دانلود و خرید کتاب پول چیه؟ کلی لی ترجمه فیروزه رضاقلیان

نویسنده:کلی لی
انتشارات:انتشارات کیوی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پول چیه؟

کتاب «پول چیه؟» نوشتۀ کلی لی و ترجمۀ فیروزه رضاقلیان است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. پول چیه؟ کتابی سرگرم‌کننده و آموزشی است که کودکان را به شیوه‌ای جذاب با مفاهیم مالی آشنا می‌کند و به آن‌ها یاد می‌دهد که چگونه مسئولانه و آگاهانه با پول برخورد کنند.

درباره کتاب پول چیه؟

کتاب پول چیه؟ برای اقتصاددان‌های کوچولو، اثری آموزنده و سرگرم‌کننده است که به کودکان کمک می‌کند تا با مفاهیم پایه‌ای پول و مدیریت مالی آشنا شوند. این کتاب، با استفاده از زبان ساده و تصاویر جذاب، اصول اولیۀ سواد مالی را به روشی قابل‌فهم برای کودکان توضیح می‌دهد و آن‌ها را برای تصمیم‌گیری‌های مالی در آینده آماده می‌کند.

نویسنده با روایت داستانی شیرین و آموزندۀ پول چیه؟ به کودکان نشان می‌دهد که پول از کجا می‌آید، چه کاربردی دارد و چگونه می‌توان آن را عاقلانه خرج یا پس‌انداز کرد. قهرمان داستان، چارلی خرگوشه، عاشق درست‌کردن کوکی است. او کوکی‌های خوشمزه‌اش را می‌فروشد و در ازای آن پول دریافت می‌کند. این داستان، مفاهیم اقتصادی را در قالبی ملموس و روزمره برای کودکان توضیح می‌دهد، به‌طوری‌که بتوانند آن را در زندگی واقعی خود درک و اجرا کنند.

یکی از ویژگی‌های مهم کتاب پول چیه؟ تأکید بر ارزش پس‌انداز و مدیریت مالی هوشمندانه است. کودکان در طول داستان یاد می‌گیرند که پول به‌سادگی به دست نمی‌آید و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد. همچنین، مفاهیمی مانند خرید، هزینه، درآمد و ارزش کار در قالب داستانی ساده و جذاب آموزش داده می‌شود. کتاب پول چیه؟ به‌خصوص برای والدین و مربیانی که به دنبال ایجاد پایه‌ای قوی در آموزش مالی کودکان هستند، بسیار مفید است. ازآنجاکه اغلب مدارس برنامهٔ مشخصی برای آموزش سواد مالی ندارند، پول چیه؟ می‌تواند ابزار کمکی ارزشمندی باشد تا کودکان درک بهتری از نحوهٔ استفاده از پول پیدا کنند و در آینده تصمیم‌های مالی بهتری بگیرند.

خواندن کتاب پول چیه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، والدین و مربیان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پول چیه؟

«چارلی خرگوشه عاشق این است که کوکی درست کند. او کوکی‌های خوشمزه‌اش را می‌فروشد و پول به دست می‌آورد. اگر گفتی پول چیه؟ از پول استفاده می‌کنیم تا چیزمیز بخریم یا پول را به کسانی می‌دهیم که کاری برای ما انجام می‌دهند. می‌دانی پول از کجا می‌آید؟ پول از آسمان نمی‌بارد.»

عاشقانه های خانوم کوچولو
USEFUL PHRASES AND EXPRESSIONS FOR PUBLIC SPEAKING
مرتضی رزاقی
مرجع کامل آموزش و آزمون +CompTIA Network
اسکات جرنیگان
چهار فصل سرگرمی برای پیش دبستانی ها (جلد اول؛ سرگرمی های بهار)
تریش کافنر
به کجا چنین شتابان؟!