کتاب راز شکرگزاری
معرفی کتاب راز شکرگزاری
کتاب راز شکرگزاری نوشته راندا برن و ترجمه نفیسه معتکف است. او در این کتاب بعد از معرفی راز و قانون جذب از معجزه و تاثیر بینظیر و باورنکردنی شکرگزاری روزانه صحبت میکند.
درباره کتاب راز شکرگزاری
کتاب راز شکرگزاری درباره ساده ترین راه استفاده از راز است. راندا برن در مقدمه این کتاب میگوید که هر زمان درباره راه استفاده از راز از من سوال میشود، یک پاسخ دارم و آن شکرگزاری است. شکرگزاری سادهترین راه برای ازدیاد نعمت در زندگی است.
او در این کتاب به مخاطبان کمک میکند تا یاد بگیرند که برای هر چیز شکرگزار باشند. اگر این شکرگزاری از صمیم قلب باشد، معجزه میکند و نتیجه آن میتواند انسان را شگفت زده کند. تمام خواستهها و تمام چیزهایی را که در زندگی داریم و قابل شکرگزاری هستند پیامی برای ما دارند: به این وسیله میتوان به کائنات نشان داد که متوجهش هستیم و آن را درک میکنیم و در انتظار معجزات و نمعتهای بیشتری هستیم.
کتاب راز شکرگزاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به قدرت شکرگزاری ایمان دارید و دوست دارید نتیجه باورنکردنی آن را در زندگیتان مشاهده کنید، کتاب راز شکرگزاری را بخوانید.
درباره راندا برن
راندا برن نویسنده معروف و تهیهکننده ۲۶ اوت ۱۹۴۵ در ملبورن متولد شد. او را در دنیا به دلیل نوشتن کتاب راز و کتابهایی که بعد از آن و در ادامه راز منتشر کرد میشناسند. مجله تایم در سال ۲۰۰۷ راندا برن را به عنوان تاثیرگذارترین فرد دنیا معرفی کرد. علاوه بر این، زمانی که اپرا وینفری، از او دعوت کرد تا به برنامه مشهورش بیاید، میزان شهرت او چند برابر شد.
افتضاح بودیک دزدی آشکار بود فروش این کتاب به قیمت ۱۰تومن.متاسفم برای گروه طاقچه که این مورد را در لیست فروش گذاشتن....
افتضاح
این کتاب در اصل دفتر ثبت شکرگزاری است و نسخه چاپی آن مفید است و گویا این کتاب ضمیمه ، کتاب معجزه از همین ناشر ، نویسنده و مترجم می باشد، کتاب معجزه بسیار کتاب خوب و مفیدی هست
یعنی چی 10 تومن دادم فقط برای اینکه 10 صفحه اول متن کتاب بود و بقیش فقط خط چین هستش !! یعنی چی . اصلا از این کار طاقچه متعجبم و این کارشون تو این کتاب کلاهبرداریه محض بود .
یک ترجمه دیگه از همین کتاب در بی نهایت موجوده اما این کجا و آن کجا