کتاب خدایان یونان
معرفی کتاب خدایان یونان
کتاب خدایان یونان نوشته جیادا فرانسیا است که با ترجمه شباهنگ دلشاد منتشر شده است. این کتاب به اسطورههای یونان میپردازد و با زبانی ساده و قصههایی جذاب برای نوجوانان و بزرگسالان روایت میکند.
درباره کتاب خدایان یونان
در افسانههای یونان، از به هم پیوستن و ازدواج نمادین نیروها و عناصر طبیعی مانند آسمان و زمین، جهان شکل منظم به خود میگیرد. از حاصل به هم پیوستن این نیروها، تولید و رشد آغاز میشود و موجودات دیگری به صورت فرزندانشان به جهان اضافه میشوند. انگیزه و محرک به هم پیوستگی و تولدها، جنبشی به نام عشق است. در هر فرهنگ نیروهای متضاد و متفاوت را به شکل اسطورههایی با قدرتهای افسانهای توصیف کردهاند که در یک یا چند مسأله، مهارتی در حد کمال دارند و در آن امر خدا نامیده میشوند، اما در مسألهی دیگری خام و بیتجربه و نادان هستند و ابرقهرمانی دیگر با نیرویی متضاد در نبرد با آن ها قرار میگیرد. حاصل این مبارزات گاهی تعادل، گاهی نابودی و در نهایت خرد و آبادانی بیشتر در جهان است. در افسانهها دریاها و رودها، روز و شب، عشق و جنگ، شخصیتهای جداگانه و متضاد پیدا میکنند. گاهی به یکدیگر میپیوندند و با سختی و رنجهای زیاد نیرو یا به اصطلاح فرزند دیگری را به جهان عرضه میکنند؛ برای نمونه، هفائستوس خدای آهن و آتش که سخت کوش و صنعتگر است؛ با الهه زیبایی و عشق، آفرودیت ازدواج میکند، پیوندی سخت و نه چندان رضایتبخش که در نهایت موجب پیوند هنر و صنعت و خلق زیباییهای صنعتی در جهان میشود.
خواندن کتاب خدایان یونان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب خدایان یونان را به تمام علاقهمندان به اسطوره پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خدایان یونان
کرونوس همیشه نگران بود، زیرا پیشبینی شده بود که روزی یکی از فرزندانش او را از سلطنت برکنار میکند. فرزندان نسل اول تیتان، دهان و شکم بزرگ و قیافههایی هیولامانند داشتند. نادان و خشن بودند و شخصیت و صفتهای بسیار وحشتناک و ترسناکی در آنها دیده میشد. هنگامی که فرزند اول رئا به دنیا آمد، کرونوس دهان غول پیکر خود را باز کرد و فرزند را یکجا بلعید که نتواند او را از سلطنت برکنار کند. او با چهارفرزند بعدی خود هم، این کار را کرد. همهی پنج فرزند زنده بودند، اما داخل شکم کرونوس زندانی شده بودند. رئا غمگین و ناامید بود و نمیدانست چه کار کند تا فرزندانش را نجات بدهد. رئا وقتی دوباره باردار شد، درباره شوهر هیولایش با گایا، مادر زمین مشورت کرد و از او کمک خواست.
گایا پیشنهاد کرد که قبل از تولد کودک، رئا کاخ را ترک کند و به غاری برود که فقط گایا آن را میشناخت. رئا به پیشنهاد گایا گوش داد و شبی که کرونوس در خواب بود، به آرامی قصر را ترک کرد و به جزیرهی کرت یونان رفت. او از کوه ها بالا رفت و به همان غار که گایا گفته بود، پناه برد و فرزند زیبایی را به دنیا آورد و نام او را زئوس گذاشت. او بچه را در گهوارهای گذاشت که با خودش آورده بود. اما افسوس که باید از فرزند خود جدا میشد و نمیتوانست برای مدتی او را ببیند. زیرا کرونوس نباید از غیبت او باخبر میشد. اما با خودش فکر کرد چه کسی از نوزاد مراقبت خواهد کرد؟ چه کسی به او غذا خواهد داد؟
خیلی راحت با خدایان یونان و اساطیر بسیار زیباشون آشنا شدم. فقط بهتره بدونید که به شدت سانسور کرده و حتی بعضی از داستاناش رو هم تحریف کرده و یا به نقل از منابع نامعتبر بیان کرده. از صفحه آرایی
خیلی کتاب جالبیه. نقاشی های نابی داشت و خیلی مطالب هم خوب نوشته شده
این کتاب خیلی جالب، بامزه و دوست داشتنی بود.
2️⃣2️⃣ صفحه آرایی ، ترجمه ، جذابیت... همه چیز عالی بود برای کسانی که علاقه مند به الهه های یونان و کلا این چیزا هستن توصیه میکنم
تصویر سازی های زیبا و خلاقانه ای داره
افسانههایی راجع به خدایان یونان با تصویرگری زیبا، جالب بود.
برای آشنا شدن با خدایان و الهههای یونان و داستان مختصرشون عالیه. داستان زئوس و همسران و فرزندانش و کشمکش بین اونها رو بیان میکنه. مدتها بود دنبال همچین چیزی میگشتم. تو یک ساعت میتونید به راحتی تمومش کنید. نقاشیاش
عالی
عالی پنج ستاره براش خیلی خیلی کم هست