معرفی و دانلود کتاب فرار از زمان pdf + خلاصه رایگان

کتاب فرار از زمان

۴.۲(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فرار از زمان

کتاب فرار از زمان داستانی فانتزی از مارگارت پیترسن هدیکس با ترجمه شهرزاد کریمی است. این داستان درباره دهکده‌ای است که به شدت محافظت می‌شود تا در سال  ۱۸۴۰ بماند. این در حالی است که دنیای بیرون از دهکده سال ۱۹۹۶ را پشت سر می‌گذراند.

درباره کتاب فرار از زمان

داستان درباره زندگی دختری است که در سال ۱۸۴۰ همراه مادرش در دهکده‌ای زندگی می‌کنند. چیزی نمی‌گذرد که او متوجه می‌شود دهکده محل زندگی آن‌ها، منطقه‌ای محافظت شده است و بیرون از دهکده، دنیا سال ۱۹۹۶ را پشت‌سر می‌گذارد. افرادی که از دهکده محافظت می‌کنند می‌خواهند شرایط سال ۱۸۴۰ بر آنجا حاکم باشد. آن‌ها حتی از آوردن دارو برای کودکان هم خودداری می‌کنند اما زمانی که بیماری دیفتری در آنجا شایع می‌شود، همه‌چیز تغییر می‌کند. دخترک به مادرش کمک می‌کند تا از دهکده فرار کنند و کمک بیاورند اما همان کسی که برای کمک آمده است هم قصد کشتن آن‌ها را دارد.

کتاب فرار از زمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دوست‌داران رمان‌های فانتزی و ماجراجویانه را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرار از زمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فرار از زمان

۱۴۰۰/۰۷/۰۶

خوب بود

Mahtab
۱۴۰۲/۰۵/۳۰

قبل شروع کتاب فکر نمی‌کردم انقدر باهاش همراه شم. داستان جالبی بود. پیشنهاد می‌شه. پی‌نوشت: این کتاب با اسم "زندان زمان" از نشر پرتقال هم منتشر شده.

نورا
۱۴۰۲/۰۱/۳۰