کتاب مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی به شیوه بناساز (BTT)
معرفی کتاب مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی به شیوه بناساز (BTT)
کتاب مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی نوشته کتایون بناساز است. با وجود این که اغلب دانش آموزان روش درس خواندن را بلد هستند و بیشتر آن ها نیز، لااقل در شب امتحان، به اندازه ی کافی درس میخوانند، ولی چگونه است که برخی به اصطلاح شاگرد زرنگها، نمرات عالی، و برخی دیگر از دانش آموزان به اصطلاح متوسط یا شاگرد تنبلها، نمرات کمتر یا بد در آن امتحان به دست میآورند؟
به نظر می رسد عاملی مهمتر از میزان و چگونگی درس خواندن در شاگرد زرنگ یا شاگرد تنبل محسوب شدن، دخالت مستقیم و موثر داشته باشد. در این کتاب، به شناسایی عوامل اصلی این تفاوت در دانش آموزان و راه های بهبود سریع آن با BTT پرداخته شده است.
خواندن کتاب مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به مشاوران و دانشآموزان و والدین نگران پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی به شیوه بناساز (BTT) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مشاوره تحصیلی و ضربه تراپی به شیوه بناساز (BTT) |
| حجم فایل کتاب: | ۶.۱۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۲۸۹۸۶۹۲ |
| تعداد صفحهها: | ۱۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۴۹۰۰۰ تومان |

بنظر من اطلا کاربردی نیست چون این کتاب درمورد ضربه تراپی هست همه چیز گفته ولی ضربه تراپی رو توضیح نداده اول باید ضربه تراپی رو توضیح میداد و بعد شروع میکرد زیاد جالب نیود