کتاب گلستان آتش
معرفی کتاب گلستان آتش
کتاب «گلستان آتش» سرودۀ زهرا علی بابایی است و انتشارات ایده آفرین آن را منتشر کرده است. این کتاب گزینۀ اشعار زهرا علی بابایی را در برمیگیرد.
درباره کتاب گلستان آتش
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
کتاب گلستان آتش مجموعه شعر زهرا علی بابایی، شاعر ایرانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب گلستان آتش آمده در قالب شعر کلاسیک سروده شده است و شاعر در آن با زبانی عاشقانه، لطیف و ادبی، تجربههای درونی خود را به تصویر میکشد. عنوان کتاب، که ترکیبی از تضاد میان گلستان و آتش است، بهخوبی حالوهوای درونی شعرها را بازتاب میدهد: ترکیبی از لطافت و سوز، زیبایی و رنج، عشق و هجر.
خواندن کتاب گلستان آتش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران شعر فارسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گلستان آتش
گردش ثانیهها مضارع اخباریست
رنج بیماری چشمان تو جانم فرسود
وای بر عشق که دل در طلب بیماریست
اختیار از کف دل رفته، قلم میبارد
نقشۀ یاد تو بر دفتر دل اجباریست»