معرفی و دانلود کتاب تنهایی من زنی جوان است هنوز + خلاصه رایگان

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
رقیه ندیری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تنهایی من زنی جوان است هنوز

رقیه ندیری( -۱۳۵۸)، شاعر است. در این مجموعه رباعی، گاهی از عشق، مرگ، زنانگی و دیگر مفاهیم زندگی سخن گفته شده: از عشق و جنون و غصه لبریز شدم تا صاحب یک حس دل‌دانگیز شدم از سبز به زرد رفتم، از زرد به سرخ خون دل خود خوردم و پاییز شدم و گاه برخوردی منتقدانه با جامعه دارد و از جایگاه یک زن جامعه را با طنزی تلخ و گزنده مورد هجوم قرار می‌دهد: آرام و صبور و مهربان است هنوز با این دل خسته مهربان است هنوز با ناز و کرشمه و ادا می‌آید تنهایی من زنی جوان است هنوز

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تنهایی من زنی جوان است هنوز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتنهایی من زنی جوان است هنوز
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه شعر امروز

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۶/۱۳

کتاب صد و چهلم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، اشعار خوبی بود .

مانا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۲۸

شعرهای قشنگ زنانه ای دارد

بریده‌هایی از کتاب

sadeghi
ای دل که حریف چرخ گردون نشدی روزی و شبی نبوده که خون نشدی ای کهنه رفیق چاله میدانیِ من! لوطی، تو چطور درب و داغون نشدی؟
sadeghi
من اهل همین حوالی‌ام، مردم شهر! از گریه و خنده خالی‌ام، مردم شهر! باید به عبادتکده راهم بدهید هر چند که لاابالی‌ام، مردم شهر!
افتاده هزار برگ خشکیده بر آب شب، زیر لحاف برگ، برکه پر خواب از مرگ قشنگ برگ‌ها مانده به جا، یک تابلوی بزرگ با سوژۀ ناب
sadeghi
از بند تعلق برهد، شاد شود هر چند تهیدست قلمداد شود مانند درخت‌های پاییز، دلم کاش از غم هفت دولت آزاد شود
sogand
پرسیدی از این تبی که در تن دارم بنشین که خیال قصه گفتن دارم هر چند مسلمانم، در سینه خود آتشکده‌ای همیشه روشن دارم
sogand
نه مثل درخت با تبر می‌میرم نه مثل شهاب در سفر می‌میرم در خانه خود، مثل گلی در گلدان در حال سکوت و بی‌خبر می‌میرم
sogand
ای مرگ! کلافه‌ام که تو تنهایی بدنامی و رسوای همه دنیایی بنشین که فقط خودم تو را می‌فهمم نسکافۀ تلخ می‌خوری یا چایی؟
الی هستم
ای کاش کسی حال مرا می‌فهمید احساس پَر و بال مرا می‌فهمید ایما و اشاره را بلد بود، کمی اندوه کر و لال مرا می‌فهمید
الی هستم
باور نکن اصرار و قسم‌هایم را بشناس مسیر پیچ و خم‌هایم را خوب است فریب ظاهرم را نخوری از شادی من، بفهم غم‌هایم را