دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم
معرفی کتاب صوتی چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم
چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم یک سخنرانی تد از الیزابت لایل است که با صدای رضا خاکی زمانی میشنوید. لایل در این سخنرانی با شما درباره رفع عادات بد در مدیران میگوید.
تِد (به انگلیسی: TED، مخفف Technology, Entertainment, Design) یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Sapling که سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایدهها ارزش گسترش دارند»، برگزار میشود.
شنیدن چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم را به تمام علاقهمندان به مطالعات حوزه موفقیت در کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از چگونه عادتهای بد مدیریتی را از بین ببریم
واسه اینکه ظرفهام رو نَشُسته توی سینک روهم انباشته میکنم و ساعتها میذارم اونجا بمونن گناهکارم. با نامزدم هم این مسأله رو بررسی کردیم تا دلایلش رو بفهمیم. اون به من گفت این ظرفهایی که روهم جمع شدن به نظر روزهاست که اینجان، نه فقط چند ساعت. و نکتهاش این نبود. نکته اینه که من تا وقتی که ظرفها تا بالای سینک نرسیدن یا وسواسِ تمیزکاریم بهم فشار نیاورده نمیرم سراغشون و تمومشون نمیکنم. این عادتِ قشنگ رو وقتی که میرفتم کالج پیدا کردم و اون موقع هم واسهش هزارتا بهونه میتراشیدم. میگفتم: «دارم میرم کلاس!» یا اینکه «دیگه یه ظرفِ کثیف که این حرفها رو نداره». بهونهی مورد علاقهام این بود: «فکر کنم اگه بذارم همه رو با هم بشورم تو آب و وقت، صرفهجویی بیشتری میشه». در کل به این بهونهها هم احتیاجی نبود، چون کسی بازخواستم نمیکرد. کاش بازخواستم میکردن. حالا به گذشته نگاه میکنم و متوجه میشم با هر ظرفی که نذاشتم توی ماشینِ ظرفشویی و کاری که شروع کرده بودم رو تموم کنم. یه جورایی این کار عادتم شده بود و الان که بزرگ شدم دیگه کمتر خودم رو بهخاطرش سرزنش میکنم. حالا تقریباً 30 سالمه، کسیام که رسماً ظرفهای نشسته رو روهم تلنبار میکنم و ترکِ این عادت خیلی برام سخت شده.
روزایی که خونه نیستم تا از ظرفشستن اجتناب کنم، دارم با سازمانهای پیچیده و بزرگ در زمینهی تغییر رهبری طیِ تحولاتِ زمانی کار میکنم. شغلم اینه که با رهبرای ارشد کار کنم تا ببینم امروزه چطوری رهبری میکنن و عادتهایی رو براشون پایهریزی کنم که برای آیندهشون مناسبه. اما این روزها بیشتر از اینکه کار کردن با رهبرای ارشد برام جالب باشه، دلم میخواد بدونم مدیرهای تازهکار دارن چهکار میکنن. ما به این مدیرای تازه میگیم "مدیرهای میانی"، اما دلم میخواست که این اصطلاح رو عوض کنیم، چون این مدیرهای جوان پایهی استعدادهای آینده برای ردهی مدیرهای اجراییان و دارن با تلنبار کردنِ ظرفهای نشستهشون بار میان. سازمانها آدمهایی مثل منو استخدام میکنن تا واسه آینده رهبرای ارشد تربیت کنن، اما نمیدونن که یه سری عادتهای منسوخشده داره درست جلوی چشمامون تو مدیرای میانی که یه روز جای مدیرهای ارشد رو میگیرن شکل میگیره. باید مدیرهای میانی و رهبرای ارشد باهم کار کنن، چون اگه نتونن باهم کار کنن مشکل خیلی بزرگی رخ میده. سازمانها دارن بهسرعت رشد میکنن، واسه همین هم باید به رهبرای آینده اتکا کنن تا با انعطاف، اعتماد، همکاری و سرعتِ بیشتری اوضاع رو مدیریت کنن.
زمان
۲۴ دقیقه
حجم
۲۲٫۸ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲۴ دقیقه
حجم
۲۲٫۸ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد