کتاب لطفا عروسک نباشید
معرفی کتاب لطفا عروسک نباشید
کتاب لطفا عروسک نباشید نوشته اعظم شفیعی، آموزش مهارتهای ارتباطی است و تمام آنچه را که لازم است برای برقراری و ساختن یک ارتباط سالم و سازنده با دیگران بدانید، به شما میگوید.
درباره کتاب لطفا عروسک نباشید
اعظم شفیعی در کتاب لطفا عروسک نباشید مهارتهای ارتباطی را آموزش میدهد. این کتاب شامل مهارتهایی است که به ما کمک میکند تا در برخورد با اعضای خانواده، دوستان، همکاران، در محیط درسی و آموزشی و حتی ارتباط با همسرمان، عالی عمل کنیم. کتاب لطفا عروسک نباشید همچنین به شما یاد میدهد که چطور در موقعیتهای مختلفی که قرار میگیرید، نه بگویید. بخشی از کتاب به بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط گفتاری مؤثر از دیدگاه قرآن اختصاص دارد و در بخشی از کتاب آداب گفتگو میان زوجین را میخوانیم. آشنایی با انواع سبکهای ارتباطی و همچنین آشنایی با انواع تیپهای شخصیتی و نحوه برقراری ارتباط با آنان از بخشهای دیگر کتاب است.
کتاب لطفا عروسک نباشید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب لطفا عروسک نباشید را به تمام افرادی که دوست دارند ارتباطاتی سالم و سازنده برقرار کنند، پیشنهاد میکنیم. این کتاب راهکارهای بسیاری دارد که میتواند به زوجهای جوان نیز در برقراری ارتباط با همسرشان کمک کند.
بخشی از کتاب لطفا عروسک نباشید
زندگی ما در هم پیچیده با ارتباطات با دیگران است. ما موجوداتی اجتماعی هستیم و به همین خاطر داشتن مهارتهای ارتباطی در زندگیمان نقش مهمی دارد. همه دوست داریم هنگام ورود به یک جمع مورد توجه قرار گیریم. دوست داریم بتوانیم با کلام و زبان بدن بر دیگران تاثیر بگذاریم، نه فقط در زندگی روزمره بلکه در محیط تحصیل و حتی محیط کار. ارتباط موثر در محیط تحصیلی با همکلاسیها و معلمان و اساتید و در محیط کار با همکاران و مدیران باعث پیشرفت میشود و اعتماد به نفس ما را افزایش میدهد. اساسا مهارتهای ارتباطی یکی از کلیدهای موفقیت در زندگی هست. نداشتن مهارت های ارتباطی مناسب باعث آسیب به زندگی و بسیاری از موقعیتها میشود. مهارتهای ارتباطی شامل مهارت کلامی و غیر کلامی می شود. این مهارتها را میتوان با آموزش و تمرین یاد گرفت و تقویت کرد.
امروزه بسیاری از مشکلات ما نه در حیطه اشیاء بلکه در قلمرو انسانهاست و بزرگترین درماندگی انسان، ناتوانی در دستیابی به همکاری و تفاهم با دیگران است. فقدان مهارت در برقراری ارتباط موثر، مشکل بزرگ زمانه ما و عامل شکستها و ناکامی های بسیاری از مردم است. چه بسیار زنان و شوهرانی که فاقد مهارتهای ارتباطی هستند و در زندگی زناشویی کارشان به بن بست میکشد. کارکنان زیادی در سازمانها به جهت عدم توانایی در برقراری ارتباط موثر، همه روزه با مشکلات متعددی با همکاران، مدیران و سرپرستان خود روبرو میشوند.
از دیدگاهی دیگر، روان شناسان برجسته ای چون «اریک فروم» «کارن هورنای»و «سالیوان» معتقدند که عدم توانایی برقراری ارتباط موثر، یکی از مهم ترین علل حالت های عصبی و اختلالات روانی و رفتاری است. همانطور که بعضی از کودکان معلول، به خاطر عدم توانایی و مهارت در انجام کارها در زمینههایی، عصبی میشوند، بسیاری از ما چون نمیدانیم در برابر برخورد با دیگران چگونه رفتار کنیم و مهارتهای روابط انسانی و ارتباط موثر را نمی شناسیم، دچار عصبیت، افسردگی و کینه توزی نسب به خود و دیگران میشویم. بنابراین یادگیری اصول و قواعد برقراری ارتباط موثر، خود یکی از عوامل مهم سلامت و بهداشت روانی است.
فهرست
- پیشگفتار
- مقدمه
- تاریخچه ارتباط
- چگونه با وضعیتهای ناگوار گفتگو روبرو شویم؟
- عوامل مؤثر در برقراری ارتباط گفتاری مؤثر از دیدگاه قرآن
- انواع سبکهای ارتباطی
- مقررات آداب گفتگو در بین زوجین
- انواع تیپهای شخصیتی و نحوه برخود با آنان
- کم رویی چیست؟
- چگونه نه بگوییم؟
- اعتماد به نفس
- افسردگی
- اضطراب
- خشم
- منابع
حجم
۶۴۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۶۴۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه