشود.