دانلود و خرید کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک)
معرفی کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک)
کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک) نوشتهٔ دان جوزف گووی و ترجمهٔ حمیده رستمی است. باران بهرامی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات لیوسا آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی، خلاصهای از کتاب «پایان استرس» است که با شنیدن آن میتوانید چگونگی مقابله با استرس را بیاموزید. این کتاب صوتی که روشهای بسیاری را برای مقابله با استرس در بر دارد، یکی از مجموعه کتابهای میکرو است.
درباره کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک)
کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک) دربارۀ چگونگی مقابلهکردن با استرس و راههای پایاندادن به آن است.
استرس یک بیماری است؛ ازاینرو باید مانند بیماریهای دیگر، راه مقابله با آن را آموخت و آن را به کار بست.
شاید بیشترین آسیبی که استرس میتواند به ما وارد کند این باشد که نمیگذارد به تواناییها و استعدادهای بالقوهمان دست پیدا کنیم.
پیام اصلی کتاب صوتی حاضر این است که استرس، آسیبی اساسی به سلامتی، عقل، هوش و عملکرد انسان وارد میکند. با این وجود، میتوان از طریق گنجاندن تمریناتی معین در زندگی و داشتن ذهنیتی درست، بر تأثیرات منفی استرس غلبه کرد.
نویسندهٔ کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک)، دان جوزف گووی، روش مراوده با استرس بهعنوان یک بیماری را به ما یاد میدهد و به پرسشهای مانند «چرا استرس مهلک است؟»، «چطور تحقیقات ثابت میکند که نگرانیها بیاساس هستند؟» و یا «چطور تنهایی و انزوا بهاندازۀ اعتیاد به سیگار، بد است؟» پاسخ میدهد.
شنیدن کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب صوتی پایان استرس (میکروبوک)
«گاهی با موقعیتهایی ترسناک و درعینحال گریزناپذیر مواجه میشویم. بنابراین در مواردی مثل وقتی که شغلمان را بهدلیل رکود اقتصادی از دست میدهیم یا میفهمیم شرکتی که در آن کار میکنیم در مورد صندوق بازنشستگی فریبمان داده، باید چه کار کنیم؟ آنوقت چه؟
در هر موقعیت سختِ تنشزایی سه تا گزینه پیش رو داری:
- تغییرش بده. ببین در کدام قسمتهایش میتوانی تأثیر بگذاری و از نفوذت استفاده کن؛
- ترکش کن. گاهی بهترین کار این است که راهت را بکشی و بروی و فصل تنشزای کتاب زندگیات را ببندی. شاید این فرآیند دردناک باشد، اما گاهی ضروری است؛ یا
- همانطور که هست قبولش کن. بعضی وقتها هیچکاری در مورد موقعیتی که در آن بهسر میبری از دستت برنمیآید. پذیرش به این معنی است که نه میخواهی شکایت کنی نه قضاوت، و نه طالب تغییر هستی.
بگذار زنی را مثال بزنیم که با کممحلی و رفتار بیقید شوهرش مشکل دارد. تمام طول روز را از شوهرش دور بوده و دلش میخواهد وقتی هر دو از سر کار به خانه برگشتند، با هم وقت بگذرانند. ولی همینکه آقا از راه میرسد، یکبطری نوشابه برمیدارد، روی کاناپه ولو میشود و تلویزیون را روشن میکند تا مسابقهٔ بیسبال را ببیند.
این خانم میتواند شوهرش را از تماشای تلویزیون منع کند، اما این کار ممکن است به جروبحث منجر شود و حتی استرس بیشتری ایجاد کند.
همچنین، میتواند آقا را ترک کند، از خانه بزند بیرون و برود درخواست طلاق بدهد. اما این دیگر زیادهروی است.
اما، او میتواند شوهرش را همینطوری که هست بپذیرد، خودش هم یکبطری نوشابه بردارد، برود کنار شوهرش روی کاناپه لم بدهد و یکیدو مسئله در مورد بیسبال یاد بگیرد. وقتی او هم کمی از بیسبال سردربیاورد، هر دو میتوانند آن مدت زمان را با هم سپری کنند.
پذیرش سختترین انتخاب است چون ارادهای راسخ و تلاش ذهنیِ زیادی میطلبد. برای اینکه موقعیتت را بپذیری، باید قبول کنی مشکلات و مسائلی در زندگی وجود دارد که نمیتوانی کاملاً کنترلشان کنی.
در چنین موقعیتهایی، وقتی کاملاً احساس عجز و ناتوانی میکنی، بهیاد بیاور همیشه یکچیز هست که میتوانی در آن تأثیر بگذاری، و آن طرزفکرت است.»
زمان
۳۲ دقیقه
حجم
۳۰٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۳۲ دقیقه
حجم
۳۰٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
به نظرم بیشتر عوارض استرس رو میگه و همین هم خودش باعث استرسه
عالی