کتاب زندگی شاکرانه؛ ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندگی شاکرانه؛ ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری
مجید حلاجی در «زندگی شاکرانه» ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری را گردآورده است که به شما کمک میکند زندگی بهتر، پربارتر و زیباتری داشتهباشید.
مهربانی اتفاقی!
عشق و آرامش را با دیگران تقسیم کردن مفهوم زندگی سپاسگزارانه است.
امروز بیهیچ دلیلی برای شخصی کاری انجام بدهید. خواه آن فرد کاملاً غریبه باشد، خواه کسی باشد که او را عمری است میشناسید.
میتوانید توی ذهنتان افراد را بهصف کنید و ناگهان روی یکی توقف کنید. آن فرد، انتخابشدهٔ شما برای مهربانی اتفاقی خواهد بود. میتوانید از خانه خارج شوید و بر اساس شهودتان عمل کنید. انتخاب فرد از هر طریقی که شما بخواهید ممکن است، بهشرط آنکه نیت انجامش را داشته باشید.
پس همین الآن نیت کنید و فردی را برای مهربانیتان انتخاب کنید. برایش کاری انجام دهید و بدانید که همواره نیکیتان به سمت شما برمیگردد.
قانون شادی
هنری کلاود
آرامش نصیب بهترین ها می شودسوزان ج. جفرز
گامهای آگاهی: از آیین «آورندگان نور» تا هنر «بازآفرینی»ریحانه فرهنگی
مولتی ویتامین روح: چگونه زندگیتان را روی موج شادی تنظیم کنیدجوئل اوستین
برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود داردوین دایر
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهمسعود لعلی
قرار بوده تو شاد باشینیل دونالد والش
چسب زخم برای زندگیلوئیز ال. هی
باران عشق سپاس گزاریجویس مایر
تو را صدا می زنمعلی باباجانی
معجزه گر باش (چگونه غیرممکنها را ممکن کنید)مهتاب علیمرادی
هر نفسی که فرو می رود،ممد حیات است و مفرح ذات... پس در هر نفس،دو نعمت موجود است و بر هر نعمت،شکری واجب... چقدر زیباست این کلمات...
خدایا شکرت که این کتاب را سره راهم قرار دادی با تمام وجود سفارش به خرید این کتاب میکنم به تکنیک 5 نرسیده بودم که سر تا پا انرژی شدم چون تا رسیدن به همین 5 تکنیک نیم ساعت طول کشید
از تکنیک هاش خوشم اومد..بنظرم عالی بود چون بعضی از مطالبش منو به فکر فرو میبرد.