کتاب زال و سیمرغ
معرفی کتاب زال و سیمرغ
کتاب زال و سیمرغ نوشته مصطفی رحماندوست توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه نوجوان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند. این کتاب معماهای علمی زیادی را در خود دارد که جنبه تفریح و آموزش را با هم برای کودک میسازد.
درباره کتاب زال و سیمرغ
زال پسرک سپید مویی است که وقتی به دنیا میآید پدرش نمیتواند او را بپذیرد و او را پای کوه رها میکند، خداوند نمیخواهد آسیبی به پسر برسد و سیمرغ پرنده بزرگ و افسانهای را سر راه پسرک قرار میدهد، اول سیمرغ بچه را بالای کوه میبرد تا غذای جوجههایش شود اما دلش میسوزد و او را مانند فرزند خودش بزرگ میکند.
کتاب زال و سیمرغ داستانی زیبا از مجموعه نامه نامور است که از حماسه شاهنامه فردوسی انتخاب شده است ان کتاب کودکان را با تاریخ ادبیات ایران آشنا میکند و کمک میکند دنیای قصههای حماسی و قهرمانها را بشناسند.
خواندن کتاب زال و سیمرغ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به داستان از این کتاب لذت خواهند برد.
من عاشق شاهنامه هستم و کسانی که به قصه های شاهنامه علاقه مند هستن توصیه میکنم این کتاب را بخونند😘 و من نسخه ی چاپی این کتاب را دارم و خیلی عالی بود 👌🏻 خیلی زیبا و لذت بخش بود 👌🏻 عالیی 😍😍
عالی…..چقدر خوب که کتاب هایی با نثر امروزی از مفاخر گذشته چاپ میشه….فرزندانمون کم کم با این داستان ها آشنا بشن تا در نهایت خود شاهنامه رو بخونن و لذت ببرن…برای پسر نوجوانم خوندم و هر دو لذت بردیم