کتاب مراقبم باش
معرفی کتاب مراقبم باش
کتاب مراقبم باش نوشته مریم اسدی علیایی داستانی جذاب در مورد مراقبت جنسی از کودکان است.
کتاب مراقبم باش داستانی درباره تربیت و مراقبت جنسی از کودکان است. با توجه به مسئله تجاوز به کودکان و اخباری که در با سرعت پخش میشود و با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، والدین باید آگاه باشند و این آگاهی را نیز به فرزندانشان انتقال دهند. کودکان باید یاد بگیرند حریم خصوصی بدن خودشان را بشناسند و در صورتی که با مشکلی مواجه شدند، چگونه برخورد کنند و چه رفتاری از خودشان نشان دهند.
در عین حال والدین نیز باید آگاه باشند که چه کسانی را به حریم منزلشان راه میدهند و با چه افراد و آدمهایی ارتباط دارند. فرزندانشان را پیش چه کسانی میگذارند و یا چه افرادی را برای مراقبت از کودکانشان انتخاب میکنند.
مریم اسدی علیایی در این کتاب داستانی جذاب را نوشته است که به بالا بردن آگاهی والدین در مورد این موضوع کمک میکند.
کتاب مراقبم باش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب مراقبم باش را به تمام والدینی که دغدغه تربیت و سلامت جسمی و روانی فرزندانشان را دارند، پیشنهاد میکنیم.
خانم مریم اسدی بهترین نویسنده هستن و رمان های محشری دارن خدا قوت بهشون میگم عالی بود😍🤍
قلم شیوا ، روان و بسیار خوب اما خب کتاب به قلم عامیانه نوشته شده بود ولی در کل ، شخصیت پردازی خوبی داشت و به راحتی میشد با شخصیت اصلی همدردی کرد پرداختن به حوادثی ناگوار از قبیل تجاوز در سنین کودکی
این داستان پر از سیاهی و بدبختی اغراق آمیزیه که واقعا نتونستم باهاش کنار بیام. شخصیت ها فوق العاده احمقن و این وسط من طلاق خورشید رو اصلا درک نکردم! یارو دیگه چیکار میخواستی بکنه برات؟ داشت قشنگ زندگیشو میکرد