کتاب من آلبرت اینشتین هستم!
آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند
معرفی کتاب من آلبرت اینشتین هستم!
من آلبرت اینشتین هستم! نوشته برد ملتسر از مجموعه کتابهای آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند است که در انتشارات پرتقال منتشر شده است. این مجموعه که با تصاویر جذاب و رنگی برای کودکان منتشر شده است درباره انسانهای معروف و دانشمندانی است که در کودکی یک زندگی معمولی داشتهاند، اما با تلاش و پشتکار و در نهایت کارهای بزرگ خود توانستند دنیا را تغییر دهند.
این جلد از مجموعه کتابهای آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند به زندگی آلبرت اینشتین میپردازد.
خواندن کتاب من آلبرت اینشتین هستم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید کودکان خود را با سرگذشت افراد مشهور و دانشمندان آشنا کنید، این مجموعه را به آنها هدیه دهید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من آلبرت اینشتین هستم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من آلبرت اینشتین هستم! |
| قیمت کتاب | ۶۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند |

کتابش خیلی جالب و باحاله😄😅💖
عالی بود
سلام دوستان امروز اومد با یک کتاب داستان زیبا واقعا کتاب عالی بود که انیشتن از بچه گی حرف میزنه و نام کتاب اینه که من آلبرت ایشتن هستم واقعا بهتون معرفی میکنم عالی هست بخونیدش بدرود دوستان✅🙏🌹👋
کتاب جالب و آموزنده ای بود. متنش خیلی روان بود و کودکان کاملا اون رو متوجه میشن. تصاویر کتاب خیلی خوش رنگ و بامزه بود و اینکه یک انسان بسیار معمولی تونسته کار بزرگی بکنه باعث میشه اعتماد به نفس...بیشتر
خیلی کتاب قشنگی بود بعضی قسمت هاش اونقد خوب بود که من یادداشت کردم :)♥️
کتاب خیلی زیبایی بود ، دوره ی زندگی آلبرت انیشتین را به بهترین شکل ممکن روایت کرد و باعث شد که من نتیجه بگیرم همیشه کنجکاو باشم و سعی کنم همیشه به دنبال جواب های سوال هایی باشم که درباره...بیشتر
این کتاب هم عالیییییییی هستش.⚘⚘⚘🌠🌠🌠 فکر می کنی عجیب هستی؟متفاوت تری از همه؟فکر زیاد می کنی و به فکر کر ن علاقه داری؟همه ی اینا رو هم اینشتین داشته!!!پس به خودت سخت نگیر و بزار خودت باشی!!! حتما این کتاب را بخوانید.😊😊😊
این کتاب عالی هستش به صورت کودکانه نوشته شده من زندگی نامه ی واقعی آلبرت انیشتین رو خواندم و تصویر های کتاب خیلی جذاب هستش
خیلی باحاله😘😘❤❤
خیلی جالب بود😋🌹 حتما بخونید👍🏻👌🏻😘
من عاشق تصویر گری این مجموعه ام😂😂😂😂 البرت انیشتین رو شبیه جوجه تیغی کشیدهههه😂😂😂😂😂😂 ولی عالی تر از عالی بودددد
فوق العاده است🙃
کتاب عالی بود من میکگ عالی بود یعنی واقعا عالیه حتما بگیرید
وقتی اینشتین به دنیا اومد، سر بزرگی داشت و همه از دیدنش تعجب میکردن.😳 به جز اینا اینشتین حتی تا سه سالگی نمیتونست درست صحبت کنه و تازه وقتیم شروع به حرفزدن کرد، صحبتکردنش عجیب و غریب بود. 👀 آلبرت...بیشتر
👍🏻👍🏻👍👍👍👍👍🏿👍🏻👍🏻👍🏻👍👍👍🏿👍🧠🧠🧠👑🧠🧠☢☢☢⚛⚛⚛⚛☯️☯️👨🔬👨🔬