معرفی و دانلود کتاب من آلبرت اینشتین هستم! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب من آلبرت اینشتین هستم!subscriptionAvailable

کتاب من آلبرت اینشتین هستم!

آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند

۴.۶ امتیاز(از ۹۰ رأی)
برد ملتسر، شبنم حیدری‌پور

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من آلبرت اینشتین هستم!

من آلبرت اینشتین هستم! نوشته برد ملتسر از مجموعه کتاب‌های آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند است که در انتشارات پرتقال منتشر شده است. این مجموعه که با تصاویر جذاب و رنگی برای کودکان منتشر شده است درباره انسان‌های معروف و دانشمندانی است که در کودکی یک زندگی معمولی داشته‌اند، اما با تلاش و پشتکار و در نهایت کارهای بزرگ خود توانستند دنیا را تغییر دهند.

این جلد از مجموعه کتاب‌های آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند به زندگی آلبرت اینشتین می‌پردازد.

خواندن کتاب من آلبرت اینشتین هستم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید کودکان خود را با  سرگذشت افراد مشهور و دانشمندان آشنا کنید، این مجموعه را به آنها هدیه دهید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من آلبرت اینشتین هستم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن آلبرت اینشتین هستم!
عنوان دیگرآدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند

۱۳۹۹/۰۸/۲۲

عالی بود

Maryam
۱۴۰۰/۰۵/۱۹

سلام دوستان امروز اومد با یک کتاب داستان زیبا واقعا کتاب عالی بود که انیشتن از بچه گی حرف میزنه و نام کتاب اینه که من آلبرت ایشتن هستم واقعا بهتون معرفی میکنم عالی هست بخونیدش بدرود دوستان✅🙏🌹👋

فاطمه
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

کتاب جالب و آموزنده ای بود. متنش خیلی روان بود و کودکان کاملا اون رو متوجه میشن. تصاویر کتاب خیلی خوش رنگ و بامزه بود و اینکه یک انسان بسیار معمولی تونسته کار بزرگی بکنه باعث میشه اعتماد به نفس...بیشتر

ayda
۱۴۰۲/۰۱/۲۴

خیلی کتاب قشنگی بود بعضی قسمت هاش اونقد خوب بود که من یادداشت کردم :)♥️

AYDA
۱۴۰۱/۰۶/۱۸

کتاب خیلی زیبایی بود ، دوره ی زندگی آلبرت انیشتین را به بهترین شکل ممکن روایت کرد و باعث شد که من نتیجه بگیرم همیشه کنجکاو باشم و سعی کنم همیشه به دنبال جواب های سوال هایی باشم که درباره...بیشتر

کتاب خوان
۱۴۰۰/۰۲/۲۶

این کتاب هم عالیییییییی هستش.⚘⚘⚘🌠🌠🌠 فکر می کنی عجیب هستی؟متفاوت تری از همه؟فکر زیاد می کنی و به فکر کر ن علاقه داری؟همه ی اینا رو هم اینشتین داشته!!!پس به خودت سخت نگیر و بزار خودت باشی!!! حتما این کتاب را بخوانید.😊😊😊

Setayesh
۱۳۹۹/۱۲/۲۳

این کتاب عالی هستش به صورت کودکانه نوشته شده من زندگی نامه ی واقعی آلبرت انیشتین رو خواندم و تصویر های کتاب خیلی جذاب هستش

☆𝙆𝙖𝙧𝙞𝙣☆
۱۳۹۹/۰۹/۰۴

خیلی باحاله😘😘❤❤

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۸/۲۱

خیلی جالب بود😋🌹 حتما بخونید👍🏻👌🏻😘

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۲/۱۴

من عاشق تصویر گری این مجموعه ام😂😂😂😂 البرت انیشتین رو شبیه جوجه تیغی کشیدهههه😂😂😂😂😂😂 ولی عالی تر از عالی بودددد

jasmine
۱۴۰۱/۱۲/۱۴

فوق العاده است🙃

amir hossein
۱۴۰۱/۰۵/۲۸

کتاب عالی بود من میکگ عالی بود یعنی واقعا عالیه حتما بگیرید

(mohammad amin)
۱۴۰۱/۰۳/۲۹

وقتی اینشتین به دنیا اومد، سر بزرگی داشت و همه از دیدنش تعجب می‌کردن.😳 به جز اینا اینشتین حتی تا سه سالگی نمی‌تونست درست صحبت کنه و تازه وقتیم شروع به حرف‌زدن کرد، صحبت‌کردنش عجیب و غریب بود. 👀 آلبرت...بیشتر

sadra va maman
۱۴۰۰/۰۷/۱۸