دانلود و خرید کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل ابوالمکارم محمود بن ابی‌ المکارم حسنی واعظ
تصویر جلد کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل

کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل

معرفی کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل

کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل نوشته ابوالمکارم محمود بن ابی‌ المکارم حسنی واعظ است. کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل را انتشارات میراث مکتوب به همت جویا جهانبخش منتشر کرده است. 

مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب در سال ۱۳۷۲ به قصد حمایت از كوشش‌های محققان و مصححان و احیا و انتشار مهمترین آثار مكتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مكتوب» و با كمك وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مركز نشر میراث مكتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب» تغییر نام داد و علاوه بر كار نشر به كار پژوهشی نیز رو آورد.

فعالیت‌های موسسه میراث مکتوب بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهش‌های متن شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراث‌های مشترک ایران و حوزه ایران فرهنگی، و تاریخ علم متمركز است.

میراث مكتوب آثار خود را در چند عنوان اصلی و بر اساس موضوع منتشر می‌كند. در حوزه متون كهن، منشورات مؤسسه به ۱۶ موضوع اصلی تقسیم می‌شود، از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم و معارف اسلامی، علوم و فنون، تاریخ و جغرافیا، متن‌شناسی، فهرست نسخه‌های خطی، نسخه‌برگردان، رسائل، ارج نامه‌ها، همایش ها و نكوداشت ها و ....

بخش اصلی این آثار به متون فارسی اختصاص دارد. بسیاری از این متون كه در سلسله‌ای غیر از زبان و ادبیات فارسی نیز منتشر شده اند، به عنوان یک متن كهن فارسی نیز دارای اهمیت بسیارند.

جدای از این آثار، میراث مكتوب مجموعه‌ای با عنوان «كارنامۀ دانشوران اسلام و ایران» به چاپ می‌رساند. در این مجموعه متون كهن به قصد استفادۀ جوانان یا كسانی كه دانش استفاده از اصل متون كهن را ندارند، تلخیص، ساده‌نویسی و بازنویسی می‌شود.

میراث مكتوب همچنین سه نشریه منتشر می‌كند:

«آینه میراث» كه دوفصلنامه است و هر شش ماه یک‌بار منتشر می‌شود و «ویژه کتابشناسی، نقد کتاب و اطلاع رسانی در حوزۀ متون» است. «گزارش میراث» كه فصلنامه است و به پژوهش‌های «حوزۀ نقد و تصحیح متون نسخه شناسی و ایران شناسی» اختصاص دارد و میراث علمی ایران و اسلام که دوفصلنامه است و به «تاریخ علوم و فناوری دورۀ اسلامی» اختصاص دارد

افزون بر این، موسسه میراث مكتوب تا کنون نشست‌های نقد و بررسی متعددی دربارۀ مباحث متن پژوهی و متون كهنِ منتشر شده در مؤسسه با حضور استادان و صاحب نظران برگزار كرده است. همچنین همایش‌هایی را در حوزه ‌های مختلف ادبی و فرهنگی و پژوهشی برگزار یا در برگزاری آنها مشارکت كرده است.

درباره کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل

مؤلف در کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل ضمن گزارش و تفسیر آیاتی از قرآن کریم، با عنایت ویژه به مباحث کلامی به دفاع از آراء امامیّه ـ علی الخصوص در زمینه امامت ـ پرداخته است. این تفسیر، که پس از تفسیر ابوالفتوح رازی از کهن‌ترین تفاسیر شیعی قرآن در زبان فارسی است و با نثری ساده و روان و شیوا تحریر شده، از حیث تاریخ زبان فارسی و سیر نگارش‌های دینی شیعی حائز اهمیت است. از جمله آثار دیگر نویسنده  می‌توان به بلابل القلاقل، هدایه العلوم فی عقائد الأنام که بدست ما نرسیده اشاره کرد.

خواندن کتاب دقائق التأویل و حقائق التنزیل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تفسیر و علوم دینی پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۱

تعداد صفحه‌ها

۷۸۴ صفحه

حجم

۸٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۱

تعداد صفحه‌ها

۷۸۴ صفحه

قیمت:
۵۱,۹۰۰
تومان