کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT
معرفی کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT
کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT نوشته کتایون بناساز است. این کتاب با روشهایی کارآمد به شما کمک میکند بتوانید احساساتتان را مدیریت کنید.
درباره کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT
با بی تی تی میتوانیم، درد وغم ناشی از خاطرات عاشقانهای را که پس از قطع رابطه یا جدایی از شریک عشقی ایجاد میشوند و گاه بسیار رنج آور و غیر قابل تحمل هستند به طوری که فرد احساس میکند ادامه زندگی برایش مشکل است، کاهش داد یا یه طور کلی از بین برد و به آسودگی، دست یافت. البته لازم به ذکر است که خاطرات فراموش نمیشوند ولی بدون این که رنج آفرین باشند، در ذهن بایگانی میشوند.
با ماساژ و ضربه در این روش میتوانید به مدیریت احساساتتان برسید.
خواندن کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شاد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تکنیک رهایی سریع از وابستگی با ضربه تراپی BTT
از جملات ترکیبی زیر میتوانید برای انجام " بی تی تی " در مورد مشکل "ترس از ترک شدن " استفاده کنید :
نکته مهم :
بهتر است در هنگام تکرار جملات ترکیبی زیر ،" نقطه ی ملتهب" را مالش دهیم و از ضربه زدن به " نقطه ی کاراته " استفاده نکنیم . زیرا در این گونه موارد اغلب افراد دچار پدیدهی "معکوس شدن" روانی هستند که مالش نقطهی ملتهب موثرتر واقع میشود.
درست است که من توسط .... ( نام شخص ) آسیب دیدم و نمی توانم به هیچ مرد ( زن ) دیگری اعتماد کنم چه برسد به این که با او رابطهی صمیمانه برقرار کنم، اما من خودم را به عنوان یک انسان دوستداشتنی می پذیرم زیرا رفتار ...( او ) تقصیر من نیست. ( رمز ورود )
۱- اگرچه نمیتوانم ببینم که .... ( او ) با زنان ( مردان ) دیگر رابطه برقرار میکند اما، من کاملا خودم را می پذیرم و احساس امنیت را برمیگزینم. ( رمز ورود )
۲- اگرچه بدن ام می لرزد اگر او را با زنان ( مردان ) دیگر ببینم ، اما من احساس ایمنی را انتخاب می کنم. ( رمز )
۳- اگرچه باور دارم هر کس که عاشقش میشوم مرا نمی پذیرد و سرانجام ترکم میکند ، اما ، میزان اعتماد به نفس ام در اینجا نقش مهمی بازی میکند و مایل ام که آن را بالا ببرم و خودم را بابت اعتماد به نفس کمی که دارم ، میپذیرم . ( رمز )
۴- درست است که میترسم به کسی اجازه دهم که به من نزدیک و صمیمی شود، اما، متوجه شدهام که به دلیل " ترس از ترک و طرد شدن " و رنج کشیدن پس از آن است و خودم را می پذیرم. ( رمز )
۵- اگرچه همیشه جذب مردان ( زنان ) دست نیافتنی ( نامناسب ، بدرفتار، بی اعتنا ، غیر قابل اعتماد و... ) میشوم اما، می پذیرم که از وابستگی عاطفی می ترسم و خودم را قبول می کنم. ( رمز )
چرا کامل درمورد محتوای کتاب توضیح ندادید الان رمزی که دربین درمان وابستگی باید انجام بدیم منظورش چیه؟!
محتوای کتاب بسیار گنگ بود مثلا از ارائه کد رمز تا آخر امتناع کرده