معرفی و دانلود کتاب عدد، نماد، اسطوره pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر افکار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عدد، نماد، اسطوره

آرش نورآقایی( -۱۳۵۳)، پژوهشگر است. این کتاب به بررسی نمادها و اسطوره‌های ایران و جهان می‌پردازد و درونمایه و همچنین ریشه آنان را بررسی می‌کند. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: «شاید بتوان گفت که در دنیای باستان هر چیزی مقدس بود یا نامقدس، جزو توتم‌ها قلمداد می‌شد یا جزو تابوها، در حریم‌ها قرار می‌گرفت یا در حرم‌ها، فضیلت محسوب می‌شد یا رذیلت، مبارک بود یا نحس و بالاخره خیر بود یا شر. این موضوع در رابطه با اعداد هم صدق می‌کرد. در بیشتر سنت‌ها و فرهنگ‌ها اعداد و اشکال از تقدس و شومی و همچنین کارکردهای خاصی برخوردار بوده‌اند، تا جاییکه امروزه هم از اهمیت آنها کاسته نشده است. برای مثال، در برخی فرهنگ‌ها خصوصاً بابلی، هندو و فیثاغورثی، عدد اصل بنیادینی است که جهان عینی حاصل آن است و منشأ همه چیزها و هماهنگی نهفته در عالم به شمار می‌رود... از طرف دیگر، وقایع بسیاری که در ماوراء درک بشر اولیه قرار داشتند، او را بر آن داشتند تا برای بیان اندیشه‌ها و دریافت‌هایش نظامی از علائم گوناگون ابداع کند. این علائم که به "نماد" تبدیل شده‌اند در حقیقت گویای چیزی فراتر از معنای آشکار و مستقیم خود هستند. نمادها همچون اعداد، امروزه نیز نقش مهمی در زندگی و البته ناخودآگاه انسان دارند و تفسیر این نمادها یکی از دغدغه‌های روانشناسان بزرگی همچون فروید و یونگ بوده است. از آنجا که اعداد فقط برای شمارش نیستند، بلکه از ایام قدیم با نمادها در ارتباط تنگاتنگ بوده‌اند و تفسیر اعداد یکی از قدیمی‌ترین علوم در بررسی نمادها محسوب می‌شود، از این رو، این کتاب سعی داشته که اعداد و اشکال را از لحاظ اسطورهای و تفسیرهای نمادینی که در رابطه با آنها وجود دارد مورد بررسی قرار دهد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عدد، نماد، اسطوره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عدد، نماد، اسطوره
تعداد صفحه‌ها:۲۴۲ صفحه
قیمت کتاب:۴۵۶۰۰ تومان

الی
۱۴۰۰/۰۳/۰۹

مجموعه قابل استناد و کاملی در مورد مفاهیم نمادها، اعداد و اسطوره ها در تاریخ، ادیان و جوامع متنوع است و در انتها برخی از مناسبات و سنت ها را معرفی می کند.

gkamarei
۱۴۰۱/۰۶/۲۳

تحقیقی است با ارزش . ترجیح میدهم خود کتاب را داشته باشم تا اینکه نسخه PDF آن را.

ALi
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

کتابی بسیار عالی و کمیاب می‌باشد

جانان
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۰۲

اکثر کتابهایی که در زمینه ی فرا علمی یا انرژی و هستی شناسی و متافیزیک هستن در قالب پی دی اف هست موضوع نگارش برام خیلی جالبه اما پی دی اف خواندن رو سخت میکنه

نماد‌شناسی فیلون (فرهنگ اصطلاحات)‌‫
اسطوره ها و افسانه های شرق
ریچل استورم
دایر‌ه‌المعارف اساطیر و آیین های باستانی جهان (جلد چهارم)
غلامرضا معصومی
نمادشناسی تطبیقی ۴: طبیعت و جهان
اسطوره
لارنس کوپ
نمادشناسی تطبیقی ۱: انسان (صفات، ویژگی‌ها، ابزار، متعلّقات و...)
اسطوره و نماد در ادبیات و هنر
هنر و نمادگرایی سنتی
راجر لیپسی
یازده نقاش امپرسیونیست از مانه تا رنوار
پدرام حکیم زاده
ده نماد، صد نشان (جلد چهارم)
پدرام حکیم زاده
نشانه‌های اسرار آمیز ، نمادهای مقدس