کتاب رابطهی جنسی، عشق و بیماری روانی
معرفی کتاب رابطهی جنسی، عشق و بیماری روانی
رابطهی جنسی، عشق و بیماری روانی نوشته استفانی بوهلر، کتاب راهنمای زوجین برای در کنار هم ماندن و داشتن رابطهی صمیمی است.
درباره کتاب رابطهی جنسی، عشق و بیماری روانی
استفانی بوهلر یک روانشناس، زوجدرمانگر و سکستراپیست است که در این کتاب به مسائل مربوط به زوجدرمانی، روابط جنسی، و بیماریهای روانی میپردازد.
مضمون اصلی کتاب پیشرو نحوهٔ تاثیرگذاری بیماری روانی بر رفتار جنسی انسان است، اینکه رابطهٔ جنسی، عشق، و بیماری روانی چگونه به هم تافته شدهاند و چگونه بر یکدیگر تاثیر میگذارند. این کتاب برای افرادی که میخواهند رابطهٔ جنسی و صمیمی خود را بهبود ببخشند مفید است، بطوریکه فرد با بهره گیری از اطلاعات و نکات ارائهشده در این کتاب می تواند بهتر با همسر خود ارتباط برقرار کند و حس همدردی نسبت به طرف مقابل و نسبت به خودش را تقویت کند. افزون بر این، کتاب، مرور مختصر و فشردهای در خصوص نشانهها و ویژگیهای بسیاری از بیماریهای روانی فراهم میآورد. بطور خلاصه، کتاب حاضر در عین کم حجم بودن، سرشار از اطلاعات مهمی برای مخاطبان است.
یکی از ویژگیهای خاص این کتاب، ابراز احترام و همدلی نسبت به درمانگر بیماری روانی و همسر فرد مبتلا به اختلال روانی است. این کتاب از رویکرد غیرسرزنشکننده و غیرشرمندهکننده استفاده میکند. فصل پایانی تحت عنوان «عشق و بیماری روانی: نکاتی برای زوجها» ارزش خاصی دارد و نیرودهنده به حساب میآید و متخصص بالینی میتواند به مراجعان یا زوجها پیشنهاد کند بخشها یا فصلهای خاصی از این کتاب را بخوانند تا بدین صورت مشکلات جنسی و مربوط به سلامت روان را به عنوان یک داغ یا انگ تلقی نکنند و همچنین به پیشنهادات و رهنمودهای مفیدی جهت پرداختن به مشکلات زناشویی و جنسی دست پیدا کنند.
خواندن کتاب رابطهی جنسی عشق و بیماری روانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب پیش رو به متخصصان بالینی برای پرداختن به مشکلات زناشویی و جنسی به عنوان بخشی از درمان جامع برای دامنهای از مشکلات روان ازجمله، اضطراب، افسردگی، اختلال کمبود توجه، سندرم آسپرگر، و همچنین بیماریهای روانی شدید کمک خواهد کرد.
مخاطبان دیگر کتاب زوجهایی هستند که برای بهبود رابطه عاطفی و جنسی خود نیاز به راهنما دارند.
بخشی از کتاب رابطهی جنسی، عشق و بیماری روانی
کمبود میل جنسی (HSD) یک مشکل جنسی متداول به حساب میآید. این وضعیت زمانی اتفاق میافتد که یکی از طرفین رابطهٔ جنسی را آغاز نکند یا به آغاز رابطهٔ جنسی پاسخ ندهد. افزون بر مشکلات بهداشت روانی مثل افسردگی و اضطراب، کمبود رابطهٔ جنسی میتواند به موجب استرس، بیماریهایی مثل دیابت، سرطان، عدم تعادل هورمونی (بخصوص تستوسترون)، و مسائل رابطهای مثل فقدان صمیمیت یا اعتماد رخ دهد. سایر مشکلات جنسی، از جمله اختلالات درد جنسی یا فقدان ارگاسم، نیز میتوانند منجر به عدم علاقه به رابطهٔ جنسی شوند. داروها، از جمله ضدافسردگیها و ضدبارداریهای خوراکی، نیز میتوانند موجب کمبود رابطهٔ جنسی شوند. افزون بر این موارد، بارداری، شیردهی، و یائسگی میتوانند با میل جنسی تداخل کنند.
با این وجود، گاهی اوقات همسر دارای تمایل جنسی بالاتر به طرف مقابل میگوید تو میل کمی داری، وقتی که در واقع چنین چیزی صحت ندارد. سطح تمایل میتواند ناهماهنگ باشد، و ممکن است یک زوج در خصوص گفتگو بر سر اینکه چند وقت یکبار رابطهٔ جنسی داشته باشند دچار مشکل باشند. افزون بر این، در روابط دراز مدت، کاهش علاقهٔ جنسی در گذر زمان امری طبیعی به حساب میآید. این نمونه زوجها باید بدانند چگونه علاقه را در خودشان و طرف مقابل برانگیزانند تا از خستگی جنسی جلوگیری کنند.
حجم
۲۳۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۲۳۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
نظرات کاربران
خوب بود