کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله
معرفی کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله
کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله نوشته استیسی مکآنلتی و ترجمه آناهیتا حضرتی است. کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله
کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله داستان سیارهی زمین از زبان خودش با تصاویر جذاب است. در این کتاب زمین از خودش و خواهرها و برادرهایش میگوید و همچنین توضیح میدهد چطور خودش و قارهها و دایناسورها و حیوانات و انسانها بهوجود آمدند.
این کتاب داستان جذابی است با تصاویری دیدنی که در آن هم قصهی خوبی میگوید و هم تصاویر زیبایی دارد. کودکان با خواندن این کتاب یاد میگیرند اطرافشان را بهتر بشناسند و با آن رابطه خوبی برقرار کنند چون نابودی زمین میتواند همه چیز را به خطر بیندازد. کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله با تصاویر جذاب و داستانی خواندنی کودکان را با خودش همراه میکند و به او کمک میکند محیط اطرافش را بهتر ببیند.
خواندن کتاب من زمین هستم؛ یک سیاره چند میلیارد ساله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم.
درباره استیسی مکآنلتی
استیسی مکآنلتی نویسنده کتابهای کودک است. او در جوانی مهندس مکانیک بوده است و به شکل تجربی دیرینه شناسی را دنبال کرده است، کتابهای او بسیار محبوب است و کودکان آثارش را دوست دارند. یکی از دغدغههای او زمین و نگهداشتن زمین است.
اینم داستان خوشگلی بود
حتما بخونید😊
من دارمش کتاب خیلی خوبیه
این کتاب آموزشی خوبی است برای بچه ها بسیار مفید است
سلام👋 پیشنهاد می کنم این کتاب را بخوانید این کتاب عالی است درباره ی سیاره ی خودمان اطلاعات می گیریم بچه های پنج ساله تا ده ساله می توانند این کتاب را بخوانند من لذت بردم لطفا مرا لایک کنید
خیلی بانمک و موفید و جذاب بود
واقعا عالی بودد 😍🤩🤩 خیلی مفید اموزشی هم هست🌍🌍🌷
بی نظیر
این کتاب خیلی آموزشی حتما توصیه می کنم که بخوانیدش
خب عام اول اینکه بیشتر صفحات عکس هستند و اطلاعات هم خب برای من تکراری بود و بیشترشون رو میدونستم برای همین خیلی خوشم نیومد ولی فکر میکنم برای بچه های کوچیک جالب باشه